|

Tunna Wyse-klienter för Cloud Client-Computing

Integrera bättre säkerhet och hanterbarhet i vilken infrastruktur som helst

Komplettera din virtualiserade eller webbaserade infrastruktur med optimala slutpunkter för tunna klienter, som passar din budget och dina prestandakrav. Datorvirtualiseringen blir både snabb och enkel när du använder Wyse datacenterlösningar tillsammans med tunna Wyse-klienter. De tunna Wyse-klienterna är specialbyggda för att ge bästa möjliga prestanda och säkerhet i din VDI-miljö (Virtual Desktop Infrastructure). De finns i många formfaktorer med olika monteringsalternativ, även som mobila klienter och allt-i-ett-klienter. Wyse-slutpunkter kan hjälpa din IT-avdelning med följande:
  • Förenkla hantering och säkerhet.
  • Effektivisera IT-systemen.
  • Förbättra mobiliteten och användarupplevelsen.
Maximera säkerheten, spara tid och minska kostnader med Wyse tunna klienter från Dell.

Maximera säkerheten, hanteringen och effektiviteten med Wyse tunna klienter. Tunna Wyse-klienter kan enkelt integreras i en virtualiserad eller webbaserad infrastruktur samtidigt som du håller budget och prestandakrav för alla program. Få en snabb funktionalitet och hög prestanda som uppfyller kraven från dina mest krävande bearbetningsintensiva program.

TCO-beräkningsverktyg för tunna Wyse-klienter

TCO-beräkningsverktyg för tunna Wyse-klienter
Ett enkelt och dynamiskt verktyg som beräknar hur mycket pengar din organisation kan spara vid driftsättning av VDI med tunna Wyse-klienter. Ange bara antalet användare och justera reglagen för att se vilka fördelar din organisation kan få vid driftsättning av VDI med tunna Wyse-klienter.

TCO-beräkningsverktyg för tunna Wyse-klienter (på engelska)

Tunna Wyse-klienter

Tunna Wyse-klienter
Få en högre nivå av säkerhet, flexibilitet och hanterbarhet på plattformar från Citrix®, Microsoft® och VMware®, eller Dell-baserade plattformar med prisvärda och effektiva tunna Wyse-klienter samt programvara. Mer information

Visa Wyse-produkter – Tunna klienter, nollklienter, virtuella datorer i molnet, virtualiseringsprogramvara och datacenterenheter

Hantering, moln och virtualiseringsprogramvara Hantering, moln och virtualiseringsprogramvara
Wyse erbjuder hanteringsprogramvara som gör det enkelt att konfigurera, övervaka och ha kontroll över dina tunna Wyse-klienter och virtuella datorer i molnet. Du kan även hitta programvara för virtualisering av dina stationära datorer och enheter, eller göra det möjligt för program som öppnas via fjärrstyrning att prestera som om de kördes lokalt. Med Wyse Converter för datorer kan du förlänga livet på dina befintliga datorer genom att omvandla dem till tunna klienter. Få största möjliga säkerhet och hanterbarhet i en enkel programvarulösning. Mer information

Wyse Management Suite (på engelska)
Wyse Converter för datorer

Dell Financial Services

Dell Financial Services
Lösningar från Dell Financial Services är utformade för att ge dig friheten att köpa och driftsätta rätt tekniklösningar direkt, inte bara när ekonomin tillåter det. Gå till DFS-länken för mer information.

Dell Financial Services 

Kontakta en Dell-expert och få reda på hur enkelt det är att stärka säkerheten, hantera IT på ett effektivt sätt och ge flexibla möjligheter till användarna med hjälp av Dells molnklientlösningar.

Kontakta en Dell-expert