|

Reciclare Dell

Angajament faţă de clienţi, angajament faţă de mediu

În conformitate cu StEP (Solving the E-Waste Problem – Rezolvarea problemei deşeurilor electronice), s-a estimat că în 2012 au fost aruncate 65,1 de milioane de tone de dispozitive electronice stricate, perimate sau pur şi simplu nedorite. O mare parte din ceea ce numim „deşeuri electronice” nu reprezintă deşeuri propriu-zise, ci echipamente electronice de sine stătătoare sau piese de schimb care pot fi readuse la viaţă prin reutilizare sau reciclare. În calitate de producător global de computere, de cetăţean local al comunităţilor pe care le deserveşte şi de apărător al planetei care ne adăposteşte pe toţi, compania Dell are responsabilitatea de a recupera echipamentele electronice uzate şi de a le recicla în mod adecvat. Reciclând produsele în condiţii de siguranţă, protejăm sănătatea oamenilor şi a planetei. Dell le oferă clienţilor numeroase opţiuni convenabile de reciclare, prin care aceştia pot să scape în condiţii de siguranţă de computerele aflate la sfârşitul ciclului de viaţă sau să-şi micşoreze amprenta de carbon.  
 
Servicii gratuite de reciclare pentru consumatori Servicii gratuite de reciclare pentru consumatori
Dell oferă servicii de reciclare gratuite pentru echipamente Dell şi non-Dell.
Reciclarea consumabilelor pentru imprimanteReciclarea consumabilelor pentru imprimante(În Limba Engleză)

Programul Dell de reciclare a cartuşelor de cerneală sau toner vă permite să reciclaţi consumabilele uzate pentru imprimante într-un mod simplu şi ecologic.

Directiva WEEEDirectiva WEEE
Pentru informaţii despre Directiva WEEE (Directiva privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice), faceţi clic pe linkurile de mai jos:
O modalitate mai ecologică de aruncare a ambalajelorO modalitate mai ecologică de aruncare a ambalajelor(În Limba Engleză)
Soluţiile de ambalare de vârf în domeniu oferite de Dell au în vedere reducerea volumului ambalajului, mărirea conţinutului de materiale sustenabile şi uşurarea aruncării responsabile a ambalajelor prin reciclare.
Reciclarea bateriilorReciclarea bateriilor(În Limba Engleză)
Aflaţi mai multe despre cum să reciclaţi orice marcă şi tip de baterie în condiţii de siguranţă şi responsabilitate cu ajutorul companiei Dell
Global Takeback Leadership Global Takeback Leadership(În Limba Engleză)
Dell is committed to creating the most effective Global Takeback program possible. We’re managing the impact of our products through legislative advocacy, convenient volunteer programs and demonstrated industry leadership while serving communities around the world. 
Dell Global Takeback Programs Dell Global Takeback Programs(În Limba Engleză)
We offer global takeback programs and services in 83 countries and territories and have recovered more than 1.6 billion pounds of used electronics since 2007. 
ANUL FISCAL 2013: PROGRESE FĂCUTE 
BulletNe-am îndeplinit obiectivul de a colecta 453.600.000 kg de deşeuri electronice cu un an înainte de data ţintă 
BulletAm mărit cu 18,3 % volumul cumulativ de returnări globale 
BulletAm extins opţiunile de reciclare în Australia, Canada, China, India şi America Latină 
  Planul Dell În slujba binelui până în 2020(În Limba Engleză) 
Află Mai Multe
BulletDell Global Recycling Programs(În Limba Engleză) 
BulletAwards and Recognition(În Limba Engleză)