|

Oportunităţi pentru studenţi

Descoperiţi-vă viitorul în cadrul companiei Dell

Niciodată nu este prea devreme pentru a începe să vă gândiţi la carieră. Căutăm în permanenţă noua generaţie de mari gânditori care ne pot impulsiona activitatea în prezent şi în viitor. Împreună ne putem dezvolta în calitate de companie globală esenţială, uniţi de pasiunea creării unor produse şi servicii inovatoare pentru clienţii noştri.

Exploraţi gama noastră de programe şi stagii de practică pentru studenţi, care vă oferă ocazia de a lucra într-un mediu de colaborare global, de a interacţiona cu liderii noştri de vârf, de a relaţiona, de a vă crea o reţea profesională şi de a face faţă unor situaţii reale din mediul profesional. 

Dell oferă şi posturi de tip co-op pe o durată de patru, şase sau opt luni într-un an. Pentru a fi eligibil, trebuie să fiţi absolvent sau student înscris într-un program de cooperare oficial la un colegiu sau o universitate cu acreditare. Veţi obţine credite academice pentru proiecte pe perioada în care lucraţi la noi. Sunt disponibile oportunităţi în S.U.A., China şi Irlanda, pe posturi din următoarele organizaţii: inginerie, securitate, servicii globale, finanţe, marketing şi altele!

Doriţi să vă angajaţi?
Connect with Dell Careers on YouTubeConnect with Dell Careers on YouTubeIntraţi în legătură
cu Cariere Dell (În limba engleză)

Dell Careers Facebook Dell Careers Twitter Life at Dell Instagram Dell Careers on YouTube Dell Careers LinkedIn
Connect with Dell CareersConnect with Dell Careers
Connect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers

Programul de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidăProgramul de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidă

În cadrul angajamentului ferm de a-i orienta şi a-i dezvolta pe profesioniştii tineri, compania Dell a lansat Programul de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidă pentru a-i ajuta pe proaspeţii absolvenţi să se integreze uşor în cultura şi mediul profesional Dell.

La cursurile Programului de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidă vor participa proaspeţii absolvenţi în primul an după ce se alătură companiei Dell. Programul le oferă instruire şi resurse care facilitează alinierea la cultura Dell, consolidarea relaţiilor, stabilirea unei reţele profesionale, dezvoltarea unui plan pentru carieră şi alte avantaje!

Cursurile de instruire cu instructor sau cele în ritm propriu le vor oferi proaspeţilor absolvenţi instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a se dezvolta şi a prospera în cadrul companiei Dell. Aceştia vor avea ocazia să se conecteze şi să colaboreze cu membrii şi cu liderii echipelor, care îi vor încuraja să înceapă să-şi planifice cariera în cadrul companiei Dell.

Prin Programul de dezvoltare a absolvenţilor – iniţiere rapidă, proaspeţii absolvenţi angajaţi:

 • se vor alinia la cultura Dell;
 • vor defini şi vor consolida relaţii cu liderii şi cu colegii;
 • îşi vor determina punctele forte şi îşi vor dezvolta o marcă personală;
 • vor pune bazele unei reţele ajutătoare pentru muncă şi carieră.

Compania Dell îşi propune să angajeze absolvenţi de colegiu şi le oferă diverse oportunităţi de stagii de practică în câteva domenii de activitate pentru a-i ajuta să afle mai multe despre cultura sa şi despre ofertele sale privind cariera. Consultaţi descrierile de mai jos pentru a afla mai multe despre oportunităţile specifice de stagii de practică.

Programul de stagiu de practică în organizaţia de contabilitate

Stagiul de practică în organizaţia de contabilitate

Cine: anumiţi studenţi înscrişi la o specializare de contabilitate pe cinci ani sau echivalentă
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: 11 săptămâni pe perioada verii


Programul de stagiu de practică în organizaţia de contabilitate este un program intensiv de dezvoltare de 11 săptămâni pentru studenţii sau absolvenţii înscrişi la o specializare de contabilitate pe cinci ani (sau care vor avea orele de credit echivalente necesare pentru a deveni contabili autorizaţi). În cadrul acestui program, stagiarii au ocazia de a avea experienţe profesionale reale prin cel puţin un proiect specific, culminând cu o prezentare la sfârşitul verii în faţa conducerii superioare. Stagiul de practică de vară include şi evenimente de team building specifice stagiarilor, o serie de prelegeri din partea directorilor şi oportunităţi de relaţionare cu participanţii la alte programe de dezvoltare Dell şi cu colegii.

Programul de stagiu de practică în organizaţia Dell Financial Services (DFS)

Programul de stagiu de practică în organizaţia Dell Financial Services (DFS)Cine: anumiţi studenţi
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: 11 săptămâni pe perioada verii


Ca divizie de finanţare a companiei Dell, organizaţia Dell Financial Services (DFS) facilitează finanţarea produselor tehnologice şi a serviciilor pentru consumatori, companii, instituţii de învăţământ şi instituţii publice. Stagiarii DFS vor avea ocazia unică de a vedea întreaga structură operaţională a diviziei de finanţare. Stagiarii DFS vor fi incluşi în programul Dell de stagiu de practică în organizaţia financiară şi vor lucra la proiecte solicitante şi strategice cu diverse atribuţii esenţiale în cadrul organizaţiei DFS. De asemenea, stagiarii DFS vor avea acces şi la resurse suplimentare specifice organizaţiei DFS şi activităţi precum seria de prelegeri din partea managerilor DFS.

Stagiul de practică în organizaţia de inginerie şi computere

Stagiul de practică în organizaţia de inginerie şi computereCine: studenţii, masteranzii şi doctoranzii de la anumite specializări de inginerie
Unde: în toată lumea
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii
Ca inginer stagiar la Dell, veţi avea ocazia de a lucra într-unul dintre următoarele domenii:

 • Dezvoltarea produselor: inginerie mecanică şi electrică, strategii Dell privind tehnologia şi inovarea, dezvoltarea soluţiilor software şi validarea testelor.
 • Ingineria producţiei: ingineria calităţii, inginerie hardware, ingineria producţiei, ingineria proceselor şi ingineria testării.
 • Gestionarea sistemelor informatice (MIS): dezvoltare software, analiza sistemelor de afaceri şi analiză tehnică.
 • Servicii pentru clienţi: asistenţă tehnică şi servicii
 • Site-ul web de comerţ electronic: ingineria dezvoltării software şi ingineria experienţei utilizatorilor.
 • Dezvoltarea software-ului destinat întreprinderilor: securitatea reţelelor, soluţii de calcul de tip cloud, gestionarea informaţiilor, volume mari de date, gestionarea sistemelor, dezvoltare software
 • Cercetare şi dezvoltare (R&D): cercetare şi dezvoltare pentru tehnologia avansată de generaţie următoare şi pentru produsele Dell, mobilitate, centre de date, internet şi multe altele!
 • Securitate: securitate cibernetică, combaterea fraudelor, autentificare, criptare, infracţionalitate cibernetică
 • Dezvoltarea soluţiilor cloud: strategii de migrare, implementarea platformelor cloud, gestionarea aplicaţiilor pentru întreprinderi şi tehnologii avansate pentru centrele de date
 • Analiza datelor: analiza securităţii pe baza monitorizării, analiza datelor, dezvoltare de algoritmi şi statistică

Programul de stagiu de practică în organizaţia financiară

Stagiul de practică în organizaţia financiarăCine: anumiţi studenţi şi masteranzi de la o specializare financiară
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: 10 săptămâni pe perioada verii

Programul de stagiu de practică în organizaţia financiară este o oportunitate de dezvoltare intensivă de 10-12 săptămâni pentru studenţii şi absolvenţii unei specializări financiare. În cadrul acestui program, stagiarii au ocazia de a avea experienţe profesionale reale prin cel puţin un proiect specific, culminând cu o prezentare la sfârşitul verii în faţa conducerii. Stagiul de practică de vară include şi evenimente de team building specifice stagiarilor, o serie de prelegeri din partea directorilor şi oportunităţi de relaţionare cu colegii şi cu participanţii la alte programe de dezvoltare Dell.

Stagiul de practică în organizaţia de operaţiuni globale

Stagiul de practică în organizaţia de operaţiuni globaleCine: masteranzii şi studenţii de la anumite universităţi
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii

Alăturaţi-vă lanţului de aprovizionare de talie mondială din cadrul organizaţiei Operaţiuni globale în care vă puteţi lăsa o amprentă durabilă, construindu-vă totodată o carieră pe termen lung. Experţii Dell cu abilităţi deosebite în domeniul lanţului de aprovizionare, precum şi procesele şi capacităţile consacrate susţin strategia de transformare a companiei. Prin intermediul programelor interne de instruire şi dezvoltare privind lanţul de aprovizionare, care le permit angajaţilor să-şi construiască o carieră în cadrul companiei noastre, am creat un mediu în care angajaţii se simt inspiraţi, conectaţi şi capabili să reuşească în fiecare zi.

Stagiul de practică în organizaţia de vânzări globale şi operaţiuni comerciale

Stagiul de practică în organizaţia de vânzări globale şi operaţiuni comercialeCine: masteranzii şi studenţii de la anumite universităţi
Unde: Statele Unite ale Americii şi India
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii

Stagiul de practică în organizaţia de vânzări globale şi operaţiuni comerciale este un program de vară de 10-12 săptămâni care permite înţelegerea aprofundată a proceselor din spatele interacţiunilor de succes cu clienţii şi al experienţei complete şi optimizate de comandare a produselor. Departamente participante: analiza şi planificarea vânzărilor globale, finanţare şi operaţiuni pentru vânzările din America de Nord şi America de Sud, analiza datelor, operaţiuni de vânzări de la distanţă, strategii şi operaţiuni de stabilire a preţurilor şi operaţiuni de vânzări pentru partenerii din America de Nord şi America de Sud.

Stagiul de practică în organizaţia de servicii globale şi implementare

Stagiul de practică în organizaţia de servicii globale şi implementareCine: masteranzii şi studenţii de la anumite universităţi
Unde: în toată lumea
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii

Organizaţia de servicii globale şi implementare este formată din echipe de operaţiuni globale, variind de la servicii pentru clienţi, lanţ de aprovizionare şi servicii profesionale şi până la operaţiuni de marketing şi vânzări, finanţe, inginerie şi altele. Printre funcţii se numără cele de gestionare a proiectelor şi de consultanţă internă. Stagiarii care se alătură echipei trebuie să-şi valorifice aptitudinile solide de consultanţă într-o gamă largă de oportunităţi de îmbunătăţire a afacerii, printre care se numără: fuziuni şi achiziţii, îmbunătăţirea operaţiunilor, reducerea costurilor şi optimizarea afacerii.

Stagiul de practică în organizaţia de resurse umane

Stagiul de practică în organizaţia de resurse umaneCine: studenţi şi masteranzi
Unde: Statele Unite ale Americii
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii

Programul de stagiu de practică în organizaţia de resurse umane Dell le arată studenţilor un crâmpei din ceea ce are de oferit organizaţia de resurse umane a companiei Dell şi include posturi bazate pe proiect în toate departamentele organizaţiei de resurse umane, precum cele cu atribuţii de remunerare la nivel global şi de beneficii, de recrutare a persoanelor cu aptitudini deosebite, de operaţiuni de resurse umane şi altele.

Programul de stagiu de practică în organizaţia de vânzări de la distanţă

Programul de stagiu de practică în organizaţia de vânzări de la distanţăCine: studenţi
Unde: Statele Unite ale Americii, Massachusetts
Durata: 12 săptămâni pe perioada verii

Stagiul de practică în organizaţia de vânzări de la distanţă le oferă studenţilor ocazia unică de a beneficia de instruire continuă axată pe abilităţi de vânzări şi tehnologie, dar şi de a înţelege direct ce înseamnă o carieră în vânzări.

Stagiul de practică începe cu un program de instruire de trei săptămâni care vă permite să aveţi succes în conversaţiile cu clienţii. Veţi dobândi aptitudini tehnice, de vânzări şi comerciale valoroase. După programul de instruire de trei săptămâni, veţi participa la multe activităţi de generare de cerere. Finalizarea cu succes a programului duce adesea la angajarea cu normă întreagă după absolvire.

Stagiul de practică în organizaţia IT

Stagiul de practică în organizaţia ITCine: anumiţi studenţi şi absolvenţi
Unde: Statele Unite ale Americii, EMEA
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii

Stagiul de practică în organizaţia IT Dell este un program de 10-12 săptămâni gândit pentru studenţii sau absolvenţii cu rezultate deosebite. Stagiarii care vor face practică în organizaţia IT îşi vor asuma proiecte solicitante, strategice şi operaţionale. Fiecărui stagiar i se va atribui un manager dedicat succesului său, care îi va oferi un plan detaliat pentru succes şi va avea periodic întâlniri personale cu el pentru a-i oferi asistenţă şi oportunităţi de relaţionare în cadrul companiei.

Stagiul de practică în organizaţia de marketing

Stagiul de practică în organizaţia de marketingCine: masteranzii şi studenţii de la anumite universităţi
Unde: în toată lumea
Durata: între 10 şi 12 săptămâni pe perioada verii

Programul de stagiu de practică în organizaţia de marketing le oferă studenţilor de la anumite universităţi ocazia de a se alătura organizaţiei de marketing Dell pentru un stagiu de practică de 10-12 săptămâni pe perioada verii. Stagiarii vor contribui cu perspective proaspete la proiecte strategice esenţiale, iar programul le va oferi studenţilor o experienţă de învăţare incredibilă şi o oportunitate de dezvoltare a carierei. Departamente participante: branding, evenimente, gestionarea produselor, reţele de socializare, comunicări corporative, relaţii publice, marketing pe teren, monitorizare de marketing şi altele.

Compania Dell susţine dezvoltarea angajaţilor de-a lungul întregii lor cariere, oferindu-le proaspeţilor absolvenţi angajaţi câteva programe de dezvoltare şi de rotaţie. Pentru a găsi programul de dezvoltare care vi se potriveşte, citiţi descrierile de mai jos.

Programul de dezvoltare în departamentul de contabilitate

Programul de dezvoltare în departamentul de contabilitate

Cine: contabili entry-level
Unde: în toată lumea
Durată:  trei rotaţii de câte un an
Nivel: entry-level

 

 


Programul Dell de dezvoltare în departamentul de contabilitate are menirea de a forma noua generaţie de lideri contabili, oferindu-le participanţilor posibilitatea de a ocupa prin rotaţie câteva posturi solicitante, beneficiind totodată de cursuri de contabilitate avansate şi de oportunităţi de relaţionare. Programul include trei proiecte consecutive de câte un an în anumite domenii contabile, iar participanţii sunt eligibili pentru oportunitatea de a lucra şase luni la un proiect global.

Programul de dezvoltare a studenţilor ca lideri ai departamentului de operaţiuni comerciale

Programul de dezvoltare a studenţilor ca lideri ai departamentului de operaţiuni comercialeCine: studenţi entry-level
Unde: Massachusetts (studenţi din S.U.A.); mai multe locaţii (studenţi din EMEA)
Durată: între doi ani şi jumătate şi trei ani
Nivel: entry-levelProgramul de dezvoltare a studenţilor ca lideri ai departamentului de operaţiuni comerciale este un program profesional de rotaţie cu o durată între doi ani şi jumătate şi trei ani, care include instruire completă, mentorat continuu şi numeroase oportunităţi de relaţionare. Participanţii la program pot ocupa prin rotaţie posturi în câteva domenii ale departamentului de operaţiuni comerciale, precum planificarea şi analiza financiară, analiza şi interpretarea datelor, stabilirea preţurilor, operaţiunile de vânzări şi strategiile de valorificare pe piaţă. Căutăm persoane entuziaste, dispuse să colaboreze şi orientate către rezultate, cu abilităţi solide de analiză şi de rezolvare a problemelor. Pentru a avea succes în cadrul acestui program, participanţii trebuie să facă faţă unui mediu în permanentă schimbare, cu ritm alert.

Programul de dezvoltare în departamentul de asistenţă pentru clienţi

Programul de dezvoltare în departamentul de asistenţă pentru clienţi

Cine: proaspeţi absolvenţi entry-level
Unde: oraşul Oklahoma din statul Oklahoma, oraşul Round Rock din statul Texas
Durata: program cu normă întreagă de 12 luni
Nivel: entry-level


Programul de dezvoltare în departamentul de asistenţă pentru clienţi este un program de 12 luni care susţine angajamentul companiei Dell de a-şi ajuta angajaţii şi comunitatea să se dezvolte şi să prospere. Programul le oferă proaspeţilor absolvenţi instrumentele de fundamentare a carierei prin proiecte solicitante şi strategice în tot departamentul de asistenţă pentru clienţi. Programul oferă ocazia de a lua contact cu analiza datelor, instruire pentru dobândirea abilităţilor de lider şi mentorat din partea managerilor şi colegilor. Participanţii vor beneficia şi de oportunităţi de relaţionare de mare vizibilitate, de evenimente de deservire a comunităţii şi de o serie de prelegeri din partea directorilor.

Programul de dezvoltare a studenţilor ca lideri ai departamentului de inginerie

Programul de dezvoltare a studenţilor ca lideri ai departamentului de inginerieCine: studenţi
Unde: în toată lumea
Durată: 27 de luni
Nivel: entry-level
Programul de dezvoltare a studenţilor ca lideri ai departamentului de inginerie a tehnologiilor de bază este o pepinieră a viitorilor lideri tehnologici. Angajăm diverşi proaspeţi absolvenţi de colegiu cu aptitudini tehnice şi de lider. Participanţii la acest program vor ocupa prin rotaţie trei posturi de câte nouă luni, variind de la inginerie şi până la marketing şi livrare. Această abordare generală asupra afacerii îi va ajuta să-şi consolideze aptitudinile, perspectivele şi relaţiile pentru a putea deveni arhitecţi de soluţii, directori de strategie şi directori IT. În plus, perspectiva lor unică şi relaţiile lor interdepartamentale vor fi în folosul grupurilor în care vor lucra prin rotaţie. Programul atrage şi dezvoltă persoanele cu aptitudini deosebite, ghidându-le cariera spre un post de lider în domeniul tehnic sau în cel al produselor.

Programul de dezvoltare şi instruire în departamentul financiar

Programul de dezvoltare şi instruire în departamentul financiarCine: profesionişti financiari entry-level
Unde: în toată lumea
Durată: variabilă
Nivel: entry-level
Programul Dell de dezvoltare şi instruire în departamentul financiar le oferă profesioniştilor financiari entry-level ocazia de a-şi lansa cariera în domeniul financiar. Programul constă în ocuparea unor posturi prin rotaţie în departamentul financiar global şi într-o instruire academică serioasă, oferindu-le participanţilor experienţe reale, practice şi consolidându-le abilităţile financiare şi de afaceri.

În mod normal, participanţii vor lucra prin rotaţie pe un post corporativ, comercial, operaţional sau contabil.

Programul pentru absolvenţii unei specializări financiare

Programul pentru absolvenţii unei specializări financiare

Cine: anumiţi absolvenţi interesaţi de finanţele corporative
Unde: Panama
Durată: şase luni
Nivel: entry-level


Programul pentru absolvenţii unei specializări financiare are scopul de a ajuta persoanele cu aptitudini deosebite să se dezvolte dincolo de limitele capacităţii de analiză, concentrându-se asupra abilităţilor socio-emoţionale şi competenţelor interpersonale esenţiale necesare pentru a avea succes în cadrul companiei Dell. Programul are menirea de a forma viitorii lideri ai companiei Dell.

Instruirea include toate domeniile de dezvoltare de care absolvenţii au nevoie pentru a-şi începe cariera într-o organizaţie financiară internaţională. Se axează pe dezvoltare prin cursuri de instruire individuale sau colective pe teme financiare, tehnice şi socio-emoţionale. Pentru a fi selectaţi, candidaţii trebuie să vorbească fluent limba engleză şi să-şi dorească să înceapă o carieră în domeniul finanţelor corporative.

Programul pentru absolvenţii unei specializări financiare se desfăşoară în Panama şi poate fi accesat de orice proaspăt absolvent. Dacă doriţi să candidaţi la acest program sau să aflaţi mai multe, trimiteţi-ne CV-ul dvs. prin e-mail, menţionând la subiect „Programul pentru absolvenţii unei specializări financiare – Panama”.

Programul pentru asociaţi în departamentul de servicii globale

Programul pentru asociaţi în departamentul de servicii globaleCine: proaspeţi absolvenţi entry-level, cu mai puţin de cinci ani de experienţă (în funcţie de rolul din cadrul programului)
Unde: în toată lumea
Durata: între 18 şi 30 de luni (în funcţie de rolul din cadrul programului)
Nivel: de la entry-level la mid-levelPrin programul pentru asociaţi în departamentul de servicii globale se recrutează şi se angajează candidaţi locali, care sunt instruiţi la nivel central, într-una dintre cele zece locaţii globale de instruire. Asociaţii vor fi ajutaţi să se dezvolte printr-un program structurat care combină instruirea intensivă cu experienţa practică într-un instructaj de mai multe săptămâni. Instructajul include prezentarea domeniului soluţiilor de stocare, prezentarea celor mai bune practici şi metodologii şi prezentarea conduitei Dell EMC în afaceri. Instruirea va include şi experienţă practică în utilizarea produselor, a platformelor şi a instrumentelor de infrastructură de stocare Dell EMC. De asemenea, asociaţii vor primi şi baza necesară pentru a obţine certificări tehnice (Dell EMC şi non-Dell EMC).

Toate aceste cursuri tehnice sunt combinate cu o instruire extinsă asupra abilităţilor profesionale şi atribuţiilor de serviciu. În cele din urmă, după finalizarea instructajului, asociaţii îşi vor ocupa postul cu normă întreagă. Din acel moment îşi vor îndeplini atribuţiile de serviciu zilnice sub îndrumarea unui mentor şi îşi vor continua dezvoltarea suplimentară postinstructaj, pentru ca abilităţile lor să ţină pasul cu cerinţele companiei şi ale domeniului IT. Performanţa le va fi evaluată de două ori pe an şi vor fi eligibili să primească o mărire de salariu pe baza meritelor după fiecare verificare efectuată în cadrul programului. Când vor finaliza cu succes programul, asociaţii vor fi promovaţi la următorul nivel din cadrul unităţii operaţionale la care sunt afiliaţi.

Programul de dezvoltare a asociaţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru întreprinderi (GES)

Programul de dezvoltare a asociaţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru întreprinderi (GES)Cine: proaspeţi absolvenţi cu diplomă de licenţă sau de master
Unde: în toată lumea (Hopkinton, Massachusetts; Brentford, Regatul Unit; Shanghai, China)
Durată: doi ani
Nivel: entry-level
Programul de dezvoltare a asociaţilor ca lideri ai departamentului de servicii globale pentru întreprinderi (GES) este un program cu patru rotaţii de câte şase luni. Proiectele vor permite contactul cu diversele domenii ale departamentului GES, incluzând, fără limitare, domeniul serviciilor pentru clienţi, cel al serviciilor profesionale, cel al strategiei şi operaţiunilor şi cel al valorificării produselor pe piaţă. Ne propunem să formăm viitorii lideri prin experienţe GES strategice, instruire de bază privind spiritul de lider şi abilităţi de relaţionare profesională. Programul accelerează cariera asociaţilor companiei şi aduce în companie un nivel ridicat de performanţă şi o gândire strategică. Căutăm persoane cu gândire strategică şi abilităţi de rezolvare a problemelor. Capacitatea de a face mai multe lucruri simultan într-un mediu tehnic cu ritm alert, în permanentă schimbare, precum şi talentul de a fi un lider de opinie reprezintă componentele esenţiale ale succesului candidaţilor în cadrul acestui program.

Programul de dezvoltare în departamentul de vânzări de la distanţă

Programul de dezvoltare în departamentul de vânzări de la distanţăCine: absolvenţi cu diplomă de licenţă
Unde: Statele Unite ale Americii, Massachusetts
Durată: între doi ani şi jumătate şi trei ani
Nivel: entry-level
Departamentul de vânzări de la distanţă este un motor de vânzări de talie mondială, inovator şi eficient din punct de vedere operaţional. Programul are ca scop principal instruirea şi dezvoltarea noii generaţii de lideri de vânzări, generând totodată cerere şi venituri.

Veţi beneficia de instruire intensivă privind produsele şi vânzările şi de un mentorat preţios. De asemenea, va trebui să iniţiaţi apeluri atât către clienţii din baza instalată, cât şi către clienţii potenţiali, contribuind la alinierea strategiilor şi soluţiilor noastre pentru rezolvarea problemelor IT. La finalizarea programului care va dura între doi şi trei ani, veţi avea ocazia de a vă alătura departamentului nostru de vânzări pe teren sau de a face parte dintr-o echipă de conducere pentru vânzări de la distanţă.

Programul de rotaţie în departamentul de resurse umane

Programul de rotaţie în departamentul de resurse umaneCine: absolvenţi cu diplomă de licenţă sau de master în resurse umane
Unde: în toată lumea
Durată: între doi şi trei ani
Nivel: entry-level
Programul Dell de rotaţie în departamentul de resurse umane are menirea de a crea o echipă bine sudată de profesionişti în domeniul resurselor umane, care să inoveze, să gândească strategic, să creeze relaţii solide cu clienţii, să aibă mereu în vedere interesul clienţilor, să genereze rezultate şi să ghideze viitorul resurselor umane din cadrul Dell Technologies.

În mod normal, participanţii vor lucra prin rotaţie pe un post de resurse umane aliniat la operaţiunile comerciale, pe un post de specialitate în resurse umane, precum cele cu atribuţii de remunerare, de recrutare a persoanelor cu aptitudini deosebite sau de beneficii, sau într-un proiect ori o activitate strategică esenţială.

Programul de dezvoltare în departamentul IT

Programul de dezvoltare în departamentul ITCine: anumiţi absolvenţi entry-level
Unde: în toată lumea
Durată: între doi şi trei ani
Nivel: entry-level
Programul de dezvoltare în departamentul IT le oferă absolvenţilor ambiţioşi şi cu rezultate deosebite oportunitatea de a-şi valorifica studiile, spiritul de lider dovedit şi pasiunea faţă de tehnologie pentru a-şi dezvolta aptitudinile tehnice, comerciale şi de consultanţă esenţiale pentru liderii tehnologici actuali. Programul care va dura între doi şi trei ani le va oferi absolvenţilor ocazia de a avea experienţe profesionale prin rotaţie sau de a se specializa într-o anumită disciplină IT. Toţi participanţii vor avea ocazia de a-şi crea o reţea profesională solidă, de a-şi perfecţiona abilităţile printr-un program serios de instruire şi de a lua parte la proiecte care depăşesc pregătirea executantului pentru rezolvarea în echipă la nivel global a unor probleme comerciale reale.

Programul de dezvoltare în departamentul lanţului de aprovizionare

Programul de dezvoltare în departamentul lanţului de aprovizionare

Cine: anumiţi absolvenţi entry-level de la cele mai bune colegii de instruire în materie de lanţ de aprovizionare
Unde: Austin, Texas
Durată: trei ani


Programul de dezvoltare în departamentul lanţului de aprovizionare le oferă absolvenţilor de colegiu entry-level ocazia de a-şi începe propria carieră în departamentul lanţului de aprovizionare. Programul constă în trei proiecte diferite de câte un an, prin rotaţie (precum logistică, operaţiuni, achiziţii) şi într-o instruire academică solidă pentru consolidarea abilităţilor în domeniul lanţului de aprovizionare şi cel al afacerilor. Participanţii vor fi ajutaţi în dezvoltarea carierei şi de nişte mentori şi consultanţi. Acest program a fost lansat la Austin în iunie 2014 pentru studenţii cu rezultate deosebite.

Programul pentru absolvenţii unei specializări de marketing de la un colegiu
Programul pentru absolvenţii unei specializări de marketing de la un colegiuCine: proaspeţi absolvenţi cu diplomă de licenţă (în marketing sau altă specializare relevantă)
Unde: Statele Unite ale Americii
Durată: doi ani
Nivel: entry-level
În termen de 18 luni de la obţinerea diplomei de licenţă şi acceptarea unui post cu normă întreagă în cadrul departamentului de marketing, veţi fi înscris în programul pentru absolvenţii unei specializări de marketing de la un colegiu, care va dura doi ani. În aceşti doi ani, veţi face două rotaţii de un an pe posturi variind de la cele de marketing (comunicări globale, marketing pe teren şi prin parteneri, experienţă digitală, evenimente globale) şi până la cele din cadrul diviziilor de marketing pentru produs. Pe lângă învăţarea prin îndeplinirea atribuţiilor posturilor ocupate prin rotaţie, participanţii vor beneficia de o dezvoltare completă a carierei prin cursuri de instruire particularizate, mentorat, relaţionare extinsă şi oportunităţi de deservire a comunităţii. La finalizarea cu succes a programului, participanţii vor fi integraţi în mediul profesional cu un nivel mai înalt de înţelegere a companiei Dell, a domeniului tehnologic şi a operaţiunilor de marketing dintr-o organizaţie mare.