Cele mai dure activități din lume necesită unele dintre cele mai dure antrenamente. Același gen de disciplină a stat la baza creării noii generații de notebook-uri Dell Rugged (în limba engleză). Fiecare sistem este testat și re-testat pentru a depăși standardele și pentru a ridica ștacheta „durității” și mai sus. De la fabrici, la echipe de intervenție, de la activități în depozite, la platforme petroliere marine, clienții noștri au nevoie de fiabilitate, conectivitate și performanțe permanente. Iar Dell este singurul furnizor direct de notebook-uri, dispozitive 2-în-1 și tablete de tip „rugged”, care fac față la sarcini dificile.

Unul dintre cei mai exigenți utilizatori ai notebook-ului Rugged este exploratorul de la National Geographic, Mike Libecki (în limba engleză), un alpinist cu multe escaladări în premieră. El a efectuat peste 80 de expediții, unele dintre ele în locuri în care niciun om nu mai fusese vreodată. La fel ca în călătoriile lui în Peru, Polinezia Franceză, Groenlanda (în limba engleză), Nepal și India (în limba engleză), Dell Rugged l-a însoțit pe Mike în cea mai recentă călătorie a lui în China și, cel mai important, l-a ajutat să se întoarcă. În acest video, Mike ne împărtășește din experiența sa în această expediție precum și despre folosirea gamei complet reproiectate de notebook-uri Dell Rugged. El explică aici și motivul pentru care echipamentele lui nu trebuie să se defecteze sub nicio formă.

Rugged este construit special, conceput și testat până la punctul de defectare (în limba engleză) și este echipat pentru a oferi performanțe fără compromisuri pentru clienți exigenți, precum Mike și McLaren (în limba engleză). Astăzi, anunțăm cu bucurie apariția celor mai noi membri ai familiei Rugged: notebook-urile din gama Rugged (în limba engleză) Dell Latitude 7424 Rugged Extreme și Dell Latitude 5424 și 5420. Niciun utilizator al PC-urilor Rugged nu seamănă cu altul, dar toți au ceva în comun: au nevoie de combinația între securitatea completă, fiabilitatea și flexibilitatea notebook-urilor Dell Latitude, oriunde lucrează și orice fac.

Rezistența la șocuri puternice este doar un avantaj, iar simpla supraviețuire în condiții de mediu extreme nu este suficientă. Clienții noștri se așteaptă ca PC-urile Dell Rugged să evolueze și să ofere capacități și experiențe îmbunătățite. Prin urmare, aceste noi notebook-uri oferă vizualizare mai facilă, atât în interior, cât și în exterior, pentru o utilizabilitate superioară, indiferent dacă este senin sau plouă, datorită ecranelor de înaltă definiție cu luminozitate (1000 niți) și claritate mai mari, cu o gamă de culori îmbunătățită. Și, cu ajutorul acestei noi generații de notebook-uri, utilizatorii pot lucra fără întrerupere datorită perechii de baterii care pot fi schimbate fără oprirea notebook-ului și care, împreună, oferă peste 14 ore de autonomie.

Dacă unitățile optice sunt alegerea dvs. în materie de stocare externă pentru back-up-ul și descărcarea datelor, modelele 7424 și 5424 oferă, opțional, o unitate de scriere Blu-Ray, pentru o densitate de date mai mare. Mai puține discuri înseamnă mai puțină muncă. Iar pentru utilizatorii care au nevoie de portabilitate crescută, noul model 5420 este cu până la 22% mai ușor și mai subțire, pentru o accesibilitate superioară, fără a compromite versatilitatea clasică a notebook-urilor Dell tip „rugged”.

Cu fiecare nou notebook Rugged, se poate obține securitate mai bună și autentificare mai rapidă prin intermediul funcției de recunoaștere facială „Windows Hello”, precum și performanțe net superioare datorită ultimei generații de procesoare Intel cu patru nuclee, chipurilor grafice AMD din clasa celor dedicate stațiilor de lucru, opțiunilor de stocare mare și unei noi și eficiente soluții de răcire activă care ține temperatura sub control în orice mediu.

Și, deoarece conectivitatea este esențială, noile PC-uri Rugged sunt disponibile cu capabilitate Cat16 4G/LTE de următoarea generație. De asemenea, avem plăcerea să anunțăm că aceste dispozitive vor beneficia de o conectivitate îmbunătățită, datorită capacității de a accesa Banda 14, ca opțiune disponibilă pentru gama Dell Rugged, astfel încât echipele de intervenție să se poată baza pe conectivitate atunci când este cel mai necesar.

Accesați pagina Dell Rugged pe Dell.com (în limba engleză) pentru a identifica acea configurație care vă satisface nevoile.