|

Criptarea datelor personale

Ce este criptarea?

Criptarea este procesul de utilizare a software-ului pentru a codifica informațiile sensibile transmise către și de la Dell.

Cum funcționează criptarea?

Criptarea utilizează o cheie publică și o cheie privată pentru a crea o conexiune sigură. Partea publică a cheii este distribuită celor cu care doriți să comunicați. Partea privată este doar pentru utilizarea de către receptor.

Când trimiteți informații personale către Dell.com, utilizați cheia publică Dell pentru a vă cripta informațiile personale. Aceasta înseamnă că, dacă transferul de date, care conține informațiile dvs., este interceptat pe parcurs, este codificat și foarte dificil de decriptat. De îndată ce Dell primește informațiile dumneavoastră personale criptate, utilizăm partea privată a cheii pentru a o decoda.

Ce fel de software de criptare utilizează Dell?

În prezent, Dell utilizează criptarea Secure Sockets Layer (SSL) standard în domeniu. De asemenea, continuăm să monitorizăm tehnologiile actuale pentru a ne asigura că oferim clienților noștri cea mai bună securitate posibilă.

Ce fel de informații criptează Dell?

Dell criptează orice informații personale pe care ni le furnizați atunci când trimiteți o comandă electronică. Rețineți că, dacă vă simțiți inconfortabil să trimiteți acest tip de informații prin intermediul Internetului, vă rugăm să nu ezitați să sunați la unul dintre reprezentanții noștri.