|

Colaboratorii noştri | Yee Siang Chin

Vi-l prezentăm pe Yee SiangCând v-aţi angajat la EMC şi ce posturi aţi ocupat în cadrul acestei companii?

M-am angajat la EMC în iulie 2010 ca inginer asociat pentru clienţi. Am avut ocazia de a călători în S.U.A. în cadrul programului pentru asociaţi privind serviciile globale. A fost una dintre cele mai plăcute experienţe din viaţa mea. Mi-am perfecţionat nu doar aptitudinile tehnice, ci şi pe cele de lider şi am legat prietenii cu colegii, care continuă şi astăzi. Am ocupat poziţia de inginer de servicii pentru clienţi, axată preponderent pe relaţiile cu clienţii. Am avut ocazia de a lucra la proiecte de implementare şi la gestionarea clienţilor.

Ce aspect din cultura noastră vă inspiră?

Singura constantă este schimbarea; EMC evoluează şi se îmbunătăţeşte permanent. Schimbarea este inevitabilă. Adesea tindem să rămânem în zona de confort, sfârşind prin a fi mulţumiţi de sine. La EMC am învăţat să adopt schimbarea în viaţă şi în carieră, formându-mă ca om mai bun. 

Faceţi parte dintr-un cerc de afinităţi în cadrul companiei EMC? Aţi jucat vreun rol şi/sau aţi avut vreun avantaj de pe urma lui?

Susţin reţeaua de stimulare a afacerilor (BEN) în districtul meu, ceea ce mi-a oferit oportunitatea de a participa la o călătorie transformatoare. Am sarcina de a testa, a oferi feedback şi a partaja noile procese din sfera relaţiilor cu clienţii. Mă bucur că pot împărtăşi echipei de proiect din experienţa mea în vederea luării deciziilor şi efectuării îmbunătăţirilor.

Ce vă entuziasmează în privinţa oportunităţilor viitoare oferite de Dell?

Categoric, Dell oferă perspective interesante, având capacitatea de a furniza soluţii şi servicii complete. Mi-am petrecut întreaga carieră în domeniul soluţiilor de stocare, iar compania Dell îmi poate oferi noi oportunităţi de a-mi extinde cunoştinţele şi în alte domenii IT. Şi, bineînţeles, voi putea cunoaşte alţi oameni şi îmi voi putea lărgi reţeaua de socializare!

Ce credeţi că ar trebui să ştie cei care vor să lucreze aici?

Că este o provocare să lucrezi la EMC, dar, cu cât este mai greu, cu atât satisfacţiile sunt mai mari.

Cum aţi contribuit la dezvoltarea şi prosperitatea clienţilor?

Mă străduiesc să le ofer clienţilor cea mai bună experienţă de utilizare a produselor EMC. Clienţii capătă încrederea de care au nevoie pentru operaţiunile şi planurile lor de viitor. Pot fi siguri că EMC le va fi alături nu doar până la finalizarea vânzării, ci şi după.

Ce îl face să fie un loc de muncă excelent?

 • Grija: EMC are grijă de angajaţi şi de familiile lor.
 • Oamenii: la EMC lucrează oameni extraordinari.
 • Oportunităţile: toţi au aceleaşi oportunităţi.

Descrieţi-vă în cinci cuvinte experienţa de aici.

Orice este posibil, inclusiv eu!

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10