|

Colaboratorii noştri | Leonor Corradine

Colaboratorii noştri | Leonor

Când aţi venit la Dell şi ce posturi aţi ocupat de atunci?

Am venit la Dell 2003 în cadrul echipei proaspătului sediu din Panama. Am început în cadrul grupului de tranzacţii pentru Americi, ca reprezentant de vânzări pentru programul de achiziţii ale angajaţilor şi am ajuns să fiu mentor, îndrumător de calitate şi apoi manager de sprijinire a vânzărilor.

În 2006, m-am mutat în Divizia de relaţii ca ISM pentru Insulele Caraibe Engleze. În 2009, am creat Divizia de servicii financiare globale şi în august 2011 am acceptat provocarea de a coordona site-ul Diviziei de servicii financiare din Panama.

 

Ce responsabilităţi presupune funcţia dvs. actuală?

Am ca principală responsabilitate să fiu un lider capabil să inspire şi să stimuleze obţinerea de rezultate prin echipa mea de conducere, alături de care îi ajut pe cei peste 75 de angajaţi să fie cea mai bună echipă din domeniu.

Departamentele din cadrul Diviziei de servicii financiare care mi se subordonează sunt Încasări, Credit, Fiscalitate, Aprobări pentru comenzi contrare termenilor, Fraudă şi Furnizori.

De asemenea, reprezint statul Panama în cadrul iniţiativei globale Centrul de competenţă pentru angajaţii Diviziei de servicii financiare, sunt membru principal al Consiliului financiar al sediului din Panama, conduc Comitetul de evenimente al Wise Panama şi sunt campion al influenţei pozitive.

Cum aţi descrie cultura organizaţională din cadrul Dell?

Fenomenală! Este atât de frumoasă, încât îţi lipseşte când nu eşti în mijlocul ei. La începutul anului 2008, am părăsit Dell pentru a da curs unei oportunităţi interesante în afara companiei Dell, dar în scurt timp mi-am dat seama că îmi lipseşte spiritul de învingător al companiei Dell. Îţi descătuşează potenţialul şi te ajută să prosperi.

Ce credeţi că ar trebui să ştie cei care vor să lucreze aici?

Că nu impune limite şi că este o organizaţie meritocratică, care oferă oportunităţi de dezvoltare. Dell vă va aprecia efortul şi loialitatea şi va investi în dvs. În plus, Dell se preocupă de comunitatea noastră, de copiii noştri şi de planetă.

Ce vă ţine la Dell?

Îmi place mult ceea ce fac. Mă reenergizez în fiecare zi. Sunt mândru că am puterea de a face mai multe. Am creat relaţii durabile şi sinergetice şi mă bucur când echipelor mele li se recunosc meritele. Directorii noştri recunosc cât de mult ne apreciază contribuţiile.

Ce efecte pozitive aţi observat în urma schimbării strategiei Dell?

Dell a alocat resurse suficiente pentru a se asigura că fiecare angajat înţelege mesajul. Este remarcabil că angajaţii noştri din toată lumea dezvăluie faptul că împărtăşesc obiectivul companiei şi că au puterea să facă mai multe. Declaraţiile lor mă umplu de mândrie că fac parte din această companie extraordinară.

Ce rol aţi jucat în susţinerea dezvoltării şi prosperităţii clienţilor?

Indiferent de postul ocupat la Dell, aici avem mereu ocazia de a-i ajuta pe clienţii noştri să prospere, fie că este vorba de un post de relaţii cu clienţii, în care le propunem clienţilor soluţiile potrivite, fie că este vorba de un post din umbră, în care îi sprijinim pe partenerii noştri interni de afaceri să deservească la rândul lor clienţii Dell. Cred că fiecare angajat Dell are un rol esenţial în ajutarea clienţilor. Nu în acest lucru constă obiectivul nostru? Am jucat un rol esenţial prin simplul fapt că am aplicat obiectivul Dell.

Prin ce se deosebeşte Dell ca angajator preferat?

Prin experienţa de a juca un rol esenţial într-o strategie bine gândită, executată de lideri admirabili care manifestă grijă, au încredere şi le oferă sprijin colaboratorilor.

Descrieţi în cinci cuvinte experienţa dvs. la Dell.

Plăcută, iluminatoare, plină de satisfacţii şi dinamică.

Videoclipul special: Leonor

Our People | Leonor

'I believe every Dell employee has a protagonist role in helping our customers, isn’t that what our purpose is all about? I’ve played a key role just by living Dell’s purpose!'

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10