|

PowerEdge VRTX

Intel Xeon

Du kommer inte att tro dina ögon.

Enkelhet kan besitta en häpnadsväckande styrka. Dell PowerEdge VRTX integrerar servrar, lagring, nätverk och hantering i ett kontorsoptimerat chassi i samma storlek som en tornserver (eller 5U när den är rackmonterad). PowerEdge VRTX är den första IT-lösningen som från grunden är utformad för kontorsmiljöer och ger din IT-miljö mer enkelhet, effektivitet och flexibilitet.

PowerEdge VRTX:s storlek sparar utrymme och kan installeras nästan var som helst. Den är enkel att installera, använda och hantera. Dess modulära, flexibla konstruktion ger hög skalbarhet för kapacitet och prestanda, vilket gör den till en trygg investering som kan växa med företaget.
 
Förnya IT-driften.

PowerEdge VRTX skapar ordning i kontorets IT-miljö, ger bättre effektivitet och förbättrar resultatet. Bland de innovativa funktionerna i VRTX finns:
 • Mått, akustik och säkerhet har optimerats för kontor — VRTX:s kompakta chassi kan installeras nästan var som helst så att du kan använda golvytan eller rackutrymmet till annat. Den diskreta akustiken gör att den inte stör ens i tysta kontorsmiljöer. En låsbar frontram förhindrar obehörig åtkomst och skyddar de fysiska tillgångarna.
 • Val av antal servernoder så att du får den processorkraft du behöver på varje plats – VRTX har stöd för M520- och M620-servernoder med två socklar samt M820 med fyra socklar. Alla kan blandas och matchas i chassiet. Du kan nu standardisera med VRTX som huvudplattform för alla platser och ändå anpassa konfigurationerna till de specifika behoven på varje plats.
 • Klar för virtualisering – VRTX har testats och certifierats för att kunna köras med virtualiseringslösningar, inklusive Microsoft Hyper-V och VMware. Vi har också skapat referensarkitekturer och riktlinjer för dimensionering så att det går snabbare att konfigurera och distribuera.
 • Internt delat minne med hög kapacitet klarar dagens explosiva datamängder och ger utrymme för framtida tillväxt.
 • Förenklad, intuitiv systemhantering som sparar tid och pengar och minskar risken för fel.
 • Val av nätverksalternativ – PowerEdge VRTX har integrerade nätverksportar och standardiserade PCI-kortplatser i stället för mer komplexa och kostsamma I/O-moduler. Flexibiliteten minskar bördan för småföretag. Du kan också konfigurera VRTX med högklassiga 10 GbE-switchar om du behöver överföringshastighet i företagsklass.
 • Hög tillgänglighet och goda servicemöjligheter – med funktioner som ECC-minne, hårddiskar, fläktar och nätaggregat som kan kopplas in under drift, redundanta lagringsstyrenheter och felsäkra hypervisorer samt funktioner som direktmigrering och klusterväxling vid fel med hög tillgänglighet inuti chassiet. Vi har utformat VRTX så att driften alltid kan fortsätta.
 • Framtidssäker investering – VRTX ger inte bara omfattande skalbarhet och lagringskapacitet som kan växa med dig i framtiden, du får också stöd för framtidens 13:e generationens PowerEdge-servernoder.
Få rätt PowerEdge VRTX-lösning på rätt sätt för dig – vi kan hjälpa till

Förvandla din IT-miljö med den PowerEdge VRTX-konfiguration som passar företagets behov bäst. När du köper en PowerEdge VRTX får du automatiskt ProSupport Plus, vår proaktiva och preventiva supportlösning för affärskritiska företagssystem. Vi hjälper dig att upprätthålla prestanda och tillgänglighet för de arbetsbelastningar som körs på VRTX. Du får:
 • En personlig teknisk kontoansvarig
 • Proaktiv övervakning och intelligent prestanda med SupportAssist
 • Direktåtkomst till tekniska experter inom ProSupport Plus som hjälper dig att felsöka eventuella problem
Du kan också välja att lägga till följande tjänster:

Driftsättningstjänster
Våra heltäckande fjärrdriftsättningstjänster säkerställer att din installation, konfiguration och implementering av Dell PowerEdge VRTX går snabbt och sker på rätt sätt. Våra välbeprövade processer baseras på den bästa praxis som våra skickliga tekniker har utvecklat under tusentals distributioner.

Fjärrkonsulttjänster
När du är i slutet av VRTX-implementeringen kan du lita på att Dells fjärrkonsulter och certifierade tekniker kan hjälpa dig att konfigurera allt. Vi hjälper dig med att implementera bästa praxis för din hantering av programvara, virtualisering, servrar, lagring, nätverk och system.

Datamigreringstjänst
Vårt team med datamigreringsexperter skapar en smidig datamigreringsplan och ger dig en enda kontaktperson. Kontaktpersonen hjälper dig att migrera dina befintliga filer och data så att företaget snabbt och smidigt kommer igång.

Vill du komma igång direkt?
Läs mer om funktioner och konfigurationer för VRTX här. Du kan även använda vårt kostnadsfria systemutvärderingsverktyg, Dells kalkylator för total ägandekostnad för VRTX. På så sätt kan du snabbt fastställa de specifikationer som bäst lämpar sig för dina IT-behov. Tala med en Dell-expert för att ändra ditt sätt att använda IT.