|

Windows 8.1 för företag

Windows 8
Vad är nytt i Windows 8.1 för företag?

Förbättrade IT-kontrollmöjligheter

Förbättrade IT-kontrollmöjligheter

 

Smidig styrning: IT kan kontrollera layouten på startskärmen på företagets enheter för att försäkra sig om att viktiga program är lätta att komma åt. IT-avdelningen kan också hindra användare från att anpassa sina startskärmar för att säkerställa kontinuiteten på enskilda arbetsgrupper eller hela företaget.
Utskrift via Wi-Fi Direct™

 

Nätverksströmning: Anslut till Wi-Fi Direct™-skrivare utan att behöva installera extra drivrutiner och programvara i Windows 8.1, och bilda ett peer-to-peer-nätverk mellan enheten och skrivaren.
Utskrift via Wi-Fi Direct™

Inbyggd trådlös Miracast-bildskärm

Inbyggd trådlös Miracast-bildskärm

Kabelfri anslutning:
Presentera ditt arbete trådlöst. Projicera dina medier till en Miracast-kompatibel projektor eller någon annan enhet via Wi-Fi Direct med hjälp av närfältskommunikation.


Automatiskt utlöst VPN

 

Enkel inloggning: Med nytt stöd för ett bredare utbud av VPN-klienter i både Windows- och Windows RT-enheter kan du nu automatiskt utlösa VPN-anslutning via en app. Windows 8.1 frågar dig automatiskt om du vill logga in med ett enda klick.
Automatiskt utlöst VPN
Skydd mot skadliga programSkydd mot skadliga program

 

Windows-övervakning: Defender, Microsofts kostnadsfria antivirusprogram i Windows 8.1, omfattar nu övervakning av nätverksbeteende för att hjälpa till att upptäcka och stoppa körning av kända och okända skadliga program. Internet Explorer söker igenom binära tillägg (t.ex. ActiveX) med hjälp av skyddet mot skadliga program innan potentiellt skadlig kod körs.

Skrivbordsfunktioner

Skrivbordsfunktioner

 

Med Startknappen, som nu finns i aktivitetsfältet, kommer du igång direkt. Välj och vraka i en ny och omfattande färgpalett för Startskärmen, däribland animerade alternativ, eller hoppa över Startskärmen helt och hållet och starta direkt till skrivbordet eller appskärmen.

 

Så här startar du skrivbordsläget direkt när du startar enheten:

 

1. Högerklicka med musen på aktivitetsfältet och välj Egenskaper i skrivbordsläge. (Om du har en pekskärm trycker du på Windows-logotypen i ett par sekunder.) Då öppnas dialogrutan Egenskaper för aktivitetsfältet och navigering.

 

2. Klicka på fliken Navigering.

 

3. Välj ”visa skrivbordet i stället för Startskärmen när jag loggar in” i avsnittet Startskärmen.

 

4. Välj Verkställ.
Tjänster

  

Enkel migrering för din organisation: Eran för Windows® XP är på väg mot sitt slut, så när du är redo att migrera till Windows® 7 eller Windows® 8.1 kan du lita på Dell som strategisk partner. Varför?
  • Vi är världens främsta partner för driftsättning av Windows® 8 Enterprise och kan använda vår erfarenhet för att hjälpa er att få en smidig övergång.
  • Vi kan minska driftsättningskostnaderna med vårt unika ramverk med tjänster för optimerad driftsättning.
Kommersiella kunder kan använda sig av anvisningarna för ren installation när de uppdaterar till Windows® 8.1. Du kan även behöva uppdatera drivrutinerna. Gå till //support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?docid=625361  om du vill ha detaljerade instruktioner om hur Windows® 8 uppgraderas till Windows® 8.1.

Prisbelönta tjänster

  

Dells tjänster har belönats med två priser på USA- marknaden, inklusive priset U.S. Windows Partner of the Year 2013 och, för andra året i rad, U.S. Windows Deployment Partner of the Year för 2013. Dells patenterade metoder och decennier av erfarenhet av att driftsätta Windows-system över hela världen hjälper kunderna att åstadkomma en snabb, säker och prisvärd omvandling till Microsofts nya moderna operativsystem.