|

Angajaţii noştri

Echipa Dell

Ştim că suntem puţin părtinitori, dar credem că angajaţii noştri sunt persoane extraordinare. Succesul nostru se datorează abilităţilor şi dedicării lor; sunt oameni care pot realiza orice îşi propun. Suntem recunoscători pentru dedicarea şi contribuţiile lor continue la crearea celui mai bun mediu profesional global.

Consiliul global pentru diversitate al companiei Dell

Compania Dell are grijă ca persoanele din conducerea superioară, inclusiv directorul general executiv, să supravegheze permanent şi atent compoziţia diversă a forţei de muncă. De asemenea, le solicităm în mod regulat contribuţia la strategia privind diversitatea şi incluziunea prin Consiliul global pentru diversitate.

Michael Dell, directorul general executiv şi fondatorul companiei, explică cel mai bine:

„Ştim că putem obţine rezultate mai bune pentru milioanele noastre de clienţi valorificând şi acceptând experienţele, abilităţile şi părerile unice pe care diverşii noştri angajaţi globali le au de oferit. Angajamentul companiei Dell de susţinere a diversităţii şi incluziunii a reprezentat şi continuă să reprezinte un avantaj competitiv în strategia sa de afaceri.”

Pentru a ne ridica la standardele angajaţilor noştri şi pentru a rămâne un angajator preferat, ştim că trebuie să ne respectăm angajamentele. Acest lucru presupune să identificăm şi să valorificăm abilităţile profesioniştilor noştri în toată diversitatea lor, din toate punctele de vedere: al experienţei, al studiilor, al aptitudinilor de leadership, al pachetului de aptitudini şi al stilului.

Michael Dell, fondatorul şi preşedintele companiei, conduce Consiliul global pentru diversitate format din opt manageri din conducerea superioară. Înfiinţat în 2008, Consiliul subliniază angajamentul companiei Dell de susţinere a diversităţii şi incluziunii până la vârful ierarhiei. Consiliul revizuieşte politicile, planurile de acţiune şi progresul, asigurându-se că Dell continuă să valorifice diversitatea şi incluziunea ca avantaj competitiv şi că le integrează în toate aspectele desfăşurării activităţii. Grupul se consultă cu clienţii, cu partenerii de afaceri şi cu angajaţii pentru a înţelege cele mai bune practici globale.

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum

  • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
    Our People | Leonor
    2:4