|

Consultanţi şi instrumente

Obţineţi sfaturi şi asistenţă în realizarea soluţiilor dvs. IT cu ajutorul consultanţilor online automaţi, al calculatoarelor, al modulelor de instruire şi al instrumentelor care înglobează experienţa IT avansată a companiei Dell.

  • Consultanţi – obţineţi o configuraţie pentru soluţia dvs. – servicii, hardware şi software – bazată pe cerinţele dvs. specifice, pe care o puteţi trimite unui tehnician de vânzări de la Dell pentru a o detalia suplimentar şi pentru a comanda. 
  • Calculatoare – obţineţi estimări ale unor indicatori precum durata până la atingerea unei anumite rentabilităţi a investiţiilor sau consumul total de energie al centrului de date, pe baza planurilor şi infrastructurii dvs. IT. 
  • Module de instruire – obţineţi instruire aprofundată pentru soluţia dvs. IT într-un interval scurt de timp. 
  • Instrumente – evaluaţi-vă corect infrastructura IT existentă şi identificaţi aspectele care necesită optimizare.

Obţineţi sfaturi şi asistenţă în realizarea soluţiilor dvs. IT cu ajutorul consultanţilor online automaţi şi al instrumentelor care înglobează experienţa IT avansată a companiei Dell.

ConsultanţiConsultant pentru soluţii de calcul de tip „cloud (în limba engleză)”
Configuraţi o soluţie particularizată şi completă de virtualizare a desktopurilor pentru între 50 şi 50.000 de utilizatori, care să includă serverele, stocarea, software-ul, echipamentele de reţea, cablurile, clienţii minimali şi serviciile potrivite pentru mediul dvs. de soluţii de calcul de tip „cloud”

ConsultanţiConsultant pentru baze de date Oracle (în limba engleză)
Alegeţi ce preferaţi în materie de server, stocare şi performanţă, definiţi caracteristicile de utilizare şi de mediu şi lăsaţi Consultantul pentru Oracle 11g să genereze recomandările de configuraţie pentru soluţia dvs. IT.

ConsultanţiConsultant pentru staţii de lucru Precision (în limba engleză)
Alegeţi un PC Dell Precision care corespunde cerinţelor dvs. de calcul şi specificaţiilor aplicaţiilor dvs. utilizând Consultantul Dell pentru staţii de lucru Precision, un instrument interactiv care vă ajută să definiţi configuraţia potrivită pentru sistemul dvs. unic.

ConsultanţiConsultant pentru sisteme de operare pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) (în limba engleză)
Lăsaţi instrumentul interactiv Consultant pentru sisteme de operare pentru întreprinderi mici să vă ajute să identificaţi hardware-ul şi software-ul care corespund cel mai bine cerinţelor activităţii dvs. şi să genereze o configuraţie recomandată pe baza specificaţiilor dvs.

ConsultanţiConsultant pentru SQL Server (în limba engleză)
Planificaţi şi dimensionaţi capacitatea pentru implementările de baze de date Microsoft SQL Server pe baza cerinţelor dvs. de hardware, software şi de funcţionare, utilizând Consultantul pentru SQL Server.

ConsultanţiConsultant pentru gestionarea sistemelor (în limba engleză)
Obţineţi recomandări care să vă ajute să gestionaţi mai eficient infrastructura IT pe baza mediului dvs. de servere şi a activităţilor de administrare necesare, precum implementarea, monitorizarea şi actualizarea.
 

CalculatoareCalculator rapid al rentabilităţii investiţiei pentru regăzduire comparativ cu platforma principală (în limba engleză)
Calculatorul rapid al rentabilităţii investiţiei vă poate ajuta să determinaţi beneficiile potenţiale multianuale raportate la costuri pentru o soluţie de regăzduire de la Dell comparativ cu platforma dvs. principală existentă.
 
CalculatoareCalculator de optimizare a implementărilor (în limba engleză)
Evaluaţi-vă practicile actuale de implementare a PC-urilor cu Calculatorul de optimizare, un instrument care vă ajută să găsiţi metode de îmbunătăţire a eficienţei implementărilor şi care calculează economiile pe care le puteţi obţine adoptând automatizarea.

CalculatoareCalculator de economii pentru platforma DX Object Storage (în limba engleză)
Utilizaţi Calculatorul de economii pentru platforma DX Object Storage pentru a estima rentabilitatea investiţiei într-o platformă Dell DX Object Storage pentru arhivarea inteligentă a datelor.

CalculatoareCalculator de rentabilitate a investiţiei pentru PowerEdge (în limba engleză)
Utilizaţi Calculatorul de rentabilitate a investiţiei pentru Dell PowerEdge în vederea identificării avantajelor financiare şi comparării diverşilor indicatori financiari aferenţi migrării de la platforma actuală de servere la rackurile sau serverele blade Dell.

CalculatoareCalculator de beneficii raportate la costuri pentru VIS (în limba engleză) 
Aflaţi care sunt costurile şi beneficiile implementării instrumentelor de administrare a virtualizării, precum Dell VIS Advanced Infrastructure Manager (AIM) şi VIS Creator, utilizând Calculatorul de beneficii raportate la costuri pentru Virtual Integrated System (VIS).

CalculatoareInstrument de îmbunătăţire a eficienţei centrului de date prin VIS (în limba engleză)
Aflaţi ce componente Virtual Integrated System (VIS) se potrivesc cel mai bine centrului dvs. de date actual şi obţineţi o copie gratuită a raportului IDC „Extensiile de administrare Dell VIS îmbunătăţesc productivitatea operaţională a centrului de date”.

Module de instruirePortalul cu module de instruire privind soluţiile tehnologice (în limba engleză)
Modulele noastre de 20 de minute vă oferă instruire aprofundată asupra diverselor soluţii IT într-un interval scurt de timp. Printre subiectele abordate se numără soluţiile de calcul de tip cloud, virtualizarea, mobilitatea, software-ul, securitatea şi multe altele.

Module de instruireDemonstraţie pentru serverele blade PowerEdge (în limba engleză)
Demonstraţie interactivă pentru infrastructura de servere blade Dell PowerEdge, care include servere PowerEdge de generaţie următoare, soluţii de reţea, soluţii de alimentare şi răcire şi soluţii de administrare.

Module de instruireDemonstraţie pentru serverele PowerEdge cu montare în rack (în limba engleză)
Demonstraţie interactivă pentru infrastructura de servere Dell PowerEdge, care include servere PowerEdge de generaţie următoare, soluţii de reţea, soluţii de alimentare şi răcire şi soluţii de administrare a sistemelor.

InstrumenteDPACK (în limba engleză)
Nu mai trebuie să faceţi estimări imprecise asupra performanţei sistemelor. Pachetul Dell™ Performance Analysis Collection Kit (DPACK) vă ajută să optimizaţi cheltuielile şi să analizaţi oportunităţile de virtualizare sau de extindere a centrului de date.

Dell