Hjälp mig att välja: Mobilt bredband

• Var online i princip var som helst.
Till skillnad från trådlösa kort som kräver Wi-Fi-routrar, lokala nätverk eller hotspots för att ansluta till internet, ger ett mobilt bredband trådlös åtkomst direkt via ett mobiltelefonnät. Mobilt bredband är utformat för att kunna ansluta var som helst inom operatörens täckningsområde för bredband. Detta innebär att du kan ansluta till internet där du kan använda mobiltelefon. Med Dells inbyggda Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-kort för mobilt bredband kan du ansluta när som helst, var som helst med en högsta hämtningshastighet på upp till 300 Mbit/s*.

Dells inbyggda Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-kort för mobilt bredband är framtagna för att ge högre prestanda än externa bredbandstillbehör och erbjuder en bekväm allt-i-ett-lösning. Det innebär att du inte behöver oroa dig för borttappade eller trasiga kort, och du slipper tänka på att ta kortet med dig när du reser. Dells inbyggda Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-teknik är olåst och bakåtkompatibel med äldre 3G-nät, inklusive HSPA+ och EVDO, vilket ger en stor global täckning och möjlighet att välja operatör baserat på pris/täckning i ditt område.

Du får tillgång till tjänsten genom att välja ett inbyggt kort för mobilt bredband till din nya bärbara Dell-dator och sedan välja en operatör:

  • AT&T
  • Sprint
  • Verizon Wireless

Dell kommer att förinstallera ett SIM-kort från den operatör du väljer. När du får din bärbara dator/surfplatta följer du instruktionerna som medföljer enheten för att aktivera din operatörs mobila bredband. Alternativt kan du också skaffa ett aktiverat SIM-kort separat från din operatör eller använda ett befintligt SIM-kort som redan har aktiverats.