|

Supporttjänster

Företagslandskapet utvecklas i snabb takt och pressen att introducera ny teknik i IT-miljön har aldrig varit större. Att hantera underhållskostnader, krav från leverantörer och systemstabilitet kräver både tid och expertkunskaper – men om du gör det vinner du stora affärsfördelar.

Med Dells supporttjänster är det enkelt att hantera IT-problem och ökad komplexitet. Vi tillhandahåller experthjälp, verktyg och teknik som gör att användarna kan arbeta kontinuerligt och produktivt så att ni kan fokusera på tillväxt och behålla konkurrenskraften. Ta reda på mer om våra branschledande IT-supportalternativ för dina maskinvaru- och programvarusystem.
Kontakta en Dell-expert

Tjänster

 1. Dell ProSupport Plus för datorer och surfplattor

  ProSupport Plus för datorer och surfplattor

  ProSupport Plus ger dig supporttjänsterna som behövs för att minska IT-bördan, skydda enheter och förhindra problem innan de uppstår.

 2. dell prosupport

  Dell ProSupport

  Det här kompletta supportpaketet för maskin- och programvara har tagits fram för att du ska kunna känna dig trygg, oavsett om du driver en mindre verksamhet eller har ett globalt företag.

Tjänster

 1. Dell ProSupport Plus

  ProSupport Plus för företag

  Få tillgång till systemunderhåll, expertis och teknisk support i världsklass så att du kan fokusera på det som är viktigt – din verksamhet.

 2. Dells datalagring, skydd och hantering

  ProSupport för företag

  Med våra kunniga experter och programvarualternativ får du tillgång till högklassig maskinvarusupport från tekniker till tekniker.

 3. dell prosupport

  ProSupport One

  Det här kompletta supportpaketet för maskin- och programvara har tagits fram för att du ska kunna känna dig trygg, oavsett om du driver en mindre verksamhet eller har ett globalt företag.

 4. Optimera för lagring

  Optimera för lagring

  Optimize for Storage håller dina Dell EMC-lagringssystem optimerade och konfigurerade för maxprestanda året runt.

 5. Dell ProSupport-tjänster

  TechDirect

  Utbilda personal och ge support åt system med denna självbetjäningsportal som utformats för att hjälpa IT-team arbeta effektivare

Resurser

 1. Informationsblad för Dell ProSupport Plus (På engelska)

  Informationsblad för Dell ProSupport Plus (På engelska)

  2017-06-30

  Läs om hur Dell ProSupport Plus förbättrar prestandan proaktivt genom kunskaper om din miljö, högt kvalificerade tekniker och en teknisk kundansvarig.

Tjänster

 1. ProSupport för programvara

  Spara tid – Utöka din omfattande support, dygnet runt, alla dagar, från din maskinvara till din programvarustack

Tjänster

 1. Förnyelse av serviceavtal

  Uppgradera eller förläng det befintliga serviceavtalet för din Dell-dator och få en problemfri datorupplevelse en lång tid framöver.

Tjänster

 1. Datorsupporttjänster för hemmet

  Få supportservice hemma utan krångel för din dator och surfplatta med Dells SupportAssist-teknik och slipp långa telefonmenyer och -köer.

 2. Dell Premium Support Plus

  Dell Premium Support Plus är utrustad med funktioner som virusborttagning, reparationer vid olyckor och automatiska kontroller för optimering av datorns hälsa.

 3. Dell Premium Support

  Räkna med snabb och smidig support dygnet runt, alla dagar. Dell Premium Support med SupportAssist-teknik gör det möjligt för våra experter att upptäcka problem före dig så att du snabbt kan fortsätta.

 4. Olycksskadeskydd

  Håll igång dina datorer och surfplattor med Dells olycksskadeskydd och reparationstjänster. Reparera eller byt enkelt ut din dator och få olycksskadeskydd.

 5. Förnyelse av serviceavtal

  Uppgradera eller förläng det befintliga serviceavtalet för din Dell-dator och få en problemfri datorupplevelse en lång tid framöver.

 6. SupportAssist för hemdatorer

  Med Dell SupportAssist för hemdatorer får du hjälp att ta bort virus, upptäcka fel och optimera inställningar. Programmet meddelar dig även när det är dags att göra uppdateringar.

 7. Laga din dator eller surfplatta

  Använd din utrustning längre och låt Dell laga din Dell-dator eller -surfplatta. Oavsett om din dator är trasig eller bara är långsam så är vi redo att hjälpa dig.

 8. Supporttjänster för speldatorer

  Dell erbjuder ett komplett utbud av supporttjänster för att din speldator ska fungera smidigt.