Hjelp meg med å velge: Operativsystem

Windows 10 Home
Windows 10 Home er rettet mot privatkunder av Windows. Windows 10 Home har de velkjente funksjonene i Windows 10 med støtte for apper som ikke er i Microsoft Store. Den har Cortana-assistent, Microsoft Edge-nettleser, Continuum-nettbrettmodus for berøringsenheter, vanlige Windows-apper som Bilder, Kart, E-post, Kalender, Musikk og Video, muligheten til å ta opp og dele spilling for XBOX One-eiere.

Windows 10 Pro
Windows 10 Pro har alle funksjonene i Windows 10 Home med ekstra funksjoner som er perfekte for fagfolk. Andre Pro-tilleggsfunksjoner: domenekoblingstjenester, BitLocker-diskkryptering, tjenester for ekstern tilgang, redigeringsprogram for gruppepolicy og Windows Update for bedrifter

Windows i S-modus
S-modus har de velkjente, robuste og produktive Windows-funksjonene og er strømlinjeformet for sikkerhet og overlegen ytelse. S-modus bruker utelukkende Microsoft-verifiserte apper i Windows Store og sørger for trygg nettbruk med Microsoft Edge. Merk: S-modus begrenser programvareinstallering til applikasjoner fra Microsoft Store. Enheter kan oppgraderes til sine respektive Windows-utgaver i Microsoft Store. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til https://support.microsoft.com/en-us/help/4020089/windows-10-in-s-mode-faq (på engelsk) Windows S-modus er tilgjengelig på et begrenset utvalg av Dell-produkter.

Linux Ubuntu
Ubuntu er et operativsystem med åpen kilde som er laget for Linux-entusiaster. Dell gjør Ubuntu, som er et av de mest populære operativsystemene på markedet, tilgjengelig uten lisensavgifter. Tusenvis av kostnadsfrie applikasjoner er tilgjengelig via Ubuntus programvaresenter. LibreOffice (kontorproduktivitetspakke) er inkludert og Ubuntu er kompatibel med Microsoft Office-pakken. Ubuntu-operativsystemet tilbyr sikkerhet via et pålitelig programvarelager, datakryptering og integrert beskyttelse mot skadelig programvare og virus. Ubuntu inkluderer fem års kostnadsfri sikkerhets- og vedlikeholdsoppdateringer med Ubuntu LTS (Long Term Support) for lang levetid og stabilitet. Dell tilbyr Ubuntu på utvalgte produkter som et alternativ til Windows eller Chrome.