|

Angajaţii noştri

Echipa Dell

Ştim că suntem puţin părtinitori, dar credem că angajaţii noştri sunt persoane extraordinare. Succesul nostru se datorează abilităţilor şi dedicării lor; sunt oameni care pot realiza orice îşi propun. Suntem recunoscători pentru dedicarea şi contribuţiile lor continue la crearea celui mai bun mediu profesional global.

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum

Cultivarea excelenţei. Valorificarea calităţilor diverselor persoane.

Diversitatea forţei de muncă este esenţială pentru a genera noi idei şi a inspira inovarea. Doar prin puterea mai multor perspective putem spera să ne îndeplinim obiectivul de a îmbunătăţi vieţile oamenilor prin tehnologie. Deoarece mai întâi trebuie să-i înţelegem pe colaboratori – ce valori, ce stil de viaţă şi ce aspiraţii au – pentru a găsi apoi metode prin care să-i ajutăm să se dezvolte şi să prospere.

Strategia Dell privind colaboratorii are menirea de a ne ajuta să atragem cei mai buni angajaţi din lume şi să asigurăm un nivel revoluţionar de performanţă pentru clienţii noştri, pentru compania noastră şi pentru angajaţii noştri. Compania Dell îşi propune să fie un angajator atractiv, în care angajaţii să se simtă apreciaţi, implicaţi şi inspiraţi să lucreze optim.

Îi sprijinim pe angajaţi:

  • Prin angajare (relaţii cu universităţile şi şcolile). Dorim să atragem cele mai bune şi mai inteligente persoane, care să contribuie la crearea celei mai bune tehnologii din lume, pentru progresul omenirii.
  • Printr-un mediu profesional conectat. Prin iniţiativa corporativă strategică Un mediu profesional conectat, ne propunem să creăm un mediu de lucru cu grad înalt de mobilitate, colaborare şi flexibilitate.
  • Prin instruirea şi dezvoltarea liderilor. Încurajăm instruirea şi dezvoltarea continue prin diverse metode.
  • Prin grupurile de resurse pentru angajaţi. Avem grupuri de resurse pentru angajaţi în care se pot înscrie toţi membrii echipelor pentru a relaţiona, a-şi dezvolta abilităţile şi a ajuta comunităţile din care fac parte.
  • Prin premiile obţinute ca angajator preferat. Am avut onoarea de a fi premiaţi pentru parteneriatele noastre cu diverse comunităţi.
Consiliul global pentru diversitate al companiei Dell

Compania Dell are grijă ca persoanele din conducerea superioară, inclusiv directorul general executiv, să supravegheze permanent şi atent compoziţia diversă a forţei de muncă. De asemenea, le solicităm în mod regulat contribuţia la strategia privind diversitatea şi incluziunea prin Consiliul global pentru diversitate.

Michael Dell, directorul general executiv şi fondatorul companiei, explică cel mai bine:

„Ştim că putem obţine rezultate mai bune pentru milioanele noastre de clienţi valorificând şi acceptând experienţele, abilităţile şi părerile unice pe care diverşii noştri angajaţi globali le au de oferit. Angajamentul companiei Dell de susţinere a diversităţii şi incluziunii a reprezentat şi continuă să reprezinte un avantaj competitiv în strategia sa de afaceri.”

Pentru a ne ridica la standardele angajaţilor noştri şi pentru a rămâne un angajator preferat, ştim că trebuie să ne respectăm angajamentele. Acest lucru presupune să identificăm şi să valorificăm abilităţile profesioniştilor noştri în toată diversitatea lor, din toate punctele de vedere: al experienţei, al studiilor, al aptitudinilor de leadership, al pachetului de aptitudini şi al stilului.

Michael Dell, fondatorul şi preşedintele companiei, conduce Consiliul global pentru diversitate format din opt manageri din conducerea superioară. Înfiinţat în 2008, Consiliul subliniază angajamentul companiei Dell de susţinere a diversităţii şi incluziunii până la vârful ierarhiei. Consiliul revizuieşte politicile, planurile de acţiune şi progresul, asigurându-se că Dell continuă să valorifice diversitatea şi incluziunea ca avantaj competitiv şi că le integrează în toate aspectele desfăşurării activităţii. Grupul se consultă cu clienţii, cu partenerii de afaceri şi cu angajaţii pentru a înţelege cele mai bune practici globale.