|

Diversitate şi incluziune

Diversitate şi incluziune
Compania Dell le oferă tuturor angajaţilor oportunitatea de a-şi exprima ideile într-un mediu profesional care cultivă schimbul de idei ieşite din tipare şi inspiră inovarea. Integrând diversitatea şi incluziunea în toate aspectele activităţii noastre, îi deservim pe clienţi la nivel global în modurile care răspund optim cerinţelor lor.

Strategia Dell pentru diversitate şi incluziune este construită în jurul a trei zone constante de interes: crearea unui mediu profesional care acceptă toate diferenţele, cultivarea unor relaţii, dincolo de interesele comerciale, cu diverse comunităţi şi organizaţii şi dezvoltarea unei forţe de muncă definite prin diversitate. Ne examinăm şi ne modificăm permanent strategia, în aşa fel încât angajaţii Dell să se simtă ascultaţi, înţeleşi, respectaţi şi încurajaţi să contribuie la stabilirea direcţiei în care se îndreaptă compania.
Crearea unui mediu profesional definit prin incluziune Crearea unui mediu profesional definit prin incluziune
Dacă echipele sunt create pe criteriile diversităţii şi incluziunii, angajaţii se simt apreciaţi, implicaţi şi inspiraţi să lucreze optim în folosul clienţilor noştri.
Descoperiţi mai multe ›
Cultivarea mărcii noastre externe Cultivarea mărcii noastre externe
Relaţiile de durată pe care le creăm cu partenerii noştri ne ajută să ne aplicăm strategia privind diversitatea şi incluziunea în interacţiunile de pe piaţă.
Aflaţi mai multe ›
Dezvoltarea unui mediu profesional definit prin diversitate Dezvoltarea unui mediu profesional definit prin diversitate
Pentru a răspunde cerinţelor clienţilor noştri, trebuie să ne propunem să avem o forţă de muncă definită prin aceeaşi diversitate regăsită în baza noastră de clienţi.
Detalii ›
Grupuri de resurse pentru angajaţi Grupuri de resurse pentru angajaţi
Grupurile de resurse pentru angajaţi creează o platformă pentru relaţionare, dezvoltarea spiritului de lider, oportunităţi de voluntariat în folosul comunităţii şi căi de atingere a rezultatelor comerciale.
Vedeţi care sunt grupurile noastre de resurse pentru angajaţi ›

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum