|

Colaboratorii noştri | Madeline

V-o prezentăm pe MadelineCând v-aţi angajat la EMC şi ce posturi aţi ocupat în cadrul acestei companii?

M-am angajat la EMC în 2012, imediat după ce mi-am luat masteratul în inginerie electrică şi computere. Sunt dezvoltator software la EMC.

Ce aspect din cultura noastră vă inspiră?

Satisfacţia clienţilor este prioritară în cadrul companiei EMC. Acest concept m-a inspirat să dau tot ce am mai bun în orice proiect. Ştiu că pot influenţa direct experienţa clienţilor. Compania încurajează totodată diversitatea şi incluziunea. Ştim că diversitatea echipei contribuie la inovare şi la crearea unor produse excelente.

Faceţi parte dintr-un cerc de afinităţi în cadrul companiei EMC? Aţi jucat vreun rol şi/sau aţi avut vreun avantaj de pe urma lui?

Fac parte din cercul de afinităţi hispanic din cadrul companiei EMC numit ELLIT (EMC Leadership Latin Interest Team) şi de doi ani conduc grupul Influenţă asupra comunităţii. De patru ani, de când m-am angajat în cadrul companiei, ELLIT m-a susţinut în multe moduri. Am avut ocazia să cunosc oameni extraordinari în acest grup, care mi-au devenit prieteni buni. De asemenea, mi-am dezvoltat aptitudini de lider, care mi-au permis să-mi exercit cu mai multă încredere atribuţiile de zi cu zi. În plus, este o ocazie extraordinară că prin cercul ELLIT pot influenţa pozitiv comunitatea.

Ce vă entuziasmează în privinţa oportunităţilor viitoare oferite de Dell?

Fuziunea dintre Dell şi EMC va revoluţiona industria IT. Văd această fuziune ca pe o ocazie excelentă pentru inovatori şi persoanele cu o gândire neconvenţională să se alăture unei mişcări care va îmbunătăţi vieţile oamenilor.

Ce credeţi că ar trebui să ştie cei care vor să lucreze aici?

Că eu am reuşit să îmbin mai multe activităţi în timp ce am lucrat la EMC. Sunt fericita mamă a doi copilaşi, angajată cu normă întreagă şi doctorand în inginerie. Nicio altă companie nu-ţi permite să-ţi îndeplineşti aspiraţiile personale în timp ce lucrezi în domeniu.
După ce mi-am luat diploma de master, am primit o bursă de continuare a studiilor, dar am ales să lucrez la EMC, aceasta fiind cea mai bună decizie pe care aş fi putut-o lua. Lucrând aici m-am putut familiariza cu cele mai recente tehnologii şi mi-am deschis mintea pentru nenumărate noi oportunităţi.

Cum aţi contribuit la dezvoltarea şi prosperitatea clienţilor?

Echipa mea are grijă ca produsele de care se bucură clienţii să aibă un risc minim de defectare. Testăm produsele în diverse condiţii, de exemplu, la temperaturi înalte şi joase, la vibraţii etc., astfel încât fiecare componentă să reziste la evenimente precum cutremurele şi temperaturile extreme. Ca inginer software, scriu codul utilizat pentru efectuarea unor testări reuşite. 

Ce îl face să fie un loc de muncă excelent?

 • Oamenii extraordinari şi inteligenţi cu care am plăcerea să colaborez. Toţi sunt dispuşi să se ajute reciproc şi să colaboreze în orice mod pentru succesul proiectelor.
 • Posibilitatea de a lucra direct cu cele mai recente tehnologii.
 • Posibilitatea de a echilibra viaţa profesională cu cea personală.
 • Compania are „săli pentru mame”, pe care femeile însărcinate şi proaspetele mămici le pot utiliza frecvent.

Descrieţi-vă în cinci cuvinte experienţa de aici.

 • Echilibru între viaţa profesională şi cea personală.
 • Diversitate şi incluziune.
 • Oportunităţi.
 • Oameni extraordinari.
 • Inovare.
Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10