|

Avantajele noastre

Beneficii. Recompense. Echilibru. La Dell aveţi toate aceste avantaje.

Colaboratorii sunt cea mai importantă componentă a succesului nostru pe termen lung. De aceea, nu este surprinzător cât timp şi efort investim în crearea unor pachete de beneficii complete pentru toţi angajaţii. Ne străduim să oferim cele mai bune opţiuni şi beneficii la cel mai bun cost. Pachetele noastre sunt competitive pe piaţă şi relevante pentru diversele ţări în care ne desfăşurăm activitatea.

Dorim să vă răsplătim realizările.

Este simplu. Considerăm că angajaţii noştri trebuie răsplătiţi pentru o treabă bine făcută. Fiecare dintre profesioniştii noştri funcţionează ca parte esenţială dintr-o echipă. Colaboratorii noştri obţin succese îndeplinind – şi adesea depăşind – obiective clar definite şi măsurabile.

Remunerarea

Filozofia remunerării ne susţine strategiile privind activitatea şi colaboratorii şi cultura meritocraţiei. Principiul călăuzitor al companiei Dell este să atragă şi să păstreze cei mai buni angajaţi, pentru a fi competitivă şi a avea succes pe piaţă.

Dezvoltarea carierei

În calitate de angajator, ne dedicăm şi creării unui mediu profesional în care toţi angajaţii să se dezvolte şi să prospere. Oferim opţiuni de instruire formală, programe de dezvoltare individualizate, instrumente pentru feedback din mai multe surse, mentorat, relaţionare, sarcini care depăşesc pregătirea executantului şi oportunităţi de dezvoltare. Investim în colaboratorii noştri, iar majoritatea posturilor noastre vacante sunt ocupate din interior.

Beneficii şi recompense
Avantaje   

Sănătatea şi bunăstarea angajaţilor
Este important pentru noi ca fiecare angajat să aibă resursele necesare pentru a lucra optim. În cadrul recompenselor noastre generale, oferim programe de beneficii menite să vă ajute să aveţi un stil de viaţă sănătos. Aceste beneficii depind de locaţie; cereţi detalii suplimentare de la persoana care v-a recrutat.

Programul de asistare a angajaţilor
Le oferim angajaţilor noştri şi persoanelor aflate în întreţinerea lor programul de asistare a angajaţilor fără niciun cost suplimentar. Acest program le oferă consiliere profesională confidenţială privind diverse probleme, printre care se numără abuzul de substanţe, suferinţa în urma pierderii unei persoane dragi, comunicarea în familie, gestionarea stresului şi a depresiei, exercitarea calităţii de părinte, problemele financiare şi altele.

Alte beneficii
Pe lângă beneficiile pentru sănătate şi bunăstare, puteţi fi eligibil şi pentru alte programe din locaţia dvs. Printre acestea se numără programele de concediu cu plată, de finanţare, de economisire şi altele. Cereţi-i persoanei care v-a recrutat detalii suplimentare despre programele de beneficii disponibile în locaţia dvs.