|

Colaboratorii noştri | Aisling Keegan

Colaboratorii noştri | Aisling

Când aţi venit la Dell şi ce posturi aţi ocupat de atunci?

Am venit la Dell în 1999 şi am ocupat câteva posturi de conducere în domeniul vânzărilor atât pe segmentul produselor pentru consumatori şi întreprinderi mici şi mijlocii, cât şi pe segmentul produselor pentru sectorul public şi întreprinderile mari. Acum ocup funcţia de Director General şi Director Executiv al Diviziei de clienţi preferenţiali din Marea Britanie.

Ce responsabilităţi presupune funcţia dvs. actuală?

În funcţia mea actuală, conduc peste 100 de specialişti în vânzări care pun în aplicare transformarea strategiei noastre de orientare către piaţă în cazul produselor pentru întreprinderile mari.

Cum aţi descrie cultura organizaţională din cadrul Dell?

Aş descrie-o ca pe un mediu motivant, încurajator şi plin de energie, în care sunt promovate relaţiile deschise, directe şi bazate pe încredere atât în interiorul, cât şi în afara organizaţiei.

Ce credeţi că ar trebui să ştie cei care vor să lucreze aici?

Că Dell este o companie extraordinară şi orientată către clienţi, care se preocupă permanent de interesele angajaţilor. O companie care recunoaşte talentul şi se străduieşte constant să-şi susţină şi să-şi dezvolte colaboratorii.

Ce vă ţine la Dell?

Mediul pozitiv, caracterizat prin spirit autentic de lider, echipele cu care lucrez, susţinerea continuă din ultimii zece ani şi mediul deschis.

Ce efecte pozitive aţi observat în urma schimbării strategiei Dell?

Am dobândit şi am cultivat noi capacităţi şi ne-am îmbogăţit portofoliul, într-un efort continuu şi concertat de a deveni furnizorul suprem de soluţii pentru clienţii noştri.

Ce rol aţi jucat în susţinerea dezvoltării şi prosperităţii clienţilor?

Am îndrumat echipele de vânzări, aplicând metodologia „Crearea beneficiilor pentru clienţi” pentru a-i ajuta să înţeleagă activitatea şi dificultăţile clienţilor, ceea ce a dat companiei Dell ocazia de a le oferi acestora soluţii potrivite şi de a-i susţine pe tot parcursul.

Prin ce se deosebeşte Dell ca angajator preferat?

Dell se preocupă de clienţi şi de angajaţi. Dell îşi propune să contribuie la succesul clienţilor şi al angajaţilor săi şi să le ofere acestora beneficii continue.

Descrieţi în cinci cuvinte experienţa dvs. la Dell.

O aventură foarte interesantă şi plăcută

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10