|

Colaboratorii noştri | Deepa S

V-o prezentăm pe DeepaCând v-aţi angajat la EMC şi ce posturi aţi ocupat în cadrul acestei companii?

M-am angajat aici în 2008 pe un post de marketing şi comunicare. Am condus echipa de creaţie pentru Centrul de excelenţă şi am făcut brandingul intern. În 2015 am preluat un post de coordonare a eforturilor de diversitate şi incluziune pentru India şi China. Creez oportunităţi de susţinere a diversităţii în cadrul companiei. Extind totodată sfera de influenţă a biroului global pentru diversitate, promovând programe pentru crearea unui mediu profesional definit de incluziune. 

Ce aspect din cultura noastră vă inspiră?

EMC are o cultură deschisă, care permite interacţiunea cu oricine, de la manageri şi până la conducerea superioară. Compania promovează incluziunea, dându-i oricui libertatea de a face ce vrea, de a fi cine este şi de a contribui cu ce abilităţi are. EMC mi-a permis să fiu o deschizătoare de drumuri şi să lansez tendinţa angajării persoanelor cu dizabilităţi şi a valorificării abilităţilor unice ale acestora în cadrul companiei EMC.

Faceţi parte dintr-un cerc de afinităţi în cadrul companiei EMC? Aţi jucat vreun rol şi/sau aţi avut vreun avantaj de pe urma lui?

Fac parte din forumul Femeia ca lider şi din grupul de resurse pentru angajaţi Persoane cu dizabilităţi (DERG). Am jucat un rol important în lansarea grupului DERG în 2012 în India. De trei ani şi jumătate prezidez acest grup. Fac parte totodată din grupul Consultare şi partajare în reţeaua globală. Am avut mari avantaje de pe urma acestor grupuri, care mi-au oferit cunoştinţe aprofundate şi încrederea de a conduce.

Ce vă entuziasmează în privinţa oportunităţilor viitoare oferite de Dell?

Abia aştept să învăţ de la compania Dell, clasificată de Diversity Inc. între primele zece companii care susţin diversitatea. Simt că noua companie ne va lărgi sfera de influenţă, ajutându-ne să învăţăm şi să facem schimbări majore.

Ce credeţi că ar trebui să ştie cei care vor să lucreze aici?

Că suntem o companie orientată către oameni. Că avem un mediu constant, în care se creează uşor legături şi care este deschis discuţiilor. Că avem o cultură profesională consacrată, care poate oferi multe.

Cum aţi contribuit la dezvoltarea şi prosperitatea clienţilor?

Din perspectivă internă, i-am ajutat pe manageri să analizeze aspectele extinse ale creării unei echipe definite de incluziune. I-am încurajat pe alţi angajaţi să-şi arate potenţialul. Din perspectivă externă, am fost mândră să văd că alte companii se inspiră de la noi pentru a-şi îmbunătăţi iniţiativele de diversitate şi incluziune.

Ce îl face să fie un loc de muncă excelent?

Incluziunea. Suntem o mare companie tehnologică futuristă, cu o mare capacitate de a crea şi de a inova.

Descrieţi-vă în cinci cuvinte experienţa de aici.

Îmi place mult compania EMC.

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations

  • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
    Our People | Leonor
    2:4