|

Lösningar sorterade efter teknik.

Förändra din IT med framtidssäkrade lösningar

Framtidssäkra din IT med säkra, allmänna lösningar som låter dig svara snabbt på utmaningar och tjäna på nya möjligheter. Bygg en bro mellan traditionella och nya IT-investeringar med flexibla, integrerade lösningar från Dell.

Få dina data att arbeta för dig Hjälp din mobila arbetskraft att hålla sig uppkopplad. Och håll möjligheterna öppna för innovationer. Du kan integrera din IT-miljö sömlöst – från datacentret till användarenheten – med Dells anpassningsbara lösningar enligt branschstandard.

Kontakta en Dell-specialist om du vill veta mer om det framtidssäkra företaget.
icon-large-infrastructure-Infraestructura- convergente

Konvergerad infrastruktur

Skifta din IT-fokus från att underhålla skilda enheter i datacentret till att hantera ett enda landskap av servrar och lagringsenheter.

Mer information
icon-large-serverrack-Servidores

Servrar

Behovet av information när som helst, var som helst och på alla slags enheter känner inga gränser. Dell står i täten med servrar som arbetar hårdare än någonsin tidigare för att hjälpa IT-företag att arbeta mer effektivt och strategiskt.

Dell Advantage

Mer information
icon-large-storage-Almacenamiento

Lagring

Få kontroll över lagringstillväxten med Intelligent Data Management. Lagra, skydda och arkivera dina data mer effektivt.

Lösningar‎

Mer information
icon-large-virtualization-Virtualización-de-escritorios

Virtualisering av stationära datorer

Skydda information, hantera virtuella datorer och tillhandahåll en tillfredsställande användarupplevelse. Välj från en omfattande portfölj av produkter som smidigt kan integreras med lösningar från Citrix, Microsoft® och VMware.

Anpassad VDI (Virtual Desktop Infrastructure)

Enkel VDI (Virtual Desktop Infrastructure)

Tunna klienter

Forum

Resursbibliotek

Mer information
Lösningar sorterade efter teknik