|

Anpassade VDI-lösningar (Virtual Desktop Infrastructure)

Fokusera på verksamheten med VDI-lösningar anpassade till dina unika behov

Virtualisera datormiljön i egen takt och ge användarna en enastående användarupplevelse som är anpassad till din budget och dina behov. Din molnklientstrategi för datorvirtualisering bör omfatta konfigurationer av datacentermaskinvara, hanteringsprogramvara, slutpunkter (inklusive virusimmuna tunna klienter och nollklienter) och heltäckande tjänster. Dells anpassade VDI-lösningar är designade för att din IT ska lyckas.

Välj mellan en rad olika alternativ med maskinvara och förtestad programvara (Citrix® VMware® Microsoft® eller Wyse vWorkspace) för datacentret som hjälper dig att lyckas:
 • Skala upp snabbt. Dells molnklientlösningar med VDI är enkla att planera, driftsätta och köra i stor skala.
 • Öka medarbetarnas möjligheter med hjälp av bättre mobilitet.
 • Optimera IT-resurserna genom förenklad planering, installation, hantering och drift.
 • Förbättra hanteringen med förstärkta dataskyddsfunktioner i såväl datacentret som på slutpunktsenheterna.
 • Hantera verksamhetens totalkostnader på ett bättre sätt.
Datacenterlösningarna från Wyse är utformade för att kunna integreras med din befintliga miljö och innehåller ett brett urval av plattformar för datorvirtualisering: Välj en heltäckande lösning som bygger på beprövade referensarkitekturer testade av våra partners och särskilda datorvirtualiseringsmiljöer.

Wyse Datacenter för Citrix XenDesktopWyse Datacenter för Citrix XenDesktop 

En lätthanterlig lösning för Citrix XenDesktop som är enkel att driftsätta och har höga prestanda, särskilt för grafik. 


Wyse Datacenter för VMware Horizon 6 med View™Wyse Datacenter för VMware Horizon 6 med View™

En datorvirtualiserings-VDI-lösning som passar perfekt för både småskaliga pilotprojekt och storskaliga driftsättningar.

 
Wyse Datacenter för Microsoft VDI och vWorkspace Wyse Datacenter för Microsoft VDI och vWorkspace

Gör det möjligt att sänka kostnaderna avsevärt för lagring. Bland annat får du tillgång till inbyggd deduplicerings- och Storage Spaces-teknik från Microsoft samt hög skalbarhet och flexibilitet med Wyse vWorkspace.


Wyse Datacenter för VMware Horizon DaaS™Wyse Datacenter för VMware Horizon DaaS™

Denna kompletta lösning gör det möjligt för tjänsteleverantörer att implementera en infrastrukturtjänst med en enklare licensmodell, enklare lagring och heltäckande övervakning.


Kontakta en Dell-expert på molnklientlösningar och se hur enkelt det är att stärka säkerheten, hantera IT-utrustningen och få en lösning som är både tillförlitlig och flexibel.
 1. Tjänster

  En syn på IT-tjänster som är både objektiv och kostnadseffektiv. Eftersom vi inte behöver skydda några tillverkarspecifika, äldre maskinvaruarkitekturer bygger hela vår verksamhet på öppen arkitektur och x86-designprinciper.

 2. Dells datalagring, skydd och hantering

  ProSupport för företag

  Med våra kunniga experter och programvarualternativ får du tillgång till högklassig maskinvarusupport från tekniker till tekniker.