|

Bygg upp

intel-solutions
BYPC
Bygg upp ditt privata moln – affärsplan

Lösning: bygg privata moln Få kontroll över IT-kostnaderna, leverera bättre tjänster och förbättra din förmåga att tillgodose affärsbehov genom att förändra ditt datacenter till en tjänstebaserad IT-miljö. Övergången till tjänstebaserad IT hjälper dig att optimera programleveransen, automatisera IT-driften och öka produktiviteten. I slutändan gör molnfunktioner det möjligt för dig att leverera rätt tjänstenivåer för varje program och varje användare.

 

Förvandla IT till en snabb och flexibel miljö


Lösning: bygg privata moln

Skapa en snabb och flexibel IT-miljö – och behåll kontrollen över dina data och processer – genom att förvandla ditt datacenter med privata moln och hybridmoln.

Du kan få samma goda resultat som LeGuide.com, en populär fransk shoppingwebbplats. LeGuide minskade driftkostnaderna och ökade verksamhetsflexibiliteten med en väldigt kort implementeringstid med Dells hjälp.


Välj från ett stort utbud av molnlösningar.

Lösning: bygg privata moln Skapa ett privat moln med moduler bestående av Dells servrar, lagring och nätverk. Gör implementeringen snabbare med förkonfigurerade lösningar och referensarkitekturer. Utöka den befintliga kapaciteten under belastningstoppar med hybridmoln. Dells experter och verktyg som Dell Boomi och Dell Cloud Manager gör det enkelt att implementera och hantera lösningar med privata moln och hybridmoln.

Bygg lösningen som du vill ha den

Lösning: bygg privata moln Oavsett om du just har börjat planera eller har implementerat molnsystem kan Dell kan hjälpa dig att para ihop rätt program med rätt moln. Välj bland privata molnlösningar från VMware, Microsoft och OpenStack och använd Dell Cloud Manager för enhetlig hantering av en heterogen miljö. Med Dells lösningar kan du integrera moln i din egen takt, steg för steg, och tillsammans med befintliga investeringar.
Om du inte riktigt vet var du ska börja kan Dells konsulter hjälpa dig.

Provisionera, hantera och övervaka ditt moln

Lösning: bygg privata moln Frigör tid att utforska potentiella affärsmöjligheter. Förenkla och automatisera leveransen av IT-tjänster på heterogena plattformar med Dell Active System Manager, möjliggör driftsättning och hantering av program i storföretagsklass i privata, offentliga och hybridbaserade moln med Dell Cloud Manager och öka prestandan, planera för tillväxt och fördela kostnader i virtuella, fysiska och molnbaserade miljöer med Foglight for Virtualization.

Kontakta en Dell-expert idag och kom igång med lösningen.

Kontakta en Dell-expert
Bygg ditt privata moln