|

Windows 10

banner 1

Sisteme de protecție în care puteți avea încredere

Windows 10 este cel mai sigur sistem Windows de până acum. Acesta vine cu sisteme de protecție încorporate pentru datele, echipamentul și angajații dvs., securizând informațiile profesionale și identitățile personale chiar și pe dispozitivele pierdute sau furate. Caracteristicile esențiale de business, cum ar fi firewall, încărcare securizată și protecție împotriva pierderii informațiilor la nivel de fișier, reprezintă dotări standard pe fiecare dispozitiv. Cu Windows 10 Pro, liniștea sufletească este asigurată.
Lucrați și mai inteligent

Windows 10 Pro este proiectat pentru modul în care lucrați acum și este pregătit pentru modul în care veți lucra mâine. Colaborarea începe aici, cu blocnotesuri partajabile și funcție de utilizare a tablei albe disponibile pentru fiecare dispozitiv. Indiferent dacă lucrați singur sau cu o echipă, este vorba despre acel sentiment de a intra în ritmul potrivit și de a-l menține. Serviciile suplimentare și descărcările de încredere gratuite vă permit să adăugați ceea ce doriți atunci când aveți nevoie.

Security 1Security 1

Gestionare simplă, flexibilă

Windows 10 Pro simplifică gestionarea identității, a dispozitivelor și a aplicațiilor, astfel încât să vă puteți concentra asupra activității dvs. Într-un mediu aflat în schimbare rapidă, succesul profesional este definit de capacitatea dvs. de a vă adapta fără a pierde ritmul. Conectați-vă cu ușurință la rețelele profesionale existente, precum și la sistemul modern de gestionare bazat pe cloud. Cu un control fără precedent asupra infrastructurii IT, firma dvs. poate fi pregătită pentru orice.

Security 1Security 1