|

Delad infrastruktur: blad

Dell PowerEdge-bladservrar: prestanda, effektivitet, mångsidighet

Mer processorkraft i mindre utrymme med mindre energiförbrukning. Bladservrar kan vara nyckeln till att sänka stigande elkostnader och implementera miljömedvetna IT-initiativ.

Eftersom de är en integrerad del i den delade infrastrukturen har de också server- och chassibaserade redundanser som gör dem mycket driftsäkra. PowerEdge-bladservrar har ett flertal fläktar och nätaggregat, felsäkra hypervisorer och felsäkert minne. Dessutom har de redundant inbäddad hantering, felsäkra hårddiskar som kan bytas i drift och kompatibilitet med upp till tre redundanta (och konvergerade) IO-växlingsnätverk.

De hjälper dig också att:

Snabba på ditt arbete
PowerEdge-bladservrar är utformade med noggrant balanserade alternativ för minne, IO och intern lagring som optimerar arbetsprestandan. Nästa generations PowerEdge-bladservrar hjälper dig att förbättra dina virtualiseringsmiljöer, öka programhastigheten och utöka kapaciteten för högprestandaberäkningar. Med kompakt format, flexibla alternativ för intern Flash-lagring – inklusive Fluid Cache för SAN – och de senaste processorerna från Intel kan vi hjälpa dig att göra mer på kortare tid.

Effektivisera hanteringen
PowerEdge-bladservrarna ger dig fördelarna med vår innovativa agentfria hantering tack vare de intelligenta funktionerna i vår kraftfulla iDRAC (Integrated Dell Remote Access Controller) med Lifecycle Controller integrerad direkt i varje server. Våra systemhanteringsfunktioner hjälper dig att enklare driftsätta, övervaka, hantera och underhålla servrarna under hela deras livscykel, med mycket bättre automatisering och användarvänlighet.

Dessutom blir systemhanteringen enklare än någonsin med våra bladservrar av nästa generation, med funktioner som:
  • Zero Touch-driftsättning som automatiskt hämtar fördefinierade konfigurationsinställningar och tillämpar dem på servrar i fabrikstillstånd
  • iDRAC Direct för snabba, lokala serverdriftsättningar
  • OpenManage Mobile för fjärråtkomst dygnet runt från din smarta enhet
Skala upp på ett flexibelt sätt
Med PowerEdge-bladservrar kan du distribuera flera generationer eller processorfamiljer med samma infrastruktur för densitet, energi och kylning. Det stora utbudet av alternativ för prestanda och konfiguration gör att du kan välja vilka servrar som ska optimeras för just din IT-verksamhet och dina program. Vår skalbara utformning växer med företagets behov och ger dig den prestanda, effektivitet och mångsidighet som dagens framtidssäkra datacenter kräver.
 
Mer information om våra PowerEdge-bladservrar finns här. Om du vill veta mer om vilka bladservrar som passar för just ditt företag kan du vända dig till en Dell-expert.