• Alienware lansează două noi versiuni ale ultra-puternicului desktop Area- 51, alimentat cu procesoare multi-core AMD Threadripper şi Intel X-Series
  • Alienware lansează monitoare de gaming, tastaturi şi mauşi de mare performanţă cu un design premium, actualizează notebook-ul Alienware 15 cu NVIDIA GeForce GTX 1080 Max-Q
  • Noul desktop Dell Inspiron Gaming este acum disponibil în Statele Unite cu răcire lichidă, realitate virtuală şi grafică duală

Alienware şi Dell au intrat în competiţia E3 din acest an cu o triadă de noi sisteme şi componente PC de gaming – desktopuri de gaming Alienware cu noi opţiuni de procesoare multi-core, o gamă întreagă de monitoare de gaming de performanţă şi periferice cu designul tipic Alienware, şi un nou desktop Dell Inspiron Gaming, aducând realitatea virtuală (VR) pentru toate echipamentele. Alienware şi Dell continuă să demonstreze de ce au devenit, împreună, o marcă de gaming de top la nivel mondial, cu soluţii de gaming pentru jucători de toate nivelele şi bugetele.

Prin angajamentul ferm de a furniza ceea ce gamerii PC își doresc pentru produsele de gaming şi pentru comunitatea de profil, Alienware şi Dell continuă să facă investiţii solide în PC gaming, realitate virtuală şi sporturi electronice, prin intermediul ofertelor în continuă expansiune şi al inovaţiei în parteneriat. Acestea au marcat o performanță notabilă de 17 trimestre consecutive de creştere PC* şi de inovaţie continuă în zona performanţelor şi designului PC-urilor, atât în sfera gamingului cât şi în cea a realităţii virtuale şi dincolo de acestea.

"Îmi face plăcere să vin anual la competiţia E3 pentru a urmări reacția fanilor în fața celor mai noi inovaţii ale noastre din sfera PC gaming, iar anul acesta nu a făcut excepţie de la regulă", a spus Frank Azor, vice president şi general manager Alienware, Dell Gaming şi XPS. "Pasiunea fanilor noştri pentru Alienware şi PC-urile noastre de gaming reprezintă forţa motrice care ne motivează, iar noi continuăm să depăşim aşteptările şi să livrăm produse conform cererilor lor răspunzând cu aceeaşi pasiune şi angajament faţă de furnizarea de inovaţie, performanţe şi design de cea mai înaltă calitate."

Alienware Area-51 actualizat cu procesoare multi-core

Intel şi AMD intră în competiţie cu procesoare multi-core disponibile în două versiuni noi ale echipamentului Alienware Area-51. Noile procesoare de ultimă generaţie sunt destinate entuziaştilor care solicită cea mai bună experienţă de gaming posibilă şi pentru gameri care creează folosind aplicaţii mari consumatoare de resurse. Proiectate pentru a fi cele mai bune motoare pentru aplicaţii 4K, 8K sau VR, noile procesoare Intel Core X-Series sau AMD Ryzen Threadripper au însemnat experienţe inedite pentru participanţii la E3 şi vor dota primul echipament 16-core/32-thread Area-51 de la Alienware. Dell va fi partenerul OEM exclusiv de la lansare care va furniza sisteme pre-construite cu AMD Ryzen Threadripper, iar cele 16 nuclee de ultimă generaţie vor fi overclocked din fabrică. Procesoarele Intel Core i9 sunt menite gamerilor care rulează aplicaţii ce pun pe primul plan viteze ale ceasurilor interne de până la 4,5 GHz. Aceste cip-uri sunt ideale pentru clienţi care explorează universul mega-taskingului, derulând simultan mai multe sarcini care solicită sistemul, şi care caută o soluţie completă, de încredere, de la un furnizor de încredere. Area 51 Threadripper Edition (în limba engleză) va fi disponibil la începutul lui septembrie în regiunea EMEA, iar Area 51 featuring Intel Core X-Series (în limba engleză) va sosi pe data de 22 august, la un preţ care va fi anunţat în curând.

Alienware lansează monitoare, tastaturi şi mauşi de înaltă performanţă

Respectând cererile fanilor, Alienware lansează o gamă completă de monitoare şi periferice orientate către performanţă, cu un design premium de marcă şi specificaţii şi personalizări cerute de gameri, incluzând iluminare AlienFX de la Alienware, care funcţionează cu peste 150 de titluri și Civilization VI de la Sid Meyer, Shadow Warrior 2 şi Agents of Mayhem (disponibile din 15 august 2017), pentru efecte luminoase in-gaming speciale.

MonitoareMonitorul de gaming Alienware 25", dotat fie cu NVIDIA G-SYNC (AW2518H), fie cu AMD FreeSync (AW2518HF), oferă o experienţă de joc rapid, practic fără întârzieri de input, cu un timp de răspuns extrem de rapid, de 1ms şi o rată de refresh a ecranului nativă de 240Hz. Dispunând de trei moduri de afişare presetate, ajustabilitate deplină, picioare de suport solide şi afişare multi-monitor panoramică la rezoluţie 1920x1080, monitorul de gaming Alienware 25" este perfect pentru orice gamer.

Tastatura Alienware Advanced Gaming Îmbinând caracteristici de design prietenoase şi software intuitiv, Alienware Advanced Gaming Keyboard cu repaus opţional pentru palmă furnizează o experienţă de gaming premium la o valoare accesibilă. Încorporând taste mecanice cu comutatoare maro cu apăsări de tastă mai precise, mai consistente şi cu un răspuns mai bun, cu cinci taste dedicate comenzilor macro, tastatura oferă gamerilor un avantaj competiţional. Personalizând experienţa de gaming, Alienware Control Center, software-ul sofisticat de la Alienware, permite gamerilor să configureze toate tastele pentru a da comenzile dorite.

Alienware Pro Gaming KeyboardAmplificând experienţa de gaming, tastatura Alienware Pro Gaming cu repaus opţional pentru palmă exemplifică toate componentele esenţiale de design ale tastaturilor avansate de gaming şi ridică inovaţia inginerească la noi nivele prin opţiunile de roller dedicat pentru volum şi iluminare dorsală RGB AlienFX, 13 zone-based. O apăsare cheie poate însemna diferenţa între victorie şi eşec, iar memoria on-board adaugă un nou nivel de opţiuni inteligente pentru alocarea de combinaţii cheie de taste, astfel crescând eficienţa pentru cucerirea adversarilor.

Alienware Advanced Gaming Mouse – Combinația dintre design ergonomic în vederea creşterii confortului şi a software-ului inteligent cu performanţe de nivel gaming, Alienware Advanced Mouse oferă configuraţii multiple cu DPI on-the-fly pentru comutare între stiluri de joc de precizie şi de viteză. Este dotat cu nouă butoane unicat pentru personalizare in-game.

Alienware Elite Gaming Mouse – Pentru a consolida şi mai mult experienţa premium de gaming, Alienware Elite Gaming Mouse încorporează toate inovaţiile game-ready ale rudelor sale şi fructifică abilitatea de personalizare prin moduri swappable de contact, prin cele până la 13 butoane programabile, este perfect pentru jocuri MMO precum War of Warcraft şi dispune de patru niveluri variabile de ajustare a greutăţii, și astfel oferă un control de ultimă generaţie asupra preciziei cursorului şi a vitezei mişcărilor pentru dominarea adversarilor.

Alienware 15 va oferi NVIDIA GeForce GTX 1080 cu design Max-Q

Alienware 15 va oferi noua grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 cu tehnologie Max-Q și operează la cea mai bună configuraţie de performanţă pentru 110 waţi. Prin adopţia tehnologiei Max-Q, produsul Alienware furnizează cele mai bune performanţe ale unui laptop de 15,6" pentru PC gaming, realitate virtuală şi alte aplicaţii care continuă tradiţia Alienware de a proiecta sisteme inovatoare cu tehnologie de ultimă oră. Echilibrând performanţele superioare de gaming cu portabilitatea, Alienware 15 încorporează un set complet de conexiuni input/output pentru periferice de gaming populare şi căşti VR. Permite o durată de joc mai mare prin bateria de 99Whr şi este dotat cu tehnologie de iluminare AlienFX, cu o tastatură optimizată pentru gameri competitivi.

Desktopul Dell Inspiron Gaming s-a lansat la E3

Ca urmare a lansării de succes a laptopului Inspiron Gaming, Dell a lansat primul desktop de gaming din cadrul liniei de produse Inspiron Gaming cu ocazia Computex (în limba engleză) şi va începe furnizarea lui în Statele Unite. Noul desktop Inspiron Gaming, dotat cu Windows 10, este construit pentru gameri care caută să obțină avantaje competitive la preţuri accesibile şi încorporează cele mai noi procesoare AMD Ryzen dotate cu SenseMI, rutare de flux de aer de răcire optimizată termic, iluminare Polar Blue LED, acces facil la componente şi opţiuni de sursă de putere până la 850 waţi pentru a suporta grafica dual discrete VR-ready de la AMD şi NVIDIA.

Investiţii Dell şi Alienware în sporturi electronice

De peste un deceniu, Dell şi Alienware au contribuit la creşterea explozivă a domeniului sporturilor electronice. Sponsorizările din cadrul primelor turnee de sporturi electronice au condus la parteneriate pe termen lung cu organizaţii precum Team Liquid şi Team Dignitas, două din cele mai solide echipe de sporturi electronice din lume, şi cu ELEAGUE, marca premium de turnee de sporturi electronice formată de Turner şi IMG, care oferă acoperire live a evenimentelor pe TBS, Twitch şi YouTube. Dell şi Alienware oferă partenerilor noştri o gamă largă de hardware şi tehnologii pentru a fi folosite la antrenamente şi competiţii, precum viitorul eveniment ELEAGUE denumit CS:GO Clash for Cash: The Rematch. Finaliştii anteriori ELEAGUE CS.GO Major se vor întrece folosind cele mai noi echipamente Alienware Aurora pentru acest eveniment de tipul învingătorul-ia- totul, cu premii de 250.000 USD. Rămâneţi conectaţi pentru alte turnee şi noutăţi care vor fi anunţate în curând.

* IDC Quarterly Personal Computing Device Tracker – PCD Final Historical, 2017Q1

Resurse suplimentare:

Despre Dell

Dispunând de o gamă largă de desktopuri premiate, laptop-uri, sisteme de gaming, dispozitive 2-în-1 şi echipamente thin client, staţii de lucru puternice şi echipamente rezistente pentru utilizare în medii speciale, monitoare, soluţii şi servicii de securitate endpoint, Dell oferă forţei de muncă actuale ceea ce are aceasta nevoie pentru a se conecta, pentru a produce şi pentru a colabora în siguranţă de oriunde şi oricând. Dell, parte a Dell Technologies (în limba engleză), deserveşte clienţi de toate tipurile, de la cei de tip consumer, până la organizaţii de toate dimensiunile în 180 țări având cel mai larg şi inovator portofoliu de produse end-user.

Copyright © 2017 Dell Inc. sau filiale ale sale. Toate drepturile rezervate. Dell, Dell Inc. şi logo-ul Dell sunt mărci Dell Technologies în Statele Unite şi/sau alte jurisdicţii. Toate celelalte mărci şi nume menţionate în document pot fi mărci înregistrate ale companiilor respective.