|

Söka jobb

Slå följe med Dell.

Kanske var det när du använde någon av våra produkter för första gången som det hände. Eller kanske var det när du hörde ett föredrag med någon av våra representanter eller läste en artikel om oss. Du blev intresserad av Dell, helt enkelt. Vi tycker det är fantastiskt att vi gjort ett så pass gott intryck på dig. Vad roligt att du skulle kunna tänka dig att jobba hos oss! Vi söker begåvade och ambitiösa medarbetare som kan hjälpa oss att nå våra mål och som delar vår uppfattning om att man kan vinna med integriteten i behåll. Följ stegen nedan för att söka lediga jobb hos Dell. Gör dig redo att växa i din yrkesroll och som människa.

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Starta sökandetSöka jobb på Dell

Använd Dells jobbsökningsverktyg för att söka efter lediga jobb utifrån geografiskt område, kontorets plats, jobbtyp eller en specifik yrkesroll. Du kan också använda fältet för nyckelordssökning om du vill söka efter ett jobb utifrån publiceringsnummer eller begränsa jobbeskrivningarna och kvalifikationerna så att de matchar dina sökkriterier. Starta sökningen här ›

Skicka in din profil

För att kunna söka ett jobb på Dell måste du skicka in en fullständig kandidatprofil. Men oroa dig inte – vi har gjort det enkelt för dig. Om det är första gången du använder systemet måste du skapa ett personligt konto som skyddas av ett användarnamn och ett lösenord.

Kom ihåg de här uppgifterna

Du behöver dem varje gång du söker ett jobb eller skickar in/uppdaterar din profil. Innan du börjar skapa din profil ska du se till att du har en aktuell kopia av din meritförteckning eller ditt CV så att du kan fylla i all information som efterfrågas.

Det är mycket viktigt att du fyller i din profil

På så sätt hjälper du våra rekryterare att följa händelseutvecklingen och att ta kontakt med dig och det förenklar processen även för din del.

Varje gång du söker ett jobb läggs de uppgifter som finns i din profil automatiskt till i ansökningsformuläret

Du får mer relevanta sökresultat som matchar informationen i din profil, t.ex. antal års erfarenhet, jobbtitel (eller -titlar), utbildningsbakgrund, geografiskt område och så vidare.

Rekryterarna kan göra bättre matchningar av dina kvalifikationer mot nuvarande och framtida jobbmöjligheter

Vi uppmuntrar alla kandidater att logga in och uppdatera sina profiler. Har du nyligen fått en ny certifiering? Flyttat? Uppdaterat din kontaktinformation? Du kan också välja att få meddelanden om lediga jobb som matchar din profil.

Sök ett jobb

När du hittar ett jobb som du är intresserad av klickar du på knappen "Ansök nu" på beskrivningssidan. Du ombeds ange ditt användarnamn och lösenord, och om du ännu inte har skickat in en profil måste du först slutföra den processen. Vi kommer att be dig att fylla i en del grundläggande uppgifter om dig själv och att besvara några frågor som är specifika för det jobb du söker. Lycka till!

Återvändande kandidater

Som återvändande kandidat kan du nå ditt konto med ditt användarnamn och lösenord. Du kan visa eller uppdatera din profilinformation när som helst. Logga bara in som en återvändande användare.

Tips:

Logga in som en återvändande användare varje gång du söker ett nytt jobb. De uppgifter som finns i din profil läggs automatiskt till i ansökningsformuläret. Sedan kan du granska uppgifterna och besvara vissa frågor som är specifika för det jobb du söker.

Hur redigerar jag min profil?

Logga in som en återvändande användare varje gång du söker ett nytt jobb. De uppgifter som finns i din profil läggs automatiskt till i ansökningsformuläret. Sedan kan du granska uppgifterna och besvara vissa frågor som är specifika för det jobb du söker.

En användare kan logga in på sin profil när som helst. Det är en enkel process i tre steg:

  1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på ”Redigera min profil” eller ”Mina kontoalternativ” längst upp till höger på sidan.
  3. Gör de ändringar du vill och glöm inte att spara när du är klar.

Om du vill ha mer information

Förutom att ha en fullständig och uppdaterad profil ska du se till att besöka vår evenemangssida Dell-evenemang här ›
Där hittar du en kalender med kommande Dell-evenemang. Notera när vi kommer att besöka ditt område och kom förbi för att träffa våra rekryterare, teammedlemmar och andra företagsrepresentanter. Vi ser fram emot att träffa dig!

Tips för din meritförteckning/CVCV-tips

Att skriva en övertygande och engagerande meritförteckning/CV är en konst. Det kan också vara en verklig utmaning. Men ansträng dig inte för mycket — vi finns här för att hjälpa dig. Här följer några tips om hur man skapar ett riktigt bra CV och vad Dells rekryterare exakt söker efter.

Beskriv dina starka sidor och kunskaper och ge bevis för dem

Koppla dina goda egenskaper och starka sidor till verklig arbetslivserfarenhet och ge specifika exempel.

Beskriv hellre vad du har uppnått än vad du har ansvarat för

Istället för att göra en lång lista över ansvarsområden bör du fokusera ditt CV på vad du uppnått i dina tidigare roller, t.ex. besparingar av tid och pengar, förbättrade processer, genererade intäkter och så vidare.

Beskriv ett mål

En koncis och meningsfull beskrivning av dina karriärmål är till stor hjälp för den som granskar din ansökan.

Använd effektiva jobbtitlar

Arbetsgivarna kommer sannolikt att bilda sig en uppfattning om dig på några sekunder. Utnyttja det här tillfället för att fånga arbetsgivarens uppmärksamhet. Tänk på att använda en effektiv jobbtitel som lockar arbetsgivaren till att fortsätta läsa. Vi rekommenderar att du använder så beskrivande titlar som möjligt för att arbetsgivaren ska få en god uppfattning av din tidigare arbetslivserfarenhet.

  • Dålig jobbtitel: Datorprogrammerare
  • Bra jobbtitel: Avancerad programmerare – Java/J2EE

Var aktiv, inspirera till engagemang

Verb som uttrycker handling engagerar läsaren. De är dynamiska och beskriver tydligt vilka erfarenheter du har och vad du har uppnått. Exempel: coachade, skapade, hanterade, utvecklade, implementerade, designade och så vidare.

Berätta vad du gör på fritiden

Genom att berätta vad du gör när du inte är på jobbet avslöjar du mycket om vem du är. Många företag, i synnerhet Dell, är intresserade av detta!

Korrekturläs... två gånger

Sedan ber du en vän eller kollega som du litar på att läsa igenom ditt CV. De kan hitta fel som du har missat.

Håll det kort, men det måste inte vara en sida

Ju kortare, desto bättre. En del personer kan dock behöva mer än en sida – särskilt de som har många års erfarenhet.

Se till att det är aktuellt

Detta innefattar även att kontrollera att dina kontaktuppgifter är aktuella. Genom att regelbundet se över ditt CV säkerställer du att all information är relevant.

Hitta fokus och flyt

Se till att ditt CV förmedlar ett enhetligt budskap om vem du är och vilken erfarenhet du har. Använd din målsättning som utgångspunkt för berättelsen om din karriär och betrakta det övriga innehållet – arbetslivserfarenhet, utbildning, kvalifikationer och så vidare – som viktiga kapitel i denna berättelse.

Var ärlig

Ditt CV är ett "levande dokument" som kommer att redigeras och uppdateras under hela din karriär. Tänk på vad du skriver och lägger till eftersom det kan påverka bilden av din karaktär om informationen inte är korrekt.

Dells rekommendationsprogram för medarbetarePå Dell uppskattar vi ditt hårda arbete. Vi uppskattar även nya talanger.

Vårt rekommendationsprogram för medarbetare har skapats för att uppmuntra Dells medarbetare att rekommendera sina affärskontakter och kvalificerade bekanta för anställning inom företaget. För oss är ett aktivt rekommendationsprogram en viktig del av vår rekryteringsstrategi, och ger enorma fördelar för både företaget och våra medarbetare.

I genomsnitt sker 30 procent av Dells externa rekryteringar via direkta rekommendationer från våra medarbetare. På Dell har vi lagt märke till att de medarbetare som kommer till oss via rekommendationer är mer motiverade, produktiva och uppnår bättre resultat totalt sett.

Vill du ha mer information? Gå med i vårt jobbforum. Skapa en profil, få kontakt med kollegor som du känner och utforska möjligheter tillsammans.