|

Programe de dezvoltare a carierei

Dell vă susţine dezvoltarea

Aşa cum dvs. lucraţi asiduu zi de zi pentru a le oferi oamenilor tehnologii şi soluţii care să le permită să realizeze mai multe, compania Dell vă oferă, la rândul său, programe care să vă ajute să vă dezvoltaţi cariera. Programele companiei îi ajută pe angajaţi să se formeze ca lideri prin mentorat, încurajare şi oportunităţi care combină perfect recompensele cu provocările.

Investim în oameni şi am dezvoltat o serie de programe speciale prin care aceştia să poată urma o carieră pe măsura ambiţiilor şi potenţialului lor. De la întâlnirile personale cu mentorii şi feedbackul periodic din mai multe surse şi până la verificările de rutină din cadrul unui plan de carieră pe termen lung, aceste programe vă oferă ampla oportunitate de a vă croi propriul drum către o poziţie de lider. 

Încă studiaţi? Consultaţi secţiunea Angajarea de pe băncile facultăţii pentru a afla mai multe despre cum vă susţine compania Dell cariera încă de la început. După ce vă angajaţi, aveţi ocazia de a participa la nişte programe menite să vă familiarizeze cu toate departamentele, de la cel al lanţului de aprovizionare şi până la cel financiar, de operaţiuni şi de conducere, precum şi cu toate nivelurile ierarhice, de la entry-level şi până la director.

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations