|

Colaboratorii noştri | Mithu

V-o prezentăm pe MithuCând v-aţi angajat la EMC şi ce posturi aţi ocupat în cadrul acestei companii?

M-am angajat la EMC în noiembrie 2013 ca vicepreşedinte şi director de operaţiuni al Diviziei de prevânzări globale. Colaborez strâns cu echipele corporative, cele de valorificare pe piaţă şi cele de produs pentru a armoniza şi a dezvolta Divizia de prevânzări globale. În august 2015 am ocupat postul de director de prevânzări pentru America de Nord şi America de Sud. Acum conduc echipele de servicii pe teren care îi ajută zilnic pe clienţii noştri.

Ce aspect din cultura noastră vă inspiră?

EMC are o cultură corporativă unică, marele său atu. Se evidenţiază clar trei aspecte admirabile: în primul rând, chiar şi într-o companie de asemenea dimensiuni şi scară, fiecare angajat poate avea un impact şi chiar îl are, credeţi-mă! Acest lucru se reflectă în mândria cu care lucrează angajaţii şi entuziasmul lor de zi cu zi. În al doilea rând, autonomia integrată în modul nostru de funcţionare este remarcabilă, permiţând ca inovarea să fie întreţesută în structura noastră corporativă. În al treilea rând, spiritul de lider se manifestă la toate nivelurile. Avem cei mai buni lideri din domeniu, care excelează în ceea ce fac, fiind totuşi modeşti şi accesibili. Absolut admirabil!

Faceţi parte dintr-un cerc de afinităţi în cadrul companiei EMC? Aţi jucat vreun rol şi/sau aţi avut vreun avantaj de pe urma lui?

Particip activ la promovarea diversităţii în cadrul companiei EMC şi colaborez strâns cu toate forumurile Femeia ca lider. Cercurile de afinităţi au fost foarte importante în promovarea primelor eforturi de creare a unui mediu profesional primitor, definit de incluziune.

Ce vă entuziasmează în privinţa oportunităţilor viitoare oferite de Dell?

Totul! Dell ne poate oferi oportunităţi nelimitate, ceea ce este în sine un prilej de entuziasm. Abia aştept să fac parte din cea mai mare companie tehnologică nelistată la bursă din vremurile noastre. Vom face parte dintr-un proiect inovator şi sunt nerăbdătoare să încep această călătorie. Fuziunea cu Dell ne va oferi tuturor ocazia de a învăţa, de a ne dezvolta şi de a ne îmbunătăţi enorm aptitudinile, oferindu-le în final clienţilor un portofoliu inegalabil de soluţii şi servicii.

Ce credeţi că ar trebui să ştie cei care vor să lucreze aici?

Dacă sunt cei mai buni în ceea ce fac şi doresc să găsească provocări, să evolueze şi să prospere într-un mediu profesional definit de colaborare, locul lor este la EMC. Vor avea ocazia să lucreze şi să înveţe de la cei mai buni şi să-şi construiască o carieră de succes, plină de împliniri.

Cum aţi contribuit la dezvoltarea şi prosperitatea clienţilor?

Scopul meu este să-i ajut pe clienţi să-şi înţeleagă obiectivele de afaceri şi IT şi să înţeleagă cum îi poate ajuta compania EMC în procesul lor de transformare digitală. Soluţiile IT vor deveni esenţiale pentru capacitatea companiilor de a genera venituri, iar EMC le poate oferi clienţilor aceste soluţii. Părerea clienţilor contează în procesul de creare a unui produs sau a unei soluţii; una dintre atribuţiile mele de serviciu este să înţeleg problemele cu care se confruntă clienţii şi să influenţez procesul pe baza părerilor primite de la clienţi.

Ce îl face să fie un loc de muncă excelent?

Chiar le avem pe toate: cei mai buni angajaţi din domeniu, cea mai bună tehnologie şi o cultură corporativă inegalabilă!

Descrieţi-vă în cinci cuvinte experienţa de aici.

Remarcabilă. Bogată. Înălţătoare. Pozitivă. Revoluţionară.

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10