|

Oportunităţi pentru absolvenţii cu diplomă de licenţă sau de master

Ce viitor vă aşteaptă?

Sunteţi pe cale de a deveni lider. Specializarea pe care o urmaţi vă pregăteşte pentru a avea o gândire sintetică şi pentru a lua decizii strategice importante. Dell le poate oferi absolvenţilor cu diplomă de licenţă sau de master diverse oportunităţi de a-şi completa studiile academice cu experienţa practică.

Aflaţi mai multe despre stagiile de practică şi programele de dezvoltare pe care le-am conceput pentru a vă ajuta să vă perfecţionaţi abilităţile profesionale şi să vă începeţi cariera într-o echipă care încurajează ideile noi. Arătaţi-ne ce puteţi şi vă vom ajuta să vă dezvoltaţi. 

Dell oferă şi posturi de tip co-op pe o durată de patru, şase sau opt luni într-un an. Pentru a fi eligibil, trebuie să fiţi absolvent sau student înscris într-un program de cooperare oficial la un colegiu sau o universitate cu acreditare. Veţi obţine credite academice pentru proiecte pe perioada în care lucraţi la noi. Sunt disponibile oportunităţi în S.U.A., China şi Irlanda, pe posturi din următoarele organizaţii: inginerie, securitate, servicii globale, finanţe, marketing şi altele!


Doriţi să vă angajaţi?
Connect with Dell Careers on YouTubeConnect with Dell Careers on YouTubeIntraţi în legătură
cu Cariere Dell (În limba engleză)

Dell Careers Facebook Dell Careers Twitter Life at Dell Instagram Dell Careers on YouTube Dell Careers LinkedIn
Connect with Dell CareersConnect with Dell Careers
Connect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers

Programul de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidăProgramul de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidă

În cadrul angajamentului ferm de a-i orienta şi a-i dezvolta pe profesioniştii tineri, compania Dell a lansat Programul de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidă pentru a-i ajuta pe proaspeţii absolvenţi să se integreze uşor în cultura şi mediul profesional Dell.

La cursurile Programului de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidă vor participa proaspeţii absolvenţi în primul an după ce se alătură companiei Dell. Programul le oferă instruire şi resurse care facilitează alinierea la cultura Dell, consolidarea relaţiilor, stabilirea unei reţele profesionale, dezvoltarea unui plan pentru carieră şi alte avantaje!

Cursurile de instruire cu instructor sau cele în ritm propriu le vor oferi proaspeţilor absolvenţi instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a se dezvolta şi a prospera în cadrul companiei Dell. Aceştia vor avea ocazia să se conecteze şi să colaboreze cu membrii şi cu liderii echipelor, care îi vor încuraja să înceapă să-şi planifice cariera în cadrul companiei Dell.

Prin Programul de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidă, proaspeţii absolvenţi angajaţi:

 • se vor alinia la cultura Dell;
 • vor defini şi vor consolida relaţii cu liderii şi cu colegii;
 • îşi vor determina punctele forte şi îşi vor dezvolta o marcă personală;
 • vor pune bazele unei reţele ajutătoare pentru muncă şi carieră.

Compania Dell îşi propune să angajeze absolvenţi de universitate şi le oferă diverse oportunităţi de stagii de practică în câteva domenii de activitate pentru a-i ajuta să afle mai multe despre cultura sa şi despre ofertele sale privind cariera. Consultaţi descrierile de mai jos pentru a afla mai multe despre oportunităţile specifice de stagii de practică.

Programul de stagiu de practică în organizaţia de contabilitate

Stagiul de practică în organizaţia de contabilitate

Cine: anumiţi studenţi înscrişi la o specializare de contabilitate pe cinci ani sau echivalentă
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: 11 săptămâni pe perioada verii


Programul de stagiu de practică în organizaţia de contabilitate este un program intensiv de dezvoltare de 11 săptămâni pentru studenţii sau absolvenţii înscrişi la o specializare de contabilitate pe cinci ani (sau care vor avea orele de credit echivalente necesare pentru a deveni contabili autorizaţi). În cadrul acestui program, stagiarii au ocazia de a avea experienţe profesionale reale prin cel puţin un proiect specific, culminând cu o prezentare la sfârşitul verii în faţa conducerii superioare. Stagiul de practică de vară include şi evenimente de team building specifice stagiarilor, o serie de prelegeri din partea directorilor şi oportunităţi de relaţionare cu colegii şi cu participanţii la alte programe de dezvoltare Dell.

Stagiul de practică în organizaţia de inginerie şi computere

Stagiul de practică în organizaţia de inginerie

Cine: studenţii, masteranzii şi doctoranzii de la anumite specializări de inginerie
Unde: în toată lumea
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii

 


Ca inginer stagiar la Dell, veţi avea ocazia de a lucra într-unul dintre următoarele domenii:

 • Dezvoltarea produselor: inginerie mecanică şi electrică, strategii Dell privind tehnologia şi inovarea, dezvoltarea soluţiilor software şi validarea testelor.
 • Ingineria producţiei: ingineria calităţii, inginerie hardware, ingineria producţiei, ingineria proceselor şi ingineria testării.
 • Gestionarea sistemelor informatice (MIS): dezvoltare software, analiza sistemelor de afaceri şi analiză tehnică.
 • Servicii pentru clienţi: asistenţă tehnică şi servicii
 • Site-ul web de comerţ electronic Dell.com: ingineria dezvoltării software şi ingineria experienţei utilizatorilor.
 • Dezvoltarea software-ului destinat întreprinderilor: securitatea reţelelor, soluţii de calcul de tip cloud, gestionarea informaţiilor, volume mari de date, gestionarea sistemelor, dezvoltare software
 • Cercetare şi dezvoltare (R&D): cercetare şi dezvoltare pentru tehnologia avansată de generaţie următoare şi pentru produsele Dell, mobilitate, centre de date, internet şi multe altele!
 • Securitate: securitate cibernetică, combaterea fraudelor, autentificare, criptare, infracţionalitate cibernetică
 • Dezvoltarea soluţiilor cloud: strategii de migrare, implementarea platformelor cloud, gestionarea aplicaţiilor pentru întreprinderi şi tehnologii avansate pentru centrele de date
 • Analiza datelor: analiza securităţii pe baza monitorizării, analiza datelor, dezvoltare de algoritmi şi statistică

Programul de stagiu de practică în organizaţia financiară

Stagiul de practică în organizaţia financiară

Cine: anumiţi studenţi şi masteranzi de la o specializare financiară
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe durata verii


Programul de stagiu de practică în organizaţia financiară este o oportunitate de dezvoltare intensivă de 10-12 săptămâni pentru studenţii şi absolvenţii unei specializări financiare. În cadrul acestui program, stagiarii au ocazia de a avea experienţe profesionale reale prin cel puţin un proiect specific, culminând cu o prezentare la sfârşitul verii în faţa conducerii. Stagiul de practică de vară include şi evenimente de team building specifice stagiarilor, o serie de prelegeri din partea directorilor şi oportunităţi de relaţionare cu colegii şi cu participanţii la alte programe de dezvoltare Dell Technologies.

Stagiul de practică în organizaţia de operaţiuni globale

Stagiul de practică în organizaţia de operaţiuni globaleCine: masteranzii şi studenţii de la anumite universităţi
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii

Alăturaţi-vă lanţului de aprovizionare de talie mondială din cadrul organizaţiei Operaţiuni globale, în care vă puteţi lăsa o amprentă durabilă, construindu-vă totodată o carieră pe termen lung. Experţii Dell cu abilităţi deosebite în domeniul lanţului de aprovizionare, precum şi procesele şi capacităţile consacrate susţin strategia de transformare a companiei. Prin intermediul programelor interne de instruire şi dezvoltare privind lanţul de aprovizionare, care le permit angajaţilor să-şi construiască o carieră în cadrul companiei noastre, am creat un mediu în care angajaţii se simt inspiraţi, conectaţi şi capabili să reuşească în fiecare zi.

Stagiul de practică în organizaţia de vânzări globale şi operaţiuni comerciale

Stagiul de practică în organizaţia de vânzări globale şi operaţiuni comercialeCine: masteranzii şi studenţii de la anumite universităţi
Unde: Statele Unite ale Americii şi India
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe durata verii

Stagiul de practică în organizaţia de vânzări globale şi operaţiuni comerciale este un program de vară de 10-12 săptămâni care permite înţelegerea aprofundată a proceselor din spatele interacţiunilor de succes cu clienţii şi al experienţei complete şi optimizate de comandare a produselor. Departamente participante: analiza şi planificarea vânzărilor globale, finanţare şi operaţiuni pentru vânzările din America de Nord şi America de Sud, analiza datelor, operaţiuni de vânzări de la distanţă, strategii şi operaţiuni de stabilire a preţurilor şi operaţiuni de vânzări pentru partenerii din America de Nord şi America de Sud.

Stagiul de practică în organizaţia de servicii globale şi implementare

Stagiul de practică în organizaţia de servicii globale şi implementare

Cine: masteranzii şi studenţii de la anumite universităţi
Unde: în toată lumea
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe durata verii


Organizaţia de servicii globale şi implementare este formată din echipe de operaţiuni globale, variind de la servicii pentru clienţi, lanţ de aprovizionare şi servicii profesionale şi până la operaţiuni de marketing şi vânzări, finanţe, inginerie şi altele. Printre funcţii se numără cele de gestionare a proiectelor şi de consultanţă internă. Stagiarii care se alătură echipei trebuie să-şi valorifice aptitudinile solide de consultanţă într-o gamă largă de oportunităţi de îmbunătăţire a afacerii, printre care se numără: fuziuni şi achiziţii, îmbunătăţirea operaţiunilor, reducerea costurilor şi optimizarea afacerii. 

Stagiul de practică în organizaţia de resurse umane 

Stagiul de practică în organizaţia de resurse umane

Cine: studenţi şi masteranzi
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii


Programul de stagiu de practică în organizaţia de resurse umane Dell le arată studenţilor un crâmpei din ceea ce are de oferit organizaţia de resurse umane a companiei Dell şi include posturi bazate pe proiect în toate departamentele organizaţiei de resurse umane, precum cele cu atribuţii de remunerare la nivel global şi de beneficii, de recrutare a persoanelor cu aptitudini deosebite, de operaţiuni de resurse umane şi altele.

Stagiul de practică în organizaţia IT

Stagiul de practică în organizaţia IT

Cine: anumiţi studenţi şi absolvenţi
Unde: Statele Unite ale Americii, EMEA
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe durata verii


Stagiul de practică în organizaţia IT Dell este un program de 10-12 săptămâni gândit pentru studenţii sau absolvenţii cu rezultate deosebite. Stagiarii care vor face practică în organizaţia IT îşi vor asuma proiecte solicitante, strategice şi operaţionale. Fiecărui stagiar i se va atribui un manager dedicat succesului său, care îi va oferi un plan detaliat pentru succes şi va avea periodic întâlniri personale cu el pentru a-i oferi asistenţă şi oportunităţi de relaţionare în cadrul companiei.

Stagiul de practică în organizaţia de marketing

Stagiul de practică în organizaţia de marketing

Cine: masteranzii şi studenţii de la anumite universităţi
Unde: în toată lumea
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe durata verii

 


Programul de stagiu de practică în organizaţia de marketing le oferă studenţilor de la anumite universităţi ocazia de a se alătura organizaţiei de marketing Dell pentru un stagiu de practică de 10-12 săptămâni pe perioada verii. Stagiarii vor contribui cu perspective proaspete la proiecte strategice esenţiale, iar programul le va oferi studenţilor o experienţă de învăţare incredibilă şi o oportunitate de dezvoltare a carierei. Departamente participante: branding, evenimente, gestionarea produselor, reţele de socializare, comunicări corporative, relaţii publice, marketing pe teren, monitorizare de marketing şi altele.

Compania Dell susţine dezvoltarea angajaţilor de-a lungul întregii lor cariere, oferindu-le proaspeţilor absolvenţi angajaţi câteva programe de dezvoltare şi de rotaţie. Pentru a găsi programul de dezvoltare care vi se potriveşte, citiţi descrierile de mai jos.

Programul de dezvoltare a absolvenţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru companii (GBS)
Programul de dezvoltare a absolvenţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru companii (GBS)Cine: absolvenţi recent calificaţi, care ştiu o a doua limbă europeană
Unde: Irlanda
Durată: 24 de luni
Nivel: entry-level
Programul de dezvoltare a absolvenţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru companii (GBS) le oferă absolvenţilor ocazia de a se familiariza cu departamentele noastre de finanţe şi servicii, în care se lucrează într-un ritm alert. Vor finaliza un program extins de instruire pentru dezvoltare, inclusiv cursuri Lean Six Sigma şi Toastmasters. Absolvenţii se vor angaja la EMC ca analişti de afaceri asociaţi, dobândind experienţă în diverse domenii operaţionale, analitice şi financiare, având contact cu persoanele din conducerea superioară şi acces la proiectele interdepartamentale.

După finalizarea programului de doi ani format din cinci rotaţii pe posturi diferite, absolvenţii vor trece la departamentul GBS al companiei EMC în funcţie de necesităţile companiei, de abilităţile şi de dorinţa participanţilor.

Programul de dezvoltare a asociaţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru întreprinderi (GES)
Programul de dezvoltare a asociaţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru întreprinderi (GES)Cine: proaspeţi absolvenţi cu diplomă de licenţă sau de master
Unde:
în toată lumea (Hopkinton, Massachusetts; Brentford, Regatul Unit; Shanghai, China)
Durată: doi ani
Nivel: entry-levelProgramul de dezvoltare a asociaţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru întreprinderi (GES) este un program cu patru rotaţii de câte şase luni. Proiectele vor permite contactul cu diversele domenii ale departamentului GES, incluzând, fără limitare, domeniul serviciilor pentru clienţi, cel al serviciilor profesionale, cel al strategiei şi operaţiunilor şi cel al valorificării produselor pe piaţă. Ne propunem să formăm viitorii lideri prin experienţe GES strategice, instruire de bază privind spiritul de lider şi abilităţi de relaţionare profesională. Programul accelerează cariera asociaţilor companiei şi aduce în companie un nivel ridicat de performanţă şi o gândire strategică. Căutăm persoane cu gândire strategică şi abilităţi de rezolvare a problemelor. Capacitatea de a face mai multe lucruri simultan într-un mediu tehnic cu ritm alert, în permanentă schimbare, precum şi talentul de a fi un lider de opinie reprezintă componentele esenţiale ale succesului asociaţilor în cadrul acestui program.

Programul pentru asociaţi în departamentul de servicii globale
 

Programul pentru asociaţi în departamentul de servicii globale Cine: proaspeţi absolvenţi entry-level, cu mai puţin de cinci ani de experienţă
(în funcţie de rolul din cadrul programului)
Unde: în toată lumea
Durata: între 18 şi 30 de luni (în funcţie de rolul din cadrul programului)
Nivel: de la entry-level la mid-level
Prin programul pentru asociaţi în departamentul de servicii globale se recrutează şi se angajează candidaţi locali, care sunt instruiţi la nivel central, într-una dintre cele zece locaţii globale de instruire. Asociaţii vor fi ajutaţi să se dezvolte printr-un program structurat care combină instruirea intensivă cu experienţa practică într-un instructaj de mai multe săptămâni. Instructajul include prezentarea domeniului soluţiilor de stocare, prezentarea celor mai bune practici şi metodologii şi prezentarea conduitei Dell EMC în afaceri. Instruirea va include şi experienţă practică în utilizarea produselor, a platformelor şi a instrumentelor de infrastructură de stocare Dell EMC. De asemenea, asociaţii vor primi şi baza necesară pentru a obţine certificări tehnice (Dell EMC şi non-Dell EMC).

Toate aceste cursuri tehnice sunt combinate cu o instruire extinsă asupra abilităţilor profesionale şi atribuţiilor de serviciu. În cele din urmă, după finalizarea instructajului, asociaţii îşi vor ocupa postul cu normă întreagă. Din acel moment îşi vor îndeplini atribuţiile de serviciu zilnice sub îndrumarea unui mentor şi îşi vor continua dezvoltarea suplimentară postinstructaj, pentru ca abilităţile lor să ţină pasul cu cerinţele companiei şi ale domeniului IT. Performanţa le va fi evaluată de două ori pe an şi vor fi eligibili să primească o mărire de salariu pe baza meritelor după fiecare verificare efectuată în cadrul programului. Când vor finaliza cu succes programul, asociaţii vor fi promovaţi la următorul nivel din cadrul unităţii operaţionale la care sunt afiliaţi.

Programul de rotaţie în departamentul de resurse umane
Programul de rotaţie în departamentul de resurse umaneCine: absolvenţi cu diplomă de licenţă sau de master în resurse umane
Unde: în toată lumea
Durată: între doi şi trei ani
Nivel: entry-level
Programul Dell de rotaţie în departamentul de resurse umane are menirea de a crea o echipă bine sudată de profesionişti în domeniul resurselor umane, care să inoveze, să gândească strategic, să creeze relaţii solide cu clienţii, să aibă mereu în vedere interesul clienţilor, să genereze rezultate şi să ghideze viitorul resurselor umane din cadrul Dell Technologies.

În mod normal, participanţii vor lucra prin rotaţie pe un post de resurse umane aliniat la operaţiunile comerciale, pe un post de specialitate în resurse umane, precum cele cu atribuţii de remunerare, de recrutare a persoanelor cu aptitudini deosebite sau de beneficii, sau într-un proiect ori o activitate strategică esenţială.

Programul de dezvoltare a absolvenţilor cu diplomă de master ca lideri ai departamentului IT

Programul de dezvoltare a absolvenţilor cu diplomă de master ca lideri ai departamentului ITCine: anumiţi absolvenţi cu diplomă de master
Unde: Bangalore, India
Durată: doi ani
Nivel: absolvent cu diplomă de master (mid-level)
Programul de dezvoltare a absolvenţilor cu diplomă de master ca lideri ai departamentului global IT le oferă absolvenţilor cu diplomă de master ambiţioşi şi cu rezultate deosebite oportunitatea de a-şi valorifica studiile, spiritul de lider dovedit şi pasiunea faţă de tehnologie pentru a-şi dezvolta aptitudinile tehnice, comerciale şi de consultanţă esenţiale pentru liderii tehnologici actuali.

Participanţii vor ocupa prin rotaţie patru posturi de câte şase luni în cadrul departamentului IT, vor avea contact cu persoanele din conducere şi vor avea ocazia de a-şi crea o reţea profesională solidă. Participanţilor li se va oferi totodată instruire solidă şi ocazia de a participa la proiecte care depăşesc pregătirea executantului pentru rezolvarea în echipă la nivel global a unor probleme comerciale reale.

Programul de dezvoltare a personalului de marketing

Programul de dezvoltare a absolvenţilor unei specializări de marketingCine: proaspeţi absolvenţi cu diplomă de master în marketing
Unde: Statele Unite ale Americii
Durată: între 9 şi 12 luni
Nivel: mid-level (4-6 ani de experienţă relevantă)

În termen de un an de la obţinerea diplomei de master şi acceptarea unei oferte cu normă întreagă în departamentul de marketing, veţi fi înscris în programul de dezvoltare a absolvenţilor cu diplomă de master, care va dura între 9 şi 12 luni. Veţi conduce proiecte strategice în diverse arii ale departamentului şi cu diverse echipe: marketing operaţional, marketing de produs şi marketing regional. Vi se vor oferi acces la cursuri de instruire structurate şi exclusive, ocazia de a avea contact cu persoanele din conducerea superioară prin mentorat şi evenimente, oportunităţi de relaţionare cu colegii şi cu membrii altor programe de dezvoltare, participare la proiecte de deservire a comunităţilor, mentorat, includere în reţeaua tot mai mare a celor care au finalizat programul de dezvoltare a absolvenţilor unei specializări de marketing şi ocazia de a vă identifica funcţia ideală în cadrul companiei Dell.