|

Dell Advantage

Förvandla ditt datacenter

Varför ska jag välja Dells servrar? Innan vi utvecklar våra innovativa lösningar börjar vi med att fråga dig. Vi genomför storskaliga, noggranna branschundersökningar över hela världen för att ta reda på vad användare som du behöver. Här är några exempel på vad våra kunder har hjälpt oss att uppnå:
  • Innovativ systemhantering: PowerEdge iDRAC7 med Lifecycle Controller ger automatiserade uppdateringar, fjärrkonfiguration och fjärråterställning av komponentinställningar så att personalen kan koncentrera sig på verksamhetens mål.
  • Öppna standarder: Dell OpenManage Essentials-konsolen, till exempel, kan integreras med vanligt förekommande systemhanteringslösningar så att du kan dra nytta av dina befintliga investeringar.
  • Branschledande energieffektivitet: Med våra Fresh Air- och ENERGY STAR®-kvalificerade produkter och tekniska innovationer som Dell OpenManage Power Center och Intel® Node Manager ger Dell ökad synlighet och fler valmöjligheter så att du kan hantera din strömförbrukning.
  • Maximerad minneskapacitet i hela serverfamiljen: Våra servrar ger en större minnesbandbredd – upp till 48 DIMM på vissa plattformar – så att du kan hantera de krav som ställs i vår virtuella tidsålder.
  • Lösningar för konvergerad och delad infrastruktur som hjälper dig att dra maximal nytta av dina resurser, förenkla det komplicerade och öka effektiviteten.
Vill du ha mer information? Tala med en Dell-expert om du vill veta mer om hur våra serverinnovationer kan hjälpa dig att förvandla ditt datacenter.