|

Criptarea datelor personale

Cum funcţionează criptarea?

Criptarea este un proces prin care utilizăm software pentru a coda informaţii personale atunci când sunt în tranzit către Dell.

Cine Face Criptarea?

Criptarea se bazează pe o cheie care are două părţi diferite. Partea publică şi partea privată. Partea publică a cheii este distribuită celor cu care doreşti să comunici. Partea privată este excliusiv pentru utilizarea de către destinatar.

Atunci când trimiteţi informaţii personale către dell.com, utilizaţi cheia publică a lui Dell pentru a vă cripta informaţiile personale. Aceea înseamnă că, dacă în orice moment în timpul transmiterii informaţiile Dvs. sunt interceptate, acestea sunt codate şi sunt foarte greu de interceptat. Odată ce Dell vă recepţionează informaţiile personale, utilizăm partea privată a cheii noastre pentru a o decoda.

Ce Tip de Software de Criptare Utilizează Dell?

În prezent Dell utilizează criptarea industrie-standard SSL (Secure Sockets Layer). Dar continuăm să ţinem pasul cu tehnologiile actuale pentru a furniza clienţilor noştri cea mai bună securitate.

Ce Informaţii Criptează Dell?

Dell criptează toate informaţiile personale pe care dumneavoastră ni le furnizaţi atunci când faceţi o comandă online. Nu uitaţi: dacă vă simţiţi stânjeniţi în a ne transmite oricare dintre aceste informaţii online, vă rugăm să contactaţi telefonic unul dintre reprezentaţii noştri la numerele de telefon menţionate în site-ul nostru.