|

Driftsättningstjänster

Förenkla driftsättningen och se till att slutanvändarna kan arbeta utan driftsavbrott

Ökande komplexitet i organisationer och teknik har gjort det svårare att driftsätta ny teknik utan att störa slutanvändarnas produktivitet. Oavsett om det handlar om att lägga till ny utrustning i datacentret eller bara migrera slutanvändarna till nya bärbara datorer kan du räkna med att Dell genomför uppgiften snabbt och korrekt redan första gången. Vi driftsätter inte bara ny utrustning utan åtar oss även att forsla bort och kassera gammal datorutrustning, så att du kan fokusera på att stödja dina slutanvändare.
Kontakta en Dell-expert

Tjänster

 1. ProDeploy Client Suite

  ProDeploy Client Suite

  Gå över från arbetskrävande implementering till snabb och smidig driftsättning som möjliggörs av planering i förväg och automatisering av konfigurationsuppgifter på fabriken.

 2. ProDeploy Client Plus

  ProDeploy Plus för klientsystem

  Lämna ifrån dig de tråkiga uppgifterna, inte kontrollen. Använd TechDirect för att hantera alla uppgifter som krävs för att hålla igång dina nya datorer, från fabriken till dina anställdas skrivbord.

 3. pro support-klient

  ProDeploy för klientsystem

  Du kan lita på att Dell EMC:s experter och partners tar hand om allt från projektledning till planering, konfiguration och integrering.

 4. Basic Deployment

  Basic Deployment för klientsystem

  Systemen är färdiga att installeras när de kommer från fabriken. Snabba på datordriftsättning genom att minska konfigurationsuppgifterna som annars utförs på plats.

 5. ImageAssist

  ImageAssist

  Skapa, driftsätt och uppdatera plattformsöverskridande image-filer snabbare och smidigare än någonsin.

 6. Connected Configuration

  Dells Connected Configuration-tjänster

  Med Dells tjänst Connected Configuration kan du ta kontrollen och göra det enklare att konfigurera nya datorer med systemhanteringsprogramvara.

 7. Inventariemärkning och rapportering

  Inventariemärkning och rapportering

  Vill du ha kontroll över din datorutrustning och effektivt kunna hantera dess status? Med våra tjänster för inventariemärkning och rapportering blir det enklare och mer prisvärt att identifiera, spåra, skydda och återställa dina datorer.

 8. Systemkonfiguration

  Konfigurationstjänster

  Vi kan installera maskinvarukomponenter och programvara redan under tillverkningen så att du får förkonfigurerade och körklara system levererade.

 9. Optimerad driftsättning

  Optimerad driftsättning

  Genom sina konsulttjänster genomför Dell en helt automatiserad hanterad driftsättning som utformats för att minska kostnaderna, spara tid, begränsa riskerna och minimera avbrott som påverkar slutanvändarnas produktivitet.

Resurser

 1. Broschyr för ProDeploy Client Suite

  Broschyr för ProDeploy Client Suite (på engelska)

  2017-09-12

  Dell ProDeploy Client Suite hjälper dig att driftsätta datorer snabbare, med mindre ansträngning och bättre kontroll. Du kommer att styra varje detalj av din driftsättning via Dells TechDirect-portal med en oöverträffad kontroll, automatisering och enkelhet.

 2. Dell ProSupport-tjänster

  TechDirect

  Utbilda personal och ge support åt system med denna självbetjäningsportal som utformats för att hjälpa IT-team arbeta effektivare

 3. Faktablad om ProDeploy Plus

  Faktablad om ProDeploy Plus (på engelska)

  2017-10-20

  Dell ProDeploy Plus är en heltäckande tjänst som omfattar alla åtgärder som krävs för att leverera nya datorer från fabrik till skrivbord och se till att de är igång. Styr varje detalj av din driftsättning via Dells TechDirect-portal som ger dig en oöverträffad kontroll.

 4. Rapport från Principled Technologies: Uppgradera datorer snabbare med Dell ProDeploy Plus

  Rapport från Principled Technologies: Uppgradera datorer snabbare med Dell ProDeploy Plus (på engelska)

  2016-08-29

  För en komplicerad uppgift som att driftsätta flera system är det många gånger varken enkelt eller effektivt att göra allt själv. Vi använde Dell ProDeploy Plus för att uppgradera en blandning av 10 bärbara och stationära datorer och jämförde upplevelsen med att en intern administratör sköter övergången.

Tjänster

 1. Lagringsimplementering

  Lagringsintegrering

  Undvik krånglet och komplexiteten med att installera nya lagringssystem. Dells tekniker ser till att dina lagringsprodukter blir korrekt installerade redan från början och hjälper dig att maximera prestandan och skalbarheten.

 2. ProDeploy Enterprise Suite

  ProDeploy Suite

  Med Dells ProDeploy Enterprise Suite får du ut mer av din teknik från första dagen. Låt Dells experter ta hand om allt ifrån planering och grundläggande maskinvaruinstallationer till konfigurering och komplexa integreringar.

 3. Kompetens inom driftsättningstjänster

  Services Competency for Deployment

  Genom att skaffa sig kompetens inom driftsättningstjänster blir partners behöriga att driftsätta Dells maskinvara. Det ger dessutom större expertis, precision och effektivitet.

 4. ProDeploy Plus för företag

  ProDeploy Plus

  Dell ProDeploy Plus, den mest kompletta driftsättningslösningen på dagens marknad, omfattar installation, konfigurering och integreringstjänster.

 5. ProDeploy för företag

  ProDeploy

  Med Dells ProDeploy Enterprise Suite får du ut mer av din teknik från första dagen. Låt Dells experter ta hand om allt från planering och grundläggande maskinvaruinstallationer till konfigurering och komplexa integreringar.

 6. ProDeploy Flex för datacenter

  ProDeploy Flex för datacenter

  ProDeploy Flex för datacenter, en flexibel servicemodell som låter dig anpassa och implementera ny teknik på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

 7. Nätverksimplementering

  Nätverksintegrering

  Du kan lita på att Dells experter installerar dina switchar och routrar på rätt sätt redan från början – och att de optimerar ditt nätverk så att du får maximal avkastning på din datacenterinvestering.

 8. Rackintegrering

  Rackintegrering

  Låt Dell rackmontera och dra kablarna till dina server- och lagringsprodukter så att utrustningen levereras färdig för installation.

 9. Inventariemärkning och rapportering

  Inventariemärkning och rapportering

  Vill du ha kontroll över din datorutrustning och effektivt kunna hantera dess status? Med våra tjänster för inventariemärkning och rapportering blir det enklare och mer prisvärt att identifiera, spåra, skydda och återställa dina datorer.

Resurser

 1. En rapport från Principled Technologies: Praktisk testning

  En rapport från Principled Technologies: Praktisk testning. Verkliga resultat. (på engelska)

  2018-03-26

  Få nya system produktionsklara snabbare och med mindre ansträngning för dina interna administratörer. Med hjälp av ProDeploy installerade och konfigurerade en Dell EMC-certifierad tekniker hela virtualiseringsmiljön snabbare och effektivare än när en intern administratör driftsatte samma lösning med hjälp av interna processer.

 2. Klicka här om du vill läsa PDF-filen

  Informationsblad om Dells rackintegrering (På engelska)

  Se hur Dells rackintegreringstjänster kan minska eller eliminera utmaningarna med implementering när vi konstruerar och installerar din lagrings-, server- eller nätverkslösning från Dell.

Tjänster

 1. Återförsäljning och återvinning av IT-utrustning

  Återförsäljning och återvinning av IT-utrustning

  Dell kan hjälpa dig att omsätta, sälja vidare, återvinna eller återlämna överflödig datorutrustning och leasad utrustning på ett säkert och miljövänligt sätt i enlighet med lokala föreskrifter.

Tjänster

 1. Logistiktjänster

  Logistiktjänster

  Få den flexibilitet och kontroll du behöver för att möjliggöra smidig driftsättning bortom lastkajen.