|

Informaţii despre companie

Despre Dell

Ascultăm. Învăţăm. Oferim. Asta facem noi.

Dell le dă ţărilor, comunităţilor, clienţilor şi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a folosi tehnologia pentru a-şi îndeplini visurile. Clienţii se bazează că le vom oferi soluţii tehnologice care să îi ajute să facă şi să obţină mai mult, indiferent dacă sunt acasă, la serviciu, la şcoală sau oriunde în lumea din care fac parte. Aflaţi mai multe despre povestea noastră, despre obiectivul nostru şi despre oamenii din spatele abordării noastre orientate către clienţi.

Patrimoniul companiei
(în limba engleză)
Conducere (în limba engleză)Achiziţii (în limba engleză)
istoricul companiei Conducerea Dell achiziţii
Parcurgeţi informaţiile despre momentele cruciale care au modelat compania Dell din momentul înfiinţării acesteia de către Michael, în 1984.
Faceţi cunoştinţă cu directorii care au misiunea de a se asigura că ne respectăm angajamentele faţă de clienţi. Aflaţi cele mai noi informaţii despre strategia Dell şi detalii privind achiziţiile recente realizate de companie.

Investitori (în limba engleză)Inovaţia la Dell (în limba engleză)
Relaţii cu investitorii  inovaţia la Dell 
Aflaţi ce facem noi pentru a oferi valoare pe termen lung acţionarilor noştri şi comunităţii din domeniul investiţiilor. Aflaţi cum inovaţia orientată spre client duce la soluţii şi servicii care răspund cerinţelor din lumea reală.