|

Colaboratorii noştri | Nikki

V-o prezentăm pe NikkiCând v-aţi angajat la EMC şi ce posturi aţi ocupat în cadrul acestei companii?

M-am angajat aici în martie 2009 ca membru al echipei de servicii pentru Regatul Unit, ocupându-mă de serviciile RSA de bază. În 2011, când EMC a achiziţionat Archer, m-am alăturat Departamentului de guvernanţă, riscuri şi conformitate, iar recent am fost promovată ca manager al unei echipe de ingineri de sistem pentru toată regiunea EMEA.

Ce aspect din cultura noastră vă inspiră?

Incluziunea şi deschiderea. Cei care lucrează aici sunt încurajaţi să încerce lucruri noi, să inoveze, să greşească şi să înveţe din greşeli. Compania are o cultură bazată pe dialog deschis şi incluziune, punând pe primul plan partenerii şi canalele de distribuţie.

Faceţi parte dintr-un cerc de afinităţi în cadrul companiei EMC? Aţi jucat vreun rol şi/sau aţi avut vreun avantaj de pe urma lui?

De curând m-am alăturat forumului Femeia ca lider şi abia aştept să cunosc alte persoane, să aflu ce preocupări au şi să-mi îmbogăţesc relaţiile. În luna mai particip la programul Gestionarea succesului acum şi abia aştept să aflu experienţa femeilor lider din cadrul companiei. În trecut am lucrat cu persoane din cadrul programului pentru asociaţi privind serviciile globale şi am văzut cât succes au avut. De asemenea, m-am implicat în evenimentele grupului Ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică (STEM), care le încurajează pe femei să urmeze o carieră în domeniul nostru prin prelegeri la universităţi şi colegii, ceea ce este lăudabil.

Ce vă entuziasmează în privinţa oportunităţilor viitoare oferite de Dell?

Compania va fi bine echipată pentru a se dezvolta şi a-şi extinde influenţa, mai ales dacă analizăm domeniile în care excelează Dell. Compania îşi va putea valorifica produsele pe piaţă pornind de la o mentalitate de punere a partenerilor pe primul plan. Ne vom bucura de avantajele tratării corecte a clienţilor. Clienţilor le plac produsele noastre; în conformitate cu NPS (Net Promoter Scores), compania EMC are unul dintre cele mai mari punctaje dintre toate organizaţiile şi, în urma fuziunii cu Dell, cred că oportunităţile nu pot decât să se extindă.

Ce credeţi că ar trebui să ştie cei care vor să lucreze aici?

Că ritmul de lucru este alert. Că lucrurile se schimbă permanent şi că schimbarea este palpitantă. Că nu suntem o organizaţie stagnantă şi că oamenii trebuie să se adapteze la ea. Şi că trebuie să le placă tehnologia. Că vor avea ocazia să lucreze în diverse grupuri şi echipe şi să schimbe starea de fapt. Că trebuie să înveţe din experienţă şi să inoveze.

Cum aţi contribuit la dezvoltarea şi prosperitatea clienţilor?

Din perspectivă internă, i-am ajutat pe oameni să-şi materializeze potenţialul. I-am ajutat pe colegii juniori să se obişnuiască să nu fie niciodată mulţumiţi de ei şi să se perfecţioneze permanent. Din perspectivă externă, îndeplinindu-le şi chiar depăşindu-le aşteptările, cred că am reuşit să menţinem satisfacţia clienţilor. Transformarea companiei i-a ajutat pe toţi să se adapteze şi să gestioneze riscurile. Am reuşit să contribuim la schimbarea culturii şi la furnizarea unor tehnologii nemaivăzute către clienţi prin filozofia noastră „Inspirând pe oricine să controleze riscul”.

Ce îl face să fie un loc de muncă excelent?

Perfecţiunea este duşmanul realizării. Suntem încurajaţi să facem altfel lucrurile în fiecare zi prin încercare şi eroare, până când ne iese perfect. Toţi ne propunem să avem succes şi este uimitor ce putem realiza împreună.

Descrieţi-vă în cinci cuvinte experienţa de aici.

 • Dinamică.
 • Solicitantă.
 • Avantajoasă.
 • Distractivă.
 • Relaţii.

 

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10