Hjelp meg å velge: Alienware MyPC

 
Transfer My PC


Dette får du med Transfer MyPC med Application Mover:


Du har nettopp mottatt en nytt datasystem fra Dell og oppdager at alle programmer, filer, e-poster, adressebøker og andre innstillinger fortsatt er lagret på det gamle systemet. Har du tid til og ekspertisen som kreves for å overføre programvaren, innstillingene og filene ved hjelp av CD­R-plater eller USB-stasjoner? Løsningen er Transfer My PC med Application Mover. Med denne løsningen er det enkelt å overføre programvare, data og innstillinger fra den gamle datamaskinen, slik at du kommer raskt i gang med det nye Dell-systemet.

Hvorfor trenger du Transfer MyPC med Application Mover?

 • Overføring av applikasjoner: Du kan overføre favorittapplikasjonene dine fra den gamle datamaskinen til den nye Dell-PC-en, det være seg en bærbar eller stasjonær PC eller en nett-PC. Merk: Applikasjoner må være kompatible med operativsystemet på den nye maskinen og ikke ha behov for en unik lisens for hver datamaskin de installeres på. Hvis det er nødvendig med spesiell maskinvare for å kunne bruke en applikasjon, må maskinvaren finnes på den nye maskinen før du kjører Transfer MyPC.
 • Overføring av filer og innstillinger: Vet du hvor du finner alle innstillinger, e-postmeldinger, adressebøker, Internett-innstillinger og datafiler på den gamle datamaskinen? La Transfer MyPC gjøre jobben for deg.
 • Spar tid, og unngå frustrasjoner: Overføring har aldri vært raskere! Hastigheter på 1 Gigabyte innen to minutter ved vanlig nettverk.
 • Velg akkurat det du vil overføre: Du har full kontroll over hva som blir overført, slik at du slipper å flytte utdaterte eller ubrukte applikasjoner eller data til den nye datamaskinen.

Med Transfer MyPC med Application Mover kan du ...
Overføre applikasjoner, datafiler og e-post fra den gamle datamaskinen til det nye Dell-systemetJa
Overføre alle Internett-innstillinger, e-postkontoer, adressebøker og favoritter til det nye Dell-systemetJa
Bruke en enkel, trinnvis veiviser til å overføre de kanskje hundrevis av tilpasningene du har gjort for applikasjoner og operativsystemJa
Få full kontroll over hva som blir overførtJa

Dette får du med Transfer MyPC med Application Mover:

 • Programvare og kabel for å overføre applikasjoner og data mellom to systemer.

Alt du trenger, er inkludert. Det er bare å følge den enkle, trykte hurtigstartveiledningen og bruke den medfølgende nettverkskabelen eller ditt eget eksisterende nettverk.

Systemkrav
KravDetaljer
ProsessorIntel Pentium eller høyere.
Ledig plass på harddisken55 MB.
Windows-versjoner som støttesWindows 95, 98, Millennium, 2000, XP (inkludert Media Center og Nettbrett), Server 2003, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
DiverseOperativsystemet på den nye PC-en må være det samme som eller nyere enn operativsystemet på den gamle PC-en
DiverseTillatelser på administratornivå kreves på enkelte Microsoft Windows-operativsystemer
Internett-tilkoblingInternett-tilkobling på den nye PC-en for å aktivere lisensen
Replace MyPC


Skal du bytte ut PC-en?

Replace MyPC Suite er en smart, sikker og enkel metode for å bytte til en ny PC, stasjonær, bærbar eller mini. Pakken inneholder tre kraftige programmer for følgende:

 • Overføre applikasjoner, personlige innstillinger og data fra den gamle PC-en til den nye
 • Sikkerhetskopiere disse dataene til det nye Dell-systemet
 • Slette alle data på en trygg måte fra den gamle PC-en

Oversikt

Når du bestemmer deg for å bytte ut den gamle PC-en, vil du sikkert ta i bruk den nye med det samme. Data er ofte mer verdifulle enn den maskinvaren du nettopp har kjøpt. Her er noe du bør tenke på:

 • Hvordan du skal overføre favorittapplikasjoner, personlige innstillinger, dokumenter, bilder, MP3-filer, e-post og annet fra den gamle PC-en slik at du får det samme utseendet på den nye Dell-maskinen og straks vet hvor du finner alt
 • Hvordan du skal beskytte disse dataene på den nye Dell-maskinen slik at du kan gjenopprette systemet med det samme i tilfelle virusangrep eller systemfeil
 • Hvordan du sletter alt innholdet på den gamle harddisken for å hindre at andre får tilgang til personlige opplysninger (for eksempel økonomiske, medisinske og forretningsmessige) på den etter at den har gjort sitt

Replace MyPC Suite er her!

Dette er en ny og unik pakke som består av tre smarte produkter som letter overgangen til en ny PC og gir deg mulighet til å slette dataene på den gamle PC-en og sikkerhetskopiere dem til den nye. Denne alt-i-ett-løsningen løser de praktiske problemene med å bytte til en ny PC, i dag og et godt stykke inn i fremtiden.

Hovedpunkter

1. Datasikkerhet
Det mest verdifulle på den gamle PC-en er utvilsomt alle dataene du har samlet opp over tid. Replace MyPC Suite sikrer at dataene blir overført intakt til den nye PC-en og beskyttet der. Du unngår også at de faller i feil hender fra den gamle PC-en, lenge etter at du er ferdig med den.

2. Raskt
Spar timer, til og med dager, på overføring av applikasjoner, data og personlige innstillinger til den nye PC-en, og sletting av innholdet på den gamle harddisken. Etterpå kan du kontrollere at begge operasjonene er utført som de skal.

3. Lett å bruke
Replace MyPC Suite krever null tekniske kunnskaper. Klare instruksjoner på skjermen i et sjargongfritt språk gjør prosessen knirkefri selv for nybegynnere.

4. trygghet
Alle programmene i Replace MyPC Suite er utprøvd og testet. Pakken har fått skryt i den internasjonale PC-pressen.

5. Valuta for pengene
Tre praktiske programmer til en ytterst konkurransedyktig pris, inkludert fortløpende sikkerhetskopiering på den nye PC-en, langt inn i fremtiden ... uvurderlig!

Tekniske krav

ProsessorMinneHarddiskOPERATIVSYSTEM
Transfer My PCIntel Pentium128 MB55 MBWindows 95, 98, Millennium, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7,Windows 8
Sikkerhetskopiering MyPC500 MHz128 MB30 MBWindows 2000 Professional 32-biters, XP Home/Pro 32, Vista (32/64), Windows 7 (32/64), Windows 8
Slette MyPC100 MHz16 MBAlleAlle