|

Mediul nostru profesional

Alăturaţi-vă unui mediu profesional al viitorului

Tehnologia actuală le permite angajaţilor să lucreze de aproape oriunde. Crearea unei afaceri sustenabile şi inovatoare devine tot mai importantă. Iar angajaţii actuali doresc să lucreze altfel.

Compania Dell vă permite să lucraţi asiduu pentru clienţii săi, având totodată o viaţă personală fericită şi împlinită. Am început încă de dinainte de anul 2009 să dezvoltăm o cultură profesională mai flexibilă. Acum le putem oferi angajaţilor noştri o gamă largă de opţiuni din care să aleagă şi care duc la rezultate excelente pentru companie, indiferent de unde ar lucra aceştia. Din acest motiv ne mândrim cu investiţiile pe care le-am făcut în inovarea mediului personal şi în nişte soluţii IT care le permit angajaţilor noştri să lucreze optim, în modul care le convine cel mai mult.

Posturi vacante la Dell. Găsiţi un post care corespunde aptitudinilor şi experienţei dvs. Căutaţi acum
Descoperiţi locaţiile Dell la nivel global. Afişaţi harta
Explore our locations
Programul „Un mediu profesional conectat”

Lucraţi optim, în modul care vă convine cel mai mult.

Flexibilitatea este un aspect esenţial al strategiei de afaceri a companiei Dell, care îi permite să concureze pentru a angaja cele mai bune resurse umane. O oportunitate de a promova schimbările intervenite în normele culturale, în practicile de leadership şi în procesele de lucru în avantajul persoanelor şi al companiei şi o nouă abordare asupra mediului profesional din perspectiva modului, a locului şi a momentului în care se lucrează.

Programul „Un mediu profesional conectat” din cadrul strategiei noastre privind resursele umane îi încurajează pe angajaţi să găsească noi moduri de lucru şi se axează mai degrabă pe stimularea rezultatelor pentru companie decât pe analizarea locului de unde se lucrează. Programul nostru „Un mediu profesional conectat” le permite angajaţilor eligibili să aleagă stilul care le satisface optim necesităţile atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Iată care sunt opţiunile disponibile în cadrul programului „Un mediu profesional conectat” pentru un stil de lucru flexibil:

  • Stilul de lucru mobil (telenavetismul): îndepliniţi-vă sarcinile profesionale din cadrul postului cu normă întreagă din alt loc decât locaţia principală între o zi şi patru zile pe săptămână, pe baza unui program sau aranjament de lucru continuu, stabilit în mod formal.
  • Stilul de lucru de la distanţă: îndepliniţi-vă sarcinile profesionale din cadrul postului cu normă întreagă în mod exclusiv dintr-un loc aflat în afara locaţiei principale (fără vreun spaţiu de lucru dedicat la sediu).

Dacă stilul de lucru mobil sau de la distanţă nu este disponibil sau nu vă convine, vă putem oferi alte opţiuni de lucru flexibile care să vă satisfacă cerinţele specifice, precum programul flexibil de lucru, fracţiunea de normă, partajarea postului sau săptămâna de lucru comprimată.

Practicile profesionale flexibile ne ajută totodată să conservăm resursele naturale şi energia, să reducem poluarea generată de mijloacele de transport, să promovăm siguranţa publică şi să degrevăm sistemele de transport. De asemenea, ne ajută să maximizăm gradul de utilizare a spaţiilor de birouri, sprijinindu-i pe angajaţi să lucreze oricând şi de oriunde pot atinge maximum de productivitate şi minimizând costurile operaţionale şi impactul asupra mediului.

Înţelegem că instrumentele, tehnologia şi instruirea sunt absolut necesare pentru a le permite angajaţilor cu un stil de lucru mobil sau de la distanţă să-şi cultive relaţiile personale, pentru a crea echipe bine sudate şi pentru a gestiona o forţă de muncă dispersată la nivel global. De aceea continuăm să investim în angajaţi şi îi încurajăm să utilizeze resursele care le stau la dispoziţie, precum cursurile de instruire virtuale şi infrastructura IT fiabilă.

Un mediu profesional definit prin diversitate şi incluziune

Compania Dell acceptă diversitatea şi îşi desfăşoară activitatea într-o lume care evoluează permanent. Înţelegem că, pentru succesul nostru colectiv, este esenţial să gestionăm diversitatea şi să luptăm pentru o cultură a incluziunii. Pentru a stabili relaţii de durată, trebuie să creăm un mediu profesional primitor, în care persoanele cu diverse experienţe personale să lucreze optim împreună. Acceptând aceste diferenţe individuale şi valorificându-le în mod activ, putem ajuta fiecare angajat să-şi atingă potenţialul maxim, putem stimula inovarea şi putem încuraja un mediu în care echipele noastre globale să lucreze optim şi să îndeplinească aspiraţiile clienţilor noştri.

Două moduri prin care ne accentuăm dedicarea faţă de incluziune sunt:

Grupurile de resurse pentru angajaţi
Grupurile de resurse pentru angajaţi creează o platformă pentru relaţionare, pentru dezvoltarea aptitudinilor de leadership, pentru voluntariat în folosul comunităţii şi pentru stimularea rezultatelor companiei. Dell are grupuri de resurse pentru angajaţi orientate către: femei, persoane de culoare, hispanici, americani de origine asiatică, persoane din comunitatea LGBT, persoane cu dizabilităţi, generaţii, mediu, veterani, diversitate culturală şi angajaţi care lucrează de la distanţă.

Instruirea privind conştientizarea diferenţelor culturale

În efortul de a ne asigura că angajaţii noştri de pe tot globul se respectă şi se apreciază reciproc, le cerem tuturor angajaţilor să participe la instruirea privind conştientizarea diferenţelor culturale, care facilitează o autoconştientizare serioasă. Angajaţii sunt puşi în faţa unor exemple de comportamente productive şi respectiv neproductive pentru un mediu profesional definit prin incluziune, dându-li-se totodată instrumente care să-i ajute să se sprijine reciproc în vederea creării unui mediu definit printr-o colaborare mai bună.