|

Karriärutvecklingsprogram

Dell hjälper dig att växa

Vi vet att du jobbar hårt med att förse kunderna med tekniska lösningar som ger dem möjlighet att uträtta mer. Lika hårt jobbar vi med att skapa utvecklingsmöjligheter för din fortsatta karriär och yrkeskompetens. Karriärutvecklingsprogrammen är utformade för att förvandla våra medarbetare till ledare via mentorskap, uppmuntran och en väl avvägd blandning av belöningar och utmaningar.

Vi ser personalen som en investering och har därför tagit fram en serie specialprogram som hjälper dig att skapa en karriär som motsvarar din egen ambition och begåvning. I ledarskapsprogrammen ingår personliga möten med en mentor, 360-graders feedback och uppföljning av långsiktiga karriärplaner. 

Studerar du fortfarande? Gå till avsnittet Nyutexaminerad och läs mer om hur Dell kan ge dig en skjuts in i arbetslivet. Efter att du har registrerat dig har du möjlighet att delta i program som bygger vidare på dina kunskaper om leverantörskedjan, finanser, drift och ledarskap, och på alla nivåer från instegsnivå till ledningsnivå.

Jobb hos Dell