|

PCaaS (PC as a Service)

PCaaS

Minska kostnaderna och arbetsinsatsen för IT-hanteringen


Att hantera den dagliga bördan med datorhantering gör att IT får lite tid över för innovation och gör att de inte kan fokusera på de strategiska prioriteringar som hjälper att driva företagsutveckling.

PC som en tjänst (PCaaS) förenklar datorns livscykelhantering genom att kombinera maskinvara, programvara, livscykeltjänster och finansiering i en enda heltäckande lösning. Du får ett enda förutsägbart pris per plats per månad via Dell Financial Services.*

Spara upp till 25 % på livscykelhantering av datorer med Dell PC som en tjänst*

Fördelar med PC som en tjänst:
  • Effektiv budgetplanering
  • Minskat jobb för IT med att hantera av datorkraft
  • Alltid tillgång till den senaste tekniken
  • Flexibilitet i hela erbjudandet så att det passar just dina behov
  • Teknik som är skräddarsydd efter hur slutanvändarna vill och måste jobba

Mer information om PCaaS får du av din försäljningsrepresentant


Prisexempel
-----------------------------------------------
PCaaS för företag
PCaaS-för-företagPCaaS för företag är för kunder som är ute efter att förenkla livscykelhantering av datorer för 20 – 300 enheter. Lösningen inkluderar fullständigt anpassningsbara alternativ för Dells prisvinnande bärbara företagsdatorer, stationära datorer och arbetsstationer, programvara och tjänster som är bäst i klassen och omfattar support, returer och valfri distribution med 3- eller 4-årsavtal tillgängliga.

PCaas för företag

Visa provpaket från PCaaS för företag ›
PCaaS för enterprise
PCaaS-för-enterprise

PCaaS för enterprise är för kunder som är ute efter att förenkla livscykelhantering av datorer för 300 eller fler enheter. Lösningen inkluderar fullständigt anpassningsbara alternativ för Dells prisvinnande bärbara företagsdatorer, stationära datorer och arbetsstationer, programvara och tjänster som är bäst i klassen och omfattar distribution, support och returer. En Services Delivery Manager kommer att tilldelas som enskild kontaktpunkt för hela projektets livslängd. Flexibel finansiering kan förbestämmas som en del av ett 3- eller 4-årsavtal.

PCaaS för Enterprise

Visa provpaket från PCaaS för Enterprise ›

Få mer information om PC som en tjänst av din försäljningsrepresentant idag.

  
MaskinvaraPrisvinnande maskinvara: Dell erbjuder ett brett utbud av system som passar din arbetsstyrka så att du kan skräddarsy hur din personal vill och behöver arbeta – från kraftfulla workstation-datorer till ultralätta bärbara datorer och allt däremellan, inklusive skärmar och tillbehör.
Programvara
Säkerhetsprogram och tillgångshantering: Utöka din Dell-upplevelse med den senaste programvaran för att hjälpa att skydda, säkra och hantera din investering inklusive progam som McAfee antivirus, Dell Endpoint Security Suite Enterprise, VMWare Airwatch och Absolute DDS. 
Livscykeltjänster
Lifecycle Services: Välj rätt servicenivå för din verksamhet. Från driftsättning, till support, till återvinning finns Dell där – varje prisbelönt steg på vägen för att göra installationen så smidig som möjligt. Anpassade alternativ för hanterad tjänst finns även tillgängliga.
Exklusiva verktyg och teknik
Exklusiva verktyg och teknik: Teknik och verktyg för att hjälpa dig automatisera, felsöka och lösa systemproblem snabbare. ImageAssist, SupportAssist, TechDirect-självbetjäningsportal och Dell Client Command Suite är alla tillgängliga för att hjälpa dig att spara tid med hjälp av världens mest hanterbara klientenheter.

Services Delivery Manager
Services Delivery Manager: För beställningar om 300 enheter eller mer, kommer en Services Delivery Manager att tilldelas som enda kontaktpunkt under hela datorernas livscykel.


Dell Financial Services
Finansiering: flexibel finansiering finns tillgänglig via Dell Financial Services* med 3- och 4-årsavtal tillgängliga för att uppfylla dina verksamhetsbehov.