|

Instruirea în cadrul companiei Dell

Dezvoltarea dvs. împreună cu dezvoltarea companiei Dell

Dezvoltarea carierei este un proces de descoperire, care vă ajută să găsiţi un punct de convergenţă între aspiraţiile proprii şi obiectivele companiei Dell. Dell este o organizaţie care oferă instruire şi a cărei cultură organizaţională încurajează dezvoltarea profesională şi personală. Angajaţii companiei Dell au la dispoziţie o gamă largă de programe prin care să-şi îmbunătăţească aptitudinile în posturile actuale şi să-şi dezvolte aptitudinile de lider.

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum

Dezvoltarea dvs. în cadrul companiei Dell

Ne propunem să cultivăm încrederea, motivarea şi aptitudinile tuturor angajaţilor noştri, încurajându-i să-şi realizeze potenţialul. Dezvoltarea profesională în cadrul companiei Dell este un proces de colaborare între membrii echipelor, lideri, mentori şi organizaţie. Colaborând, putem crea un echilibru între aspiraţiile şi interesele dvs., pe de o parte, şi strategia şi obiectivele companiei Dell, pe de altă parte, urmând un plan practic de acţiune.

Dell dezvoltă lideri dedicaţi să-i ajute pe membrii echipelor să dea tot ce au mai bun şi să lucreze optim în beneficiul clienţilor noştri.

Programa globală Dell

Pentru a fi un lider inspirat, trebuie să aveţi o gamă largă de aptitudini, printre care se numără gândirea strategică, capacitatea de a asculta, capacitatea de a rezolva probleme, capacitatea de a lua decizii şi capacitatea de a-i motiva pe alţii să dea tot ce au mai bun. În mediul profesional global şi alert al companiei Dell, un lider trebuie să aibă aptitudini suplimentare, precum capacitatea de a coordona echipele dispersate geografic, capacitatea de a gestiona lucrătorii la distanţă şi înţelegerea diverselor particularităţi culturale.

Pentru a cultiva aceste aptitudini de lider la toate nivelurile organizaţiei, de la membrii echipelor şi până la directorii debutanţi şi directorii executivi, compania Dell a creat programe de dezvoltare complete. Această programă completă sporeşte implicarea şi dezvoltă lideri preocupaţi să-i inspire pe angajaţi, în vederea realizării strategiilor, priorităţilor şi obiectivelor companiei Dell.

Dezvoltarea directorilor executivi

Programul de iniţiere rapidă pentru directorii executivi constă într-un plan particularizat de orientare şi nişte resurse care să-i ajute pe directorii executivi debutanţi să-şi scurteze durata până la obţinerea rezultatelor. Planul şi setul de instrumente oferă resurse şi instruire privind cultura, operaţiunile şi modul de organizare ale companiei Dell. Pentru a se dezvolta suplimentar, directorii executivi pot profita şi de programele specializate de formare a liderilor şi instruire a directorilor executivi.

Dezvoltarea managerilor şi a directorilor

Liderii debutanţi sunt formaţi prin programul Spiritul de lider pentru debutanţi, care-i ajută să se adapteze uşor la postul lor. Pe măsură ce ajung pe un post de director, liderii vor urma programul Spiritul de lider pentru directori, menit să îmbunătăţească perspicacitatea comercială a directorilor şi să le ofere ocazia de a învăţa de la liderii seniori din cadrul companiei Dell. Sunt disponibile şi seminare de instruire şi sesiuni conduse de lideri suplimentare, care-i ajută pe lideri să se perfecţioneze după finalizarea programelor de dezvoltare.

Dezvoltarea profesională

De la cursuri tehnice la cursuri despre aptitudinile de comunicare şi ateliere de vânzări, cursurile de dezvoltare profesională oferite de compania Dell abordează o gamă variată de subiecte. Oferta actuală de cursuri corespunde obiectivelor şi strategiei companiei.

Toţi angajaţii sunt încurajaţi să profite de oportunităţile de învăţare şi instruire oferite. Cursurile şi programele noastre îi ajută pe angajaţi să se pregătească pentru posturile actuale şi viitoare. Programa Dell este solidă şi plină de cunoştinţe utile, în concordanţă cu o experienţă pozitivă de dezvoltare a carierei.