|

Alăturaţi-vă echipei Dell

Doriţi să începeţi o carieră în cadrul Dell?

Compania Dell, membră a familiei de mărci Dell Technologies, oferă provocări şi recompense nenumărate. Oportunităţi în toată lumea. O echipă de colegi stimulaţi să colaboreze. O cultură ce susţine inovaţia, valoarea şi un loc de muncă divers şi incluziv. Membrii echipei noastre sunt puternici, inteligenţi şi muncesc cu dedicare pentru a ajuta clienţii să obţină succes.

Membrii echipei noastre sunt specializaţi în vânzări, marketing, lanţ de aprovizionare, tehnic, finanţe, juridic, management, operaţiuni, resurse umane şi multe altele. Bineînţeles, muncim folosindu-ne de tehnologie, însă baza şi scopul muncii noastre sunt întotdeauna oamenii. 

Căutaţi chiar astăzi locuri de muncă în cadrul Dell (În limba engleză)

Bun venit la prezentarea Ce înseamnă să lucrezi pentru Dell
Bun venit la prezentarea Ce înseamnă să lucrezi pentru Dell
Aflaţi ce înseamnă să lucrezi pentru Dell de la angajaţii noştri care deschid calea inovaţiilor şi transformării digitale.
Alăturaţi-vă echipelor talentate, dedicate şi motivate din familia Dell depunându-vă candidatura pentru un post la Jobs.dell.com (În limba engleză)


Angajaţii noştri                 Mediul nostru de lucru               Istoria companiei noastre  
  Angajaţii noştri
Dell îşi propune să aibă un personal divers şi să creeze un mediu pozitiv, caracterizat prin colaborare, în care fiecare angajat este apreciat şi inclus.
                Mediul nostru de lucru
Ne propunem să îmbunătăţim experienţa de lucru a tuturor membrilor echipei. Cu alte cuvinte, le oferim instrumentele şi flexibilitatea necesare pentru a-şi atinge potenţialul maxim.
                Istoria companiei noastre
De aproape trei decenii, Dell cunoaşte o dezvoltare continuă la nivel global.
 

Codul nostru cultural         Avantajele şi recompensele pentru angajaţi         Depunerea candidaturii pentru un post
Codul nostru cultural
Acesta descrie lucrurile care ne preocupă, lucrurile în care suntem dispuşi să investim şi regulile care ne definesc ca echipă.
        Avantajele şi recompensele pentru angajaţi
Ne străduim să oferim cele mai bune opţiuni şi beneficii la cel mai bun cost. Pachetele noastre sunt competitive pe piaţă şi relevante pentru diversele ţări în care ne desfăşurăm activitatea.
        Depunerea candidaturii pentru un post
Pentru a vă depune candidatura pentru un post vacant la Dell, trebuie mai întâi să vă creaţi un profil de utilizator şi să răspundeţi la câteva întrebări.

  Oportunităţi pentru studenţi                 Oportunităţi pentru absolvenţi                 Evenimente pentru angajare  
  Oportunităţi pentru studenţi
Compania Dell îşi propune să angajeze studenţi şi le oferă diverse oportunităţi de stagii de practică în mai multe domenii de activitate, pentru a-i ajuta să afle mai multe despre cultura sa şi despre ofertele sale privind cariera.
                Oportunităţi pentru absolvenţi
Compania Dell susţine dezvoltarea angajaţilor de-a lungul întregii lor cariere, oferindu-le proaspeţilor absolvenţi angajaţi câteva programe de dezvoltare şi de rotaţie.
                Evenimente pentru angajare (În limba engleză)
Aveţi ocazia de a întâlni recrutorii Dell şi de a discuta despre viitorul dvs. Aflaţi care sunt evenimentele de recrutare şi diversitate din oraşul dvs.
 


Connect with Dell Careers on YouTubeConnect with Dell Careers on YouTubeIntraţi în legătură
cu Cariere Dell (În limba engleză)

Dell Careers Facebook Dell Careers Twitter Life at Dell Instagram Dell Careers on YouTube Dell Careers LinkedIn
Connect with Dell CareersConnect with Dell Careers
Connect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers