Hjälp mig att välja: Transfer MyPC

 
Transfer MyPC


Transfer MyPC med Application Mover


Du har precis fått ditt nya Dell-datorsystem men inser att alla dina program, filer, e-postmeddelanden, adressboksposter och andra inställningar fortfarande finns på den gamla datorn. Har du den tid och expertis som krävs för att migrera program, inställningar och filer med hjälp av CD-R-skivor eller USB-enheter? Lösningen är Transfer MyPC med Application Mover. Med denna lösning kan du snabbt och enkelt migrera program, data och inställningar från din gamla dator till ditt nya Dell-system.

Varför behöver du Transfer MyPC med Application Mover?

 • Migrera program: Du kan migrera dina favoritprogram från din gamla dator till din nya stationära/bärbara dator eller minidator från Dell. Obs! Program måste vara kompatibla med operativsystemet på den nya datorn och ska inte behöva en unik licens för varje dator som de installeras på. Om det krävs särskild maskinvara för att använda ett program, kontrollera att den finns på den nya datorn innan du kör Transfer MyPC.
 • Migrera filer och inställningar: Vet du var du hittar alla inställningar, e-postmeddelanden, adressboksposter, internetinställningar och filer på din gamla dator? Låt Transfer MyPC göra jobbet åt dig.
 • Spara tid och slipp frustration: migrering har aldrig varit snabbare! En Gigabyte på två minuter med typisk nätverkshastighet.
 • Välj bara det du vill överföra: Du har fullständig kontroll över vad som överförs så att du inte behöver flytta inaktuella eller oanvända program eller data till din nya dator

Du kan göra följande med Transfer MyPC med Application Mover:
Migrera dina program, filer och e-postmeddelanden från din gamla dator till ditt nya Dell-system.Ja
Migrera alla dina internetinställningar, e-postkonton, adressboksposter och favoriter till ditt nya Dell-system.Ja
Använda den praktiska guiden som steg för steg tar dig igenom migreringen av alla hundratals olika sätt som du har anpassat program och operativsystemet.Ja
Ha fullständig kontroll över vad som ska överföras.Ja

Transfer MyPC med Application Mover omfattar:

 • Programvara och kabel för att överföra program och data mellan två datorer.

Allt du behöver ingår. Följ bara snabbstartsguiden som ingår och använd den medföljande nätverkskabeln eller dina egna befintliga nätverk

Systemkrav
KravInformation
ProcessorIntel Pentium eller bättre.
Ledigt hårddiskutrymme55 MB
Versioner av Windows som stödsWindows 95, 98, Millenium, 2000, XP (inklusive Media Center och Tablet), Server 2003, Vista, Windows 7, Windows 8 och Windows 10
ÖvrigtOperativsystemet på den nya datorn måste vara samma som eller nyare än operativsystemet på den gamla datorn.
ÖvrigtAdministratörsbehörighet krävs för vissa Microsoft Windows-operativsystem.
InternetanslutningInternetanslutning på din nya dator för att aktivera licensen.
Replace MyPC


Funderar du på att byta ut din dator?

Funktionen Replace MyPC Suite är det smarta, säkra och enkla sättet att gå över till en ny stationär/bärbar dator eller en minidator. Dess 3 kraftfulla program kommer att:

 • Överföra program, personliga inställningar och data från din gamla till din nya stationära/bärbara dator eller minidator.
 • Säkerhetskopiera data på ditt nya Dell-system.
 • Utföra säker radering av alla data från din gamla dator om du väljer att göra det.

Översikt

Så du har valt att byta ut din gamla dator och du vill börja använda din nya direkt. Data är ofta mycket mer värdefulla än den maskinvara du just har köpt. Har du tänkt på:

 • hur du ska överföra favoritprogram, personliga inställningar, dokument, foton, MP3-filer, e-postmeddelanden och så vidare från din gamla dator så att du kan replikera dess utseende och känsla på din nya Dell-dator och veta var du hittar allt från början
 • hur du bäst kan tillhandahålla kontinuerligt skydd för dessa data på din nya Dell-dator så att du kan återställa ditt system omedelbart i händelse av ett virus eller systemfel
 • hur du raderar allt från hårddisken på din gamla dator för att skydda mot att någon obehörig kommer åt personlig informationen där (till exempel ekonomisk, medicinsk eller arbetsrelaterad information) efter att de har tagits bort

Vi presenterar Replace MyPC Suite!

En ny, unik serie som samlar tre förstklassiga produkter i ett paket för att göra övergången till din nya stationära/bärbara dator eller minidator snabb och enkel och ger dig de verktyg du behöver för att radera data på din gamla dator och säkerhetskopiera data på din nya dator. Det här är en allt-i-ett-lösning som gör att du slipper alla bekymmer som förknippas med att gå över till en ny dator, idag och långt in i framtiden.

Höjdpunkter

1. Hög datasäkerhet
Det mest värdefulla på din gamla dator är utan tvekan alla data som du har samlat på dig. Replace MyPC Suite har skapats för att säkerställa att du får med dig alla data intakta till din nya dator och att de är skyddade där i framtiden. Det kommer även eliminera risken för att de någonsin hamnar i orätta händer från din gamla dator långt efter det att du är klar med den.

2. Snabbt
Du sparar massor av tid medan du överför program, data och personliga inställningar till din nya dator och när du raderar data från hårddisken i din gamla dator. Dessutom kan du verifiera resultatet av dessa åtgärder när de är utförda.

3. Lättanvänt
Replace MyPC Suite kräver inte några tekniska kunskaper. Anvisningarna på skärmen är tydliga och på ett lättbegripligt språk så att även nybörjare snabbt och enkelt kan ta sig igenom processen utan några problem.

4. Tryggt
Alla komponentprogram i Replace MyPC Suite är grundligt provade, testade och hyllade i internationell fackpress.

5. Prisvärt
Tre fantastiska program till ett mycket konkurrenskraftigt pris med löpande säkerhetskopiering av data på din nya dator långt in i framtiden – helt ovärderligt!

Tekniska krav

ProcessorMinneHårddiskOperativsystem
Transfer MyPCIntel Pentium128 MB55 MBWindows 95, 98, Millennium, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7, Windows 8 och Windows 10.
Backup MyPC500 MHz128 MB30 MBWindows 2000 Professional 32-bitars, XP Home/Pro 32, Vista (32/64), Windows 7 (32/64), Windows 8 och Windows 10.
Erase MyPC100 MHz16 MBallaalla