|

Colaboratorii noştri | Angela Fox

AngelaCând aţi venit la Dell şi ce posturi aţi ocupat de atunci?

 • Ianuarie 2007 – ianuarie 2009: Director Executiv al Diviziei de soluţii pentru Australia şi Noua Zeelandă
 • Februarie 2009 – octombrie 2009: Director Executiv al Diviziei de soluţii pentru Regiunea Asia-Pacific şi Japonia (sectorul public)
 • Octombrie 2009 – septembrie 2010: concediu de maternitate
 • Octombrie 2010 – martie 2011: Director Executiv al Diviziei de soluţii pentru Regiunea Asia-Pacific şi Japonia (sectorul public)
 • Aprilie 2011 – noiembrie 2012: Director Executiv al Diviziei de soluţii pentru Regiunea Asia-Pacific şi Japonia (sectorul public şi clienţii din categoria întreprinderilor mari)
 • Noiembrie 2012 – prezent: Vicepreşedinte al Diviziei de infrastructură şi soluţii de calcul de tip „cloud” pentru Regiunea Asia-Pacific şi Japonia

Ce responsabilităţi presupune funcţia dvs. actuală?

Răspund de stimularea dezvoltării Diviziei de infrastructură şi soluţii de calcul de tip „cloud” pentru Regiunea Asia-Pacific şi Japonia, activez ca Director General de Servicii şi ajut toate departamentele din domeniul serviciilor să maximizeze contribuţia Dell la succesul clienţilor.

Cum aţi descrie cultura organizaţională din cadrul Dell?

O cultură a incluziunii, a respectului şi a inovaţiei. Pe măsură ce evoluăm şi ne schimbăm odată cu piaţa, opiniile inovatoare sunt încurajate şi, mai presus de toate, compania Dell se preocupă de colaboratorii ei.

Ce credeţi că ar trebui să ştie cei care vor să lucreze aici?

Activăm într-un domeniu în permanentă schimbare, care ne impune să facem faţă schimbării. Trebuie să ne adaptăm la nevoile pieţei şi ale activităţii noastre şi să fim capabili uneori să lucrăm în condiţii de ambiguitate.

Ce vă ţine la Dell?

Sunt pasionată de impactul pe care eu şi echipa mea îl putem avea asupra rezultatelor companiei... Divizia de soluţii pentru întreprinderi stă la baza transformării companiei. Dar aceste rezultate sunt posibile doar prin eforturile şi realizările colaboratorilor noştri, care sunt admirabili, pasionaţi, competitivi şi totodată modeşti.

Enumeraţi câteva proiecte în care aţi fost implicată recent şi descrieţi câteva momente importante în cariera dvs. la Dell.

Făcând parte din echipa de conducere a Diviziei de soluţii pentru sectorul public şi întreprinderile mari, joc un rol important în stimularea transformării generale a companiei noastre prin soluţiile oferite, susţinând implementarea eficientă a resurselor de domenii, dezvoltând în mod continuu forţa de vânzări şi stabilind capacitatea de oferire a serviciilor complete.

Printre momentele importante din cariera mea se numără:

 • Dezvoltarea Diviziei de soluţii (atât de soluţii, cât şi de servicii pentru sectorul public şi întreprinderile mari pentru Regiunea Asia-Pacific şi Japonia).
 • Calitatea mea de membru fondator al Consiliului pentru diversitate în Regiunea Asia-Pacific şi Japonia şi lansarea Consiliului pentru diversitate în Australia şi Noua Zeelandă.
 • Realizările/succesele profesionale ale celor pe care îi conduc şi îi îndrum.

Ce efecte pozitive aţi observat în urma schimbării strategiei Dell?

Transformarea companiei prin soluţiile oferite este esenţială pentru succesul nostru continuu şi relevanţa noastră generală pe piaţă. Dedicarea noastră pentru această transformare este demonstrată de achiziţiile pe care continuăm să le facem (de exemplu, Compellent, KACE, EQL, Force10 etc.), investiţiile pe care le facem în recrutarea unor resurse specializate, precum şi transformarea continuă a forţei de vânzări prin implementarea la nivel global a unor iniţiative precum „Crearea beneficiilor pentru clienţi”. Acest lucru are un impact direct asupra nivelului interacţiunilor cu clienţii şi asupra dimensiunii portofoliului de produse Dell pe care aceştia le cumpără pentru a-şi rezolva problemele întâmpinate în activitate.

Ce rol aţi jucat în susţinerea dezvoltării şi prosperităţii clienţilor?

Soluţiile pe care echipa mea le dezvoltă şi le vinde în toată regiunea sunt esenţiale în stimularea succesului clienţilor. Principalul meu rol este de a susţine echipa în aceste eforturi, fie direct, prin propria mea interacţiune cu clienţii pe teren, fie indirect, prin sprijinul acordat în stimularea programelor/iniţiativelor care le fac munca mai uşoară.

Prin ce se deosebeşte Dell ca angajator preferat?

Seriozitatea cu care aplicăm strategia privind colaboratorii. Şi mai ales preocuparea de a-i stimula pe oameni să-şi atingă potenţialul maxim într-un mediu de lucru al diversităţii şi incluziunii, precum şi dorinţa noastră de a da oricui dreptul să-şi exprime opinia, ceea ce influenţează conducerea şi modelează direcţia pe care o urmează compania.

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10