|

Våra medarbetare | Annette

Möt AnnetteNär började du arbeta på EMC och vilka roller har du haft under din tid här?

Jag började på EMC 2013. Till en början jobbade jag på Finance-avdelningen inom Global Business Services som Business Operations Analyst. Ett år senare uppstod en lucka på HR Shared Service-avdelningen, och där jobbar jag sedan dess som Program Manager/Global Service Lead för HR Direct Chat.

Vad tycker du är inspirerande med vår företagskultur?

Det som slog mig när jag började på EMC var den trevliga arbetsmiljön och att cheferna var så öppna och tillgängliga. Nu har jag varit här i två år och det är kul att se att den positiva arbetsmiljön och företagskulturen håller i sig.

Vad tror du att människor som är intresserade av att arbeta här behöver veta?

Det finns så många möjligheter om du är intresserad av att utvecklas i jobbet. Det finns också en mängd nätverksgrupper som alla kan gå med i, och det är något som uppmuntras från företagets sida. Det är en extra spännande och intressant tid just nu eftersom Dell går en framtid till mötes som är full av möjligheter. Många förändringar är på gång som gör att du får möjlighet att delta i flera olika projekt. På så sätt uppstår också tillfällen att skapa nya kontakter och chans att utvecklas i yrkesrollen.

Vilken roll har du spelat när det gäller att hjälpa kunderna att växa och utvecklas?

Jag har försökt att på ett snabbt och tillmötesgående sätt tillhandahålla verktyg och information så att HR-personalen, medarbetarna och cheferna har kunnat koncentrera sig på kärnverksamheten.

Vad är fördelarna med att arbeta här?

Människorna! Men också själva kamratskapet och den entusiasm jag känner inför mina arbetsuppgifter.

Beskriv hur du upplever EMC med fem ord.

Roligt, dynamiskt, innovativt, utmanande och belönande.

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Tillhörande videoklipp

  • Ta bort CareersOurPeople_Leonor.jpg
    Our People | Leonor
    2:4