|

Responsabilitatea socială a companiei

Angajamentul nostru

Programul Dell „Powering the Possible” este angajamentul nostru de a ne utiliza tehnologiile şi expertiza în domeniile care pot aduce cele mai mari beneficii oamenilor şi planetei. Ne-am asumat o responsabilitate clară faţă de clienţii, angajaţii şi acţionarii noştri de a transpune acest scop în realitate.


Comunităţi
(în limba engleză)
Mediu înconjurător
(în limba engleză)
Diversitate şi incluziune
Comunităţi Mediu înconjurător Diversitate şi incluziune
În cadrul colaborării cu parteneri nonprofit, punem la dispoziţie tehnologii, expertiză şi fonduri pentru a rezolva probleme sociale urgente şi pentru a transforma comunităţile Prin inovaţii în domeniul ambalajelor, al eficienţei energetice şi al reciclării produselor electronice, le oferim clienţilor puterea de a face mai multe prin utilizarea unei cantităţi mai mici de resurse pentru a reduce la minimum impactul asupra mediului înconjurător. Compania Dell le oferă tuturor angajaţilor oportunitatea de a-şi exprima ideile într-un mediu profesional care cultivă schimbul de idei ieşite din tipare şi inspiră inovarea.

Lanţul de distribuţie
(în limba engleză)
Crearea de rapoarte
(în limba engleză)
Controlul companiei
(în limba engleză)
Lanţul de distribuţie Crearea de rapoarte Controlul companiei
Furnizorii noştri din întreaga lume fac parte din sistemul de livrare a soluţiilor tehnologice. Pe lângă noi, considerăm că şi aceştia au datoria să susţină drepturile omului şi răspunderea faţă de mediul înconjurător. Ne angajăm să ne desfăşurăm activitatea profesională în mod etic şi cu integritate. În plus, acţiunile noastre vor fi transparente şi ne vom implica acţionarii în ceea ce facem în vederea unui nivel mai înalt de civism corporatist Schimbarea şi evoluţia sunt elemente definitorii pentru Dell, dar integritatea rămâne elementul care ne ghidează. Activitatea noastră se caracterizează prin legalitate, etică şi conformitate cu legile şi cu propriul nostru cod de conduită riguros.