|

Securitate

Securitatea Magazinului

Dell recunoaşte importanţa confidenţialităţii şi securităţii în ceea ce priveşte informaţiile pe care ni le trimiteţi prin intermediul Internetului. Securitatea magazinului reprezintă una dintre priorităţile noastre principale şi am depus un efort important pentru a ne asigura că măsurile noastre de securitate online ajută la protejarea informaţiilor dumneavoastră. Mai mult, luăm foarte serios în considerare caracterul privat al informaţiilor pe care dumneavoastră ni le furnizaţi. Vă invităm să citiţi despre paşii pe care i-am făcut pentru a face transmisiile online mai sigure şi paşii pe care dumneavoastră îi puteţi face pentru a vă proteja pe internet.

Vă rugăm să acordaţi un moment citirii paşilor pe care i-am făcut pentru a vă ajuta la protejarea informaţiilor dumneavostră şi pentru a vă face transferurile online mai sigure. De asemenea vă invităm să revedeţi paşii pe care dumneavoastră îi puteţi face pentru a vă proteja singuri pe mai departe.

Sperăm că odată ce aţi înţeles măsurile pe care le luăm pentru a ajuta la asigurarea unei tranzacţii şi confidenţialităţi sigure şi paşii pe care dumneavoastră înşivă îi puteţi face, veţi putea avea la fel de multă încredere ca şi noi în tranzacţiile noastre online şi în ceea ce priveşte informaţiile de comandă.

1. Criptarea Datelor

Dacă utilizaţi un browser cu securitatea activată (ca Microsoft Internet Explorer version 2.1 sau mai recent, sau Netscape Navigator version 2.0 sau mai recent), informaţiile referitoare la achiziţia Dvs. pe care ni le trimiteţi sunt criptate, făcându-le foarte greu de citit, chiar dacă sunt interceptate din greşeală.

Magazinul Dell utilizează tehnologia Secure Sockets Layer (SSL) standard în domeniu, pentru a permite criptarea: 
  • informaţiilor cu potenţial personal cum ar fi numele şi adresa
  • informaţiilor extrem de delicate cum ar fi numărul cardului de credit

Dacă vă faceţi griji doar în ceea ce priveşte informaţiile legate de cardul Dvs. de credit, vă încurajăm să trimiteţi comanda electronică fără numărul cardului de credit şi un reprezentant de vânzări vă va contacta pentru a obţine această informaţie.

Dacă nici acum nu vă simţiţi în siguranţă să trimiteţi informaţiile Dvs. personale prin Internet din orice motiv, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin fax pentru a încheia comanda Dvs.

2. Identificare Pozitivă

Pagina Web a Magazinului Dell este înregistrată cu autoritatea de identificare a site-ului pentru a permite browser-ului dumneavoastră să confirme identitatea Magazinului Dell înainte de a se trimite orice transmitere. Cu această tehnologie
  • identitatea site-ului nostru este confirmată automat în fundal înaintea transmiterii oricăror informaţii ale clientului solicitate pentru a încheia o comandă online
  • datele dumneavostră ajung la destinaţia dorită sau browser-ul dumneavoastră vă anunţă (înaintea trimiterii de către Dvs. a oricăror informaţii personale) că potenţialul site destinatar pare suspect şi ar trebui evitat

 3. Setările de securitate ale browser-ului

Setările predilecte de securitate pentru browser-ul Dvs. reprezintă prima Dvs. linie de apărare în prevenirea furtului sau a vizualizării neautorizate a informaţiilor confidenţiale, personale. Cele mai populare browsere vă oferă posibilitatea de a primi o alertă sau o notificare dacă se întâmplă sau sunt pe punctul de a se întâmpla următoarele:
  • modificarea între modurile de transmitere securizate şi nesecurizate
  • recepţionarea unei identificări invalide de site pentru site-ul spre care sunteţi pe punctul de a transmite
  • trimiterea unei transmisii printr-o conexiune "deschisă" sau nesecurizată

 4. Semnalele de securitate ale browser-ului

În partea de jos a browser-ului va apărea la marea majoritate a browser-elor o cheie intactă sau o pictogramă cu un lacăt închis pentru a indica faptul că securitatea SSL (Secure Socket Layer) acţionează. Dacă se face clic pe pictogramă se va afişa certificatul digital asociat conexiunii de securitate. Certificatul digital se doreşte a garanta identitatea calculatorului de la distanţă către care vă trimiteţi detaliile.
Dacă vă faceţi griji doar în ceea ce priveşte confidenţialitatea informaţiilor legate de cardul Dvs. de credit, vă încurajăm să trimiteţi electronic comanda Dvs. fără numărul cardului de credit şi un reprezentant de vânzări vă va contacta pentru a obţine această informaţie.

Dacă nu utilizaţi un browser cu aceste caracteristici de securitate standard, sau dacă totuşi nu vă simţiţi siguri să trimiteţi informaţiile dumneavoastră personale prin Internet din orice motiv, vă rugăm să me contactaţi telefonic sau prin fax pentru a încheia comanda Dvs.