|

Servicii şi asistenţă Dell pentru consumatori

Servicii şi asistenţă Dell pentru consumatori
Tipul de garanție Carry-In-Service a fost conceput pentru confortul dumneavoastră . Dacă sistemul vi se defectează, prin intermediul acestui tip de garanție beneficiaţi de reparaţii la sediul unei unități de service autorizată Dell, pe perioada garanţiei. Trebuie doar să lăsaţi sistemul la punctul desemnat de predare, de unde ulterior să-l ridicaţi reparat. Orele de service standard respectă programul de lucru normal, timp de 5 zile pe săptămână, cu excepţia sărbătorilor naţionale locale. După repararea produsului aflat în garanție, service-ul autorizat al companiei Dell va contacta clientul pentru a programa ridicarea. Acordurile privind nivelul serviciilor de reparare diferă în funcţie de oraş.

Găsiţi cel mai apropiat service autorizat Dell ce oferă serviciul de service Carry-In-Service (în engleză)

Puteţi verifica starea garanţiei pe pagina de asistenţă Dell (în engleză). Dacă doriţi, puteţi face upgrade de la garanţia Carry-In-Service la Next Business Day, însoţită de garanţie internaţională. Pentru informaţii suplimentare, luaţi legătura cu unul din service-urile autorizate Dell.

Garanția Dell Carry-In-Service NU se aplică produselor cu garanţie internaţională: Programul de service internaţional oferă service şi asistenţă pentru notebookul unui client Dell care călătoreşte în afara ţării din care a fost achiziţionat.

Printre caracteristicile serviciului se numără şi:

Asistenţă online completă

Aflaţi mai multe despre serviciul nostru complet de asistenţa online accesând Dell.ro/ro/Support (în engleză). Puteţi găsi răspunsuri la majoritatea întrebărilor dumneavoastră utilizând aceste instrumente online de diagnoză şi resurse de informaţii, precum: 


  • acces la multe dintre materialele de referinţă utilizate de tehnicienii Dell în 12 limbi şi la întrebările frecvente (FAQs)
  • informaţii despre sistemul dumneavoastră, care pot fi accesate pe baza numărului de pe eticheta sistemului
  • drivere, utilitare şi înregistrare pentru a primi notificări. 
Dacă sistemul se defectează, Dell poate trimite un tehnician de service la sediul clientului după finalizarea depanării prin telefon.

Printre caracteristicile service-ului se numără şi:

Asistenţă online completă 24 de ore din 24, 7 zile din 7
Dell oferă asistenţă online gratuită completă la //support.euro.dell.com (în engleză). Este inclusă şi asistenţa prin e-mail. Puteţi găsi răspunsuri la majoritatea întrebărilor legate de asistenţă utilizând instrumentele Dell online de diagnosticare a problemelor şi resursele informative, printre care se numără:
  • acces la o mare parte dintre aceleaşi materiale de referinţă (în 12 limbi) utilizate de tehnicienii Dell şi la întrebările frecvente;
  • informaţii despre sistemul pe care îl deţineţi, pe care le puteţi accesa prin numărul de pe eticheta sistemului;
  • drivere, utilitare şi înregistrare pentru a primi notificări cu privire la actualizări;
  • grup de discuţii cu alţi clienţi şi cu tehnicieni Dell;

Asistenţă tehnică prin telefon.
Dacă au o problemă cu un produs Dell care nu poate fi rezolvată prin asistenţă online, clienţii trebuie să ia legătura cu asistenţa tehnică Dell pentru diagnosticarea problemei. Această asistenţă prin telefon este o metodă rapidă şi eficientă prin care Dell poate evalua problema şi poate stabili cea mai bună şi mai rapidă metodă de rezolvare a acestei probleme pentru clientul respectiv. Această asistenţă prin telefon va fi oferită întotdeauna gratuit. Asistenţa şi service-ul prin telefon sunt oferite de luni până vineri, în timpul programului de lucru local, excluzând weekendurile şi sărbătorile naţionale publice. Apelurile către linia Dell de asistenţă tehnică prin telefon sunt taxate la tarifele naţionale locale. Găsiţi numărul de telefon pentru acest service şi detaliile despre orele de începere a programului selectând ţara şi segmentul corespunzătoare de pe această pagină web: www.dell.com/contactdell (în engleză).

Service-ul internaţional
Prin programul de service internaţional se oferă service şi asistenţă pentru notebookurile Dell ale clienţilor pe durata călătoriilor în afara ţării din care au fost achiziţionate. Acest service este disponibil doar în ţările acceptate de Dell enumerate pe acest site web. //www.dell.com/globaltagtransfer (în engleză).
Când călătoresc în afara ţării natale şi întâmpină o problemă, clienţii pot solicita service internaţional în orice ţară care oferă asistenţă pentru gama lor de notebookuri. Detaliile service-ului şi disponibilitatea pieselor de schimb pot varia în funcţie de ţară. Clienţii trebuie să conştientizeze că, în funcţie de distanţa sau accesibilitatea locului în care se află produsul, s-ar putea ca service-ul internaţional să nu fie oferit în a doua zi lucrătoare.