• Dell EMC vine cu un mare număr de inovaţii majore prin care își ajută clienţii să se reinventeze pentru noua eră digitală
  • Cele mai recente inovaţii tehnologice vizează solutii de stocare de date de tip all-flash, software-defined, infrastructura hiper-convergentă, cloud hibrid şi protecţia datelor
  • Soluţiile, serviciile şi modelele de consum complementare oferă clienţilor cea mai bună tehnologie pentru organizații, totul într-un singur loc.

Dell EMC (în limba engleză) anunţă un val de inovaţii pentru centrele moderne de date, fiecare dintre acestea având un rol semnificativ în a ajuta clienţii să-şi îndeplinească obiectivele de transformare digitală (în limba engleză).

Transformarea digitală va schimba fundamental modul în care este construită şi operată fiecare afacere din orice domeniu industrial, precum şi modul de interacţiune al acesteia cu clienţii săi. Volumele uriaşe de utilizatori, aplicaţii şi date, practic fără precedent în istorie, vor ajunge pur şi simplu să schimbe fundamental infrastructurile tradiţionale. Ca să reuşească în această nouă lume digitală, companiile vor avea nevoie de o transformare IT (în limba engleză). Anunţurile făcute de către Dell EMC ajută clienţii să parcurgă acest drum și să-și redefinească fundaţia IT pe o arhitectură modernă de tip cloud hibrid. De asemenea, înlesnesc procedurile de achiziţie de la Dell EMC pentru companii prin adoptarea unui model de preţ similar celui cloud. Clienţii îşi pot extinde sau micşora mediile de lucru, plătind doar pentru ceea ce folosesc la nivel de componente sau la nivel de centru de date.

Companiile rămase în spatele curbei transformării digitale sunt cele care sunt ţinute pe loc de infrastructurile tradiționale. În cadrul procesului de transformare digitală a organizaţiilor, maturitatea IT poate deveni un factor decisiv în alegerea învingătorilor. De fapt, noul studiu (ESG) 2017 IT Transformation Maturity Curve (în limba engleză) - comandat de Dell EMC - arată că 85% din cele mai mature organizaţii consideră că se află pe o poziţie "foarte tare" sau "tare" pentru a concura şi reuşi pe piaţa lor în următorii câţiva ani, faţă de 43% din companiile mai puţin mature. În orice caz, orice progres în termeni de maturitate IT presupune agilitate, inovaţie şi rezultate de afaceri mai bune.

"Mega tendința transformării digitale se va intensifica, consolidând nevoia de a începe acum călătoria de transformare IT", a spus David Goulden, president, Dell EMC. "Dell EMC este partenerul ideal pentru a ajuta clienţii să facă acest prim pas. Crearea Dell EMC a accelerat masiv capacitatea noastră de a dezvolta şi furniza tehnologii care vor marca următorul val de inovaţii şi progrese pentru clienţii noştri."     

Anunţuri de la Dell EMC World:  
Resurse suplimentare:
  • Pentru noutăţi de la Dell EMC, urmăriţi @DellEMCNews (în limba engleză) pe Twitter şi folosiţi #DellEMCWorld (în limba engleză)
  • Intraţi în legătură cu Dell EMC via Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn şi ECN.
Dell EMC

Dell EMC (în limba engleză), parte a Dell Technologies (în limba engleză), permite organizaţiilor să-şi modernizeze, automatizeze şi transforme centrele de date folosind infrastructură convergentă, servere, echipamente de stocare şi tehnologii de protecţie a datelor. Astfel, se generează o fundaţie de încredere pentru ca afacerile să transforme IT-ul prin crearea unui cloud hibrid şi să se transforme prin crearea de aplicaţii cloud native şi soluţii big data. Dell EMC deserveşte clienţi din 180 de ţări – incluzând 98% din topul Fortune 500 – cu cel mai cuprinzător şi inovator portofoliu din industrie.

Dell EMC World

Dell EMC World 2017 (în limba engleză), 8-11 mai, este evenimentul de referință Dell Technologies care aduce laolaltă profesionişti din domeniul tehnologiei şi al afacerilor pentru a schimba idei şi a ajuta la crearea împreună a unui viitor mai bun. Aflaţi mai multe la www.dellemcworld.com (în limba engleză) şi urmăriți-ne la #DellEMCWorld (în limba engleză) pe Twitter.

Copyright © 2017 Dell Inc. sau filiale ale sale. Toate drepturile rezervate. Dell, EMC și alte mărci sunt mărci ale Dell Inc. sau filialelor sale. Toate celelalte mărci şi nume menţionate în document pot fi mărci înregistrate ale companiilor respective.