|

Våra medarbetare | Aisling Keegan

Våra medarbetare | Aisling

När började du arbeta på Dell och vilka roller har du haft under din tid här?

Jag kom till Dell 1999 och har haft ett antal olika försäljningschefsjobb inom både CSMB och PLE. Mitt nuvarande jobb är som General Manager och Executive Director för prioriterade konton i Storbritannien.

Vilka ansvarsområden har du i din nuvarande roll?

I min nuvarande roll ansvarar för att leda ett team med över 100 säljare som genomför förändringen av vår strategi för marknadsföring till stora företag.

Hur skulle du beskriva Dell-kulturen?

Jag skulle beskriva den som en engagerande, stödjande och energisk miljö där öppna och direkta relationer byggda på förtroende främjas både internt och externt.

Vad tror du att människor som är intresserade av att arbeta här behöver veta?

Att Dell är ett fantastiskt kundcentrerat företag som konsekvent sätter de anställdas intressen i första rummet. Ett företag som värdesätter begåvning och konstant strävar efter att stödja och utveckla sina medarbetare.

Vad får dig att stanna på Dell?

Den positiva, autentiska ledarskapsmiljön, teamen jag arbetar med, det konsekventa stödet under de senaste tio åren och den öppna miljön.

Vilka positiva effekter har du kunnat se som resultat av Dells förändrade strategi?

Vi har förvärvat och odlat nya funktioner och utökat vår portfölj i en konsekvent och samlad satsning på att bli en leveratör av totaltlösningar för våra kunder.

Vilken roll har du spelat när det gäller att hjälpa kunderna att växa och utvecklas?

Jag har coachat försäljningsteamen med “Creating Customer Value”-metoden för att de ska få en djupgående förståelse av kundens verksamhet och de svårigheter som kunden upplever, vilka i sin tur kan ge Dell möjlighet att skräddarsy den rätta lösningen för kunden – en lösning som hjälper kunden hela vägen.

Hur särskiljer sig Dell när det gäller att vara det bästa valet av arbetsgivare?

Dell bryr sig om sina kunder och anställda. Dell verkar för att hjälpa kunder och anställda att lyckas och för att skapa kontinuerligt värde för dem.

Beskriv din erfarenhet av Dell med fem ord.

En exceptionellt spännande och rolig resa

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Tillhörande videoklipp

 • Ta bort CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Ta bort careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10