• În portofoliul Dell Technologies veți regăsi baza celor mai importante şi disruptive tendinţe tehnologice de azi, incluzând inteligența artificială (AI) și cloud, ce transformă IT-ul şi afacerile la nivel global
  • Noi soluții de stocare, administrare şi protecţie a datelor oferă clienţilor performanţa, agilitatea şi scalabilitatea de care au nevoie pentru stocarea, protejarea şi maximizarea capitalului lor de date
  • Noua serie Dell EMC Unity XT furnizează performanţă până la de două ori mai mare, reducţie de date în raport de până la 5:1 şi este construită pentru un univers multi-cloud
  • Dell EMC lansează primele sale soluţii de administrare a datelor cu noua platformă PowerProtect Software şi aplicaţia multi-dimensională PowerProtect X400

Dell Technologies (NYSE:DELL) anunţă noi soluţii îmbunătăţite de stocare, administrare şi protecţie a datelor care afectează în mod direct capitalul de date al unei organizaţii. Prin aceste noi oferte, Dell Technologies conferă putere firmelor în cadrul călătoriei lor de transformare digitală pentru conservarea de informaţii esenţiale şi pentru a deveni mai adaptive, mai competitive şi mai inovatoare.

67% din liderii de afaceri spun că firmele lor își vor pierde competitivitatea dacă nu vor accelera procesul de digitalizare până în 2020, conform unui studiu Gartner[i]. Transformarea digitală începe cu transformarea IT, ce solicită companiile să-şi modernizeze centrele de date cu infrastructuri proiectate să simplifice procesele, să optimizeze fluxurile de lucru la orice scară şi să securizeze cel mai important activ al unei companii – datele.

Conform lui Jeff Clarke, vicepreşedinte Products&Operations, Dell Technologies, “capacitatea unei organizaţii de a fructifica forţa capitalului propriu de date va hotărî învingătorii şi învinşii în economia digitală. Pentru a adânci valoarea activelor IT tradiţionale – simultan cu crearea de noi oportunităţi şi eficienţe – multe organizaţii de azi caută să-şi modernizeze infrastructura IT ca un pas critic către digitalizare. Și se îndreaptă spre tehnologiile Dell și portofoliul nostru de produse, soluții și servicii de clasă mondială pentru a le ajuta să facă acest lucru.”

Fără compromisuri cu Dell EMC Unity XT

Liderul veniturilor obţinute din sisteme externe de stocare date de nivel enterprise[ii] anunţă generaţia următoare a sistemului său midrange de stocare a datelor Dell EMC Unity. Dell EMC Unity XT este până la de două ori mai rapid decât predecesorul său[iii] şi cu 67% mai rapid decât cel mai apropiat competitor[iv]. Sistemul este optimizat pentru eficienţă mai mare a datelor cu un raport de reducţie date de până la 5:1 şi o eficienţă de sistem de 85%[v]; şi este construit pentru un univers multi-cloud. Dell EMC Unity XT poate rula în medii de cloud public, deplasând în mod fluid date către cloud, şi este disponibil ca serviciu prin intermediul noilor servicii Dell EMC Cloud Storage. În plus, Dell EMC Unity poate deveni un element constructiv pentru Dell Technologies Cloud ca parte a unui proiect validat.

Echipamentele Dell EMC Unity XT storage arrays sunt proiectate să elimine compromisurile legate de performanţe şi eficienţă. Noua platformă Dell EMC Unity XT oferă toată puterea de procesare necesară pentru rularea de aplicaţii, procesarea de fişiere şi blocarea reducţiei de date inline, şi pentru furnizarea de servicii de date operaţionale – simultan. Dell EMC Unity XT înseamnă o arhitectură modernă, de tip activ-activ, pregătită pentru NVMe, permiţând clienţilor să-şi maximizeze investiţia şi să meargă mai departe cu transformarea lor IT.

Stăpâniţi creşterea datelor nestructurate cu Dell EMC Isilon

Pentru a ajuta clienţii să ţină pasul cu şuvoiul de date în instanţe de utilizare IA precum maşinile autonome şi în industrii cheie precum media şi divertisment sau sănătate, Dell EMC suplimentează capabilităţile familiei de produse NAS Isilon. Ultima versiune de Isilon oferă scalabilitate masivă, integrare cloud mai bună şi securitate pentru a spijini cele mai pretenţioase fluxuri de lucru cu fişiere.

Isilon OneFS 8.2 furnizează scalabilitate de tip cluster cu până la 75% mai mare – până la 252 de noduri care permit până la 58PB şi 945GB/s viteză agregată de transfer per cluster[vi]. Asta permite firmelor să obţină mai rapid rezultate cu o simplitate fără precedent la scară extinsă. În plus, noua platformă NAS hibridă de stocare Isilon H5600, alimentată de OneFS 8.2, oferă echilibrul ideal între capacitate densă şi performanţă.

Conectare fluidă la mediul de cloud public cu serviciile Dell EMC Cloud Storage

Firmele de toate dimensiunile caută să-şi extindă infrastructura on-premises către mediul de cloud public pentru o mulţime de instanţe de utilizare, inclusiv pentru recuperare în caz de dezastre, testare/dezvoltare şi analiză de date. Pentru asta, Dell Technologies îşi extinde portofoliul de soluţii de infrastructură activate prin cloud cu noi servicii Dell EMC Cloud Storage Services.

Aceste servicii extind centrele de date ale clienţilor către cloud, oferind stocarea de date Dell EMC – conectată direct la procesarea în mediul de cloud public – sub formă de serviciu. Acest lucru se realizează prin intermediul unui furnizor de servicii gestionate care oferă o conexiune de mare viteză şi latenţă redusă dinspre mediul de cloud public direct către echipamentele Dell EMC Unity, PowerMax şi Isilon în centrul lor de date. Clienţii obţin astfel avantajele unei soluţii durabile şi persistente de stocare Dell EMC Storage instalate de-a lungul mediului de cloud public în scop de agilitate multi-cloud. Clienţii VMware pot fructifica soluţia automatizată cloud disaster-recovery-as-a-service (DRaaS) în VMware Cloud on AWS pentru recuperare în caz de dezastre, de nivel enterprise.

Flexibilitate şi inteligenţă încorporată cu Dell EMC PowerProtect

În 2018, volumul mediu de date gestionate de o organizaţie a crescut cu 569% la nivel global faţă de 2016[vii]. Deoarece nu reușesc să prevadă ce volum de date vor trebui să protejeze şi să gestioneze în următorii doi sau trei ani, organizaţiile IT necesită un nou nivel de flexibilitate şi scalabilitate. Pentru a permite organizaţiilor să protejeze, gestioneze şi să recupereze date pe scară largă în medii de tip „on-premises”, virtualizate şi din cloud-ul public, liderul aplicaţiilor de back-up, de replicare şi protecţie a datelor[viii] lansează noi soluţii de administrare și protecție prin noua platformă Dell EMC PowerProtect şi noua aplicaţie multi-dimensională Dell EMC PowerProtect X400.

Platforma Dell EMC PowerProtect Software include politici de protecţie a datelor, replicare şi reutilizarea mecanismelor native de protecție ale aplicațiilor de producție, precum şi capabilităţi de tip SaaS de administrare şi self-service ce conferă administratorilor bazelor de date autonomia de a controla operaţiunile de back-up şi recuperare. Clienţii VMware vor beneficia de o soluţie modernă şi simplă pentru mediile vSphere, protecție şi recuperare automate şi integrare cu vRealize Automation.

Disponibilă ca aplicaţie hibridă sau all-flash appliance, Dell EMC PowerProtect X400 dispune de flexibilitate prin extindere de capacitate şi de putere de procesare. De asemenea, PowerProtect X400 este prima soluţie Dell EMC de management date ce utilizează machine learning pentru echilibrare inteligentă pentru asigurarea plasării datelor protejate în cele mai eficiente şi economice locaţii posibile.

Protecţie adecvată a datelor cu Dell EMC Integrated Data Protection Appliance

Pentru firmele mici şi medii care caută îmbunătăţirea protecţiei datelor într-o aplicaţie integrată, Dell EMC anunţă disponibilitatea versiunii 8-24TB a sistemului Dell EMC Integrated Data Protection Appliance (IDPA) DP4400. Versiunea de capacitate redusă a IDPA DP4400 este ideală pentru organizaţii mai mici şi pentru oficii la distanţă, permiţând abilitatea de a creşte până la 96TB per locaţie prin achiziţia cheilor de licenţă şi a unui kit de actualizare.

Servicii Dell Technologies pentru centrul de date

Dell Technologies Services oferă o gamă de servicii complementare pentru a ajuta clienţii să obţină maximum din investiţiile Dell Technologies. Experţi în servicii oferă îndrumare strategică şi expertiză tehnologică pentru accelerarea obţinerii de valoare şi pentru maximizarea eficacităţii arhitecturilor de stocare şi protecţie a datelor şi a operaţiunilor peste medii multi-cloud.

Citate

“Prin inovaţiile din zonele de stocare şi protecţie a datelor, Dell Technologies proiectează soluţii avansate pentru a-şi ajuta clienţii să-şi modernizeze infrastructura IT şi să profite de tendinţele tehnologice disruptive pentru a-şi transforma afacerile,” a spus Phil Goodwin, research director, IDC.

“Factorul de formă al aplicaţiei PowerProtect X400 se potriveşte perfect cerinţelor noastre actuale şi viitoare de administrare a datelor”, a spus Sean Crooks, systems administrator, Rushmore Electric Power Coop. “Protejarea şi accesarea maşinilor noastre virtuale VMware şi a fluxurilor critice de lucru SQL au fost considerabil simplificate.”

Disponibilitate:

  • Seria Dell EMC Unity XT Series va fi disponibilă din iulie 2019.
  • Dell EMC Isilon OneFS 8.2 este disponibilă de acum.
  • Dell EMC Isilon H5600 va fi disponibil din iunie 2019.
  • Cloud Storage Services vor fi disponibile din mai 2019.
  • Platforma Dell EMC PowerProtect Software şi aplicaţia PowerProtect X400 vor fi disponibile din iulie 2019.
  • Versiunea Dell EMC IDPA DP4400 8-24TB va fi disponibilă din mai 2019.

Resurse suplimentare:

Despre Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE:DELL) este o familie unică de companii care ajută organizațiile și consumatorii individuali să-şi construiască viitorul digital și să transforme modul în care lucrează și trăiesc. Compania oferă clienților cel mai larg şi mai inovator portofoliu de servicii, care merge de la miezul reţelei, la periferia acesteia şi la cloud. Familia Dell Technologies include Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream și VMware.

Copyright © 2019. Dell Inc. sau subsidiarele sale. All Rights Reserved. Dell, EMC, Dell Technologies și alte mărci sunt mărci înregistrate ale Dell Inc. sau subsidiarelor sale. Toate celelalte mărci și denumiri menționate în acest document pot fi mărci înregistrate ale companiil[i] Smarter With Gartner, Mobilize Every Function in the Organization for Digitalization, decembrie 2018, https://www.gartner.com/smarterwithgartner/mobilize-every-function-in-the-organization-for-digitalization/.

[ii] IDC WW Quarterly Enterprise Storage Systems Tracker, 2018 Q4 historical release, martie 2019. Clasificare după venituri vendor.

[iii] Pe baza testării interne Dell EMC 2019 a Dell EMC Unity 650F cu Dell EMC Unity XT 880F @ 8K block size on 100% reads, 100% writes & 70:30 mixed workload.

[iv] Pe baza analizei interne Dell EMC din martie 2019, comparând rezultatele de testare 100% Read at 32KB pe un Dell EMC Unity XT 880F versus un concurent. Rezultatele reale pot diferi.

[v] Pe baza unei revizuiri Dell EMC Unity 2019 a ratelor de eficienţă ale bazei instalate indicând clienţi specifici cu 5:1 DRR.

[vi] OneFS 8.2 permite clienţilor să extindă stocarea de date brute cu 75%, până la 58 PB într-un singur cluster Isilon; OneFS creşte performanţa clusterului cu 75%, până la 15.8M IOPS şi până la 945 GB/s viteză agregată de transfer; OneFS 8.2 permite clienţilor să extindă dimensiunea clusterului cu 75%, până la 252 de noduri într-un singur cluster.

[vii] Dell EMC Global Data Protection Index, martie 2019.

[viii] Pe baza veniturilor combinate din IDC 4Q18 Purpose Built Backup Appliance (PBBA) Tracker, cu segmente de piaţă Storage Software selectate din 4Q18 Storage Software and Cloud Service Qview.